2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Canım akşam 17.30dan sonra bir şey içme eve gelir gelmez yap hep aynı saatlerde yapmaya özen göster. İlk idrar önerilmiyor çünkü e evden çıkmadan da bir şeyler yiyip icersen seyrelir

Canım akşam 17.30dan sonra bir şey içme eve gelir gelmez yap hep aynı saatlerde yapmaya özen göster. İlk idrar önerilmiyor çünkü e evden çıkmadan da bir şeyler yiyip icersen seyrelir
Aynen canım bencede öyle yapayım bu ay şans getirir inşallah 2024 ün son ayı

Kızlar size bişey soracağım şimdi ben en son doktora gittim enfeksiyon için fitil verdi bana şuan regliyim reglim bitince fitili kullansam 5 gün bu firil gebeliğe engel olur mu sizce ne yapmam lazım 5 tane fitil var enfeksiyondanda ağrım akıntım oluyor kurtulmak istiyorum bi an önce

Batlarımız çok yakın bende bu ay düzenli ovulasyon testi yapacağım aralık eşimin doğum günü denk gelmesini çooook istiyorummm
İnşallah denk gelir canım kasım 8 kasımda benim eşimin doğum günüydü kısmet olmadı maalesef sağlıklı olsunda geç olsun diyorum beraber yapalım ovulasyon testini ben atarım fotoğrafını sana inşallah bu ay ikimizde hamile oluruz bu aydan bi ümitliyim ya nedense

Merhaba beni de eklermisiniz ekim 20 kasim 20 inşallah benim içinde uğurlu gelir gecen ay düşük yaptim çok ihtiyacım var dualarınızada

Merhaba, biz de inşallah yıl bitmeden bebek istiyoruz ilk defa bu ay ovülasyon takibi yaptım 10.gün T çizgisi hafif silik çıktı sonraki günler tamamen kayboldu. 13.günde de birşey yok bakalım, geç oluyordur belki diye düşünüyorum düzenli 30 gün arayla regl oluyorum

Eklentiler

• IMG_5970.jpeg
    217,6 KB · Görüntüleme: 21
Bende atarım canım bakalım bugün hormon testi vs verdim bakalım ne çıkacak inşallah bu ay olur

Canim doktorum bana da akıntın var ilaç kullandım antibiyotikli bir fitil vermisti engellemiyor gebeliği
Merhaba beni de eklermisiniz ekim 20 kasim 20 inşallah benim içinde uğurlu gelir gecen ay düşük yaptim çok ihtiyacım var dualarınızada
Ekliyorum canım

Canım sen regl olmuşsun sanırım beklenen adet tarihini de yazarsan listede güncelleyeyim sat ve bat yaz

Amin canım hepimiz güzel haberler alalım inşallah

Merhaba ekler misiniz
Son adet 14 Ekim
Yeni 12 Kasım

S Sunsun9 Canım bugün doktor kontrolün olacaktın sanırım nasıl geçti merak ettim tarihlerimiz aynıydı seninle
Yok canım 31 ekimde doktor randevum vardı. Smear aldı. Sol yumurtalıkta 2 cm kist çıktı. 20 kasıma da test sonucunu göstermeye gideceğim. Geçen ay gebelik olmadı bu ay deniyoruz regl bitti. Senin nasıl geçiyor

Eldorincim regl oldum malesef. Geçen hafta eşim kontrole gitti. Varikosel varmış onda. Bu hafta test de verecek. Operasyon gerekir mi bilmiyorum. Cuma da ben gideceğim kendim için yeni bir doktora. Rahim filmi ister mi diye geriliyorum. Yani bu ay ilişki olacak mı ondan bile şüpheliyim. Yazalım mı listeye bilemedim. Sat 5 kasım, bat 1 aralık. Öylesine yazalım istersen, sana bırakıyorum.

Benimde ovulasyon dönemi takibi yapıyorum daha pik görmedim bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…