Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 1 kaybım oldu aynı hisleri paylaşıyorum onun için de çok uzun zaman beklemiştik şimdi yine sürecin uzama ihtimali ve kaybetme korkusunu yaşıyorum.benimde 1 kaybım oldu sonrasında henüz ebelik olmadı , olur inşallah, olduğunda tekrarlayacak diye oldukça kaygılıyım
Benim de 2 kaybım oldu sancılı süreçlerdi şimdi tekrar hamileyim ve benimseyemiyorum yine düşer nasılsa diye, hamileliğimi önemsemiyorum hatta bazen unutuyorum, umarım hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişleri.Benimde 1 kaybım oldu aynı hisleri paylaşıyorum onun için de çok uzun zaman beklemiştik şimdi yine sürecin uzama ihtimali ve kaybetme korkusunu yaşıyorum.
İnşallah en kısa sürede güzel haberler alırız
Ay aynı hem benim hem eşimin doğumgünü aralıkta gerçekten ben de sabırsızlanıyorum bu ay içinBatlarımız çok yakın bende bu ay düzenli ovulasyon testi yapacağım aralık eşimin doğum günü denk gelmesini çooook istiyorummm
Genetik testlerinizi yaptırdınız mıBende yeni üyeyim merhaba canim :) bende aynı şeyleri yaşadım 2 senelik evliyim temmuz ayında 9 hafta 2 günlük kalp atışı alamadığımız için zorunlu kurtaj olmak zorunda kaldım. Ekim gibi tekrardan denemeye başladık bakalım 5 gün var benimde adetime sabırsızlıkla bekliyorum . İnşallah bizimde yüzümüz güler
Test yaptırdılar mı size bi sebebi varmıymışBenim de 2 kaybım oldu sancılı süreçlerdi şimdi tekrar hamileyim ve benimseyemiyorum yine düşer nasılsa diye, hamileliğimi önemsemiyorum hatta bazen unutuyorum, umarım hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişleri.
ilk düşükte test yapmadık, ikincide yaptık bebekte kromozom anomalisi vardı 69 kromozomluydu, eşimle ben gen testi verdik sorun çıkmadı, doktor bazen testlerde çıkmasa da pıhtılaşma sorunu olabilir kan sulandırıcı kullan sonraki hamileliğine dedi, bugün gideceğim doktora.Test yaptırdılar mı size bi sebebi varmıymış
Belki şimdi öyle ama ilerleyen süreçlerde benimsemeye başlarsın inşallah sağlıklı bi bebişin olur
Hiç kaybım yokken hamilelik sürecinde ben de benimseyememiştim çok istemiştik ama annelik hissini yaşayamamıştım sanki yok gibiydi kalp atışını duyduğumda bile
kaybedince de şaşırdım ne hissedeceğimi bilememiştim Ama sonra bi noktada hisler patlak verdi
Bence duygularımızdan kaçıyoruz farketmeden
Birden fazla düşük için doktorun önerdiği bir tedbir veya ilaç var mı kullandığınız
Ekledim canım hoşgeldinMerhaba ekler misiniz
Son adet 14 Ekim
Yeni 12 Kasım
Yazdım kuzum yine de aramızda ol istedim. Tedaviler sonrası sağlıklı bir gebelik elde edeceksin inşallahEldorincim regl oldum malesef. Geçen hafta eşim kontrole gitti. Varikosel varmış onda. Bu hafta test de verecek. Operasyon gerekir mi bilmiyorum. Cuma da ben gideceğim kendim için yeni bir doktora. Rahim filmi ister mi diye geriliyorum. Yani bu ay ilişki olacak mı ondan bile şüpheliyim. Yazalım mı listeye bilemedim. Sat 5 kasım, bat 1 aralık. Öylesine yazalım istersen, sana bırakıyorum.
Sat 20 ekim
Bat 20 kasım
Ovulasyon testi yapıyorum
#eldorin
İlk gebelik olduğu için gerek duymuyorlar genelde , ilk 3 ay riskli zaten diyorlar. Patolojiye gönderildi sadece oda temiz çıktı yani bende bi sorun gozukmuyormusGenetik testlerinizi yaptırdınız mı
Merhaba benim gögsümün kahverengi kısımları dokununca acıyor şişler baya beyaz akıntım var 2 gündür hafif bazen kasık sızlamalsrı oluyor
Erken döllenmemi olmuş nolmuş ki.
Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin
Ya benim her adet vakti ağrıyan karnımda ve mememde tık yok. Hatta sıkıyorum biraz yine de acımıyor. Akıntı desen o da yok. Ama bu da ilginç değil mi hep olan şey olmuyorMerhaba benim gögsümün kahverengi kısımları dokununca acıyor şişler baya beyaz akıntım var 2 gündür hafif bazen kasık sızlamalsrı oluyor
Bende regl olursam rahim filmi çekileceğimEldorincim regl oldum malesef. Geçen hafta eşim kontrole gitti. Varikosel varmış onda. Bu hafta test de verecek. Operasyon gerekir mi bilmiyorum. Cuma da ben gideceğim kendim için yeni bir doktora. Rahim filmi ister mi diye geriliyorum. Yani bu ay ilişki olacak mı ondan bile şüpheliyim. Yazalım mı listeye bilemedim. Sat 5 kasım, bat 1 aralık. Öylesine yazalım istersen, sana bırakıyorum.
premom indirebilirsin . orda ovulasyon testını de koydugunda pik mi değil mi gosterıyor:)) ya da takvımdenn gun bılgısı eklerken vucut ısını sabah kalkmadan olcuyorsun gırıyorsun grafıkle ovulasyonunu gosterıyor :)) falan fılan denemek lazım hazır lh testı yaparkenBu vücut ısısını nasıl takip ediyorsunuz saat ile mi anlamadım bende bu ay olmazsa ovülasyonu bırakmak istiyorum. Hangi uygulama ve ne almamız gereiyor kızlar
Merhaba Ben dün indirdim de uygulama ingilizce ona kafa yormak çok zornpremom indirebilirsin . orda ovulasyon testını de koydugunda pik mi değil mi gosterıyor:)) ya da takvımdenn gun bılgısı eklerken vucut ısını sabah kalkmadan olcuyorsun gırıyorsun grafıkle ovulasyonunu gosterıyor :)) falan fılan denemek lazım hazır lh testı yaparken
ahah sahi ya bıraz karıstırsan hemen cozersın ona tıkla buna tıkla derkenMerhaba Ben dün indirdim de uygulama ingilizce ona kafa yormak çok zorn
Değişik ya ama herkeste belirti olacak diye birşeyde yok test yaptınmı senYa benim her adet vakti ağrıyan karnımda ve mememde tık yok. Hatta sıkıyorum biraz yine de acımıyor. Akıntı desen o da yok. Ama bu da ilginç değil mi hep olan şey olmuyor
Benim bat:18 Kasım, bu ayı pek de iyi değerlendiremedik yoğunluktan ama aynı şekilde benim de her ay olan belirtilerinin hiç biri yok. Normalde bir hafta on gün önceden başlardı göğüs hassasiyeti. Çok merak ediyorum ben de.Ya benim her adet vakti ağrıyan karnımda ve mememde tık yok. Hatta sıkıyorum biraz yine de acımıyor. Akıntı desen o da yok. Ama bu da ilginç değil mi hep olan şey olmuyo