Hiç inanmamıştım forumda yalancı pozitif veriyor diye yazmışlardı bugün güzel haberi aldım çok teşekkür ederim :)Canım gözün aydınne güzel haber dün testi den belliydi gebelik olduğu sağlıkla büyüsün
Yaaaa cok sevindimHiç inanmamıştım forumda yalancı pozitif veriyor diye yazmışlardı bugün güzel haberi aldım çok teşekkür ederim :)
Amin xanım teşekkür ederimizYaaaa cok sevindimRabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Canım regl olcam gibi her an o yuzden heveslenemedim. Çizgide yok gibiydi zaten regl bekliyorum yakittenlyy canim sen de durum ne
Sen bugun nasilsin neler var bedensel olarak hissettigin bugun regl olmam lazimdi olmadim ben yaAmin xanım teşekkür ederimiz
Sol kasık ağrısı, beyaz akıntı , bel ağrısı ve yorgunluk canım test yaptın mı ?Sen bugun nasilsin neler var bedensel olarak hissettigin bugun regl olmam lazimdi olmadim ben ya
Sol kasik agrisi yaklasik 1 haftadir vardi. Aksamlari daha cok oluyo bende nedense. Saydiklarin bende de var ama ayni zmaanda reglle de benzer ya bilemedim. Test de yapmadim sirkette kaldi testlerim de ya yarina kaldiSol kasık ağrısı, beyaz akıntı , bel ağrısı ve yorgunluk canım test yaptın mı ?
Valla umutlandirmak istemedim ama herkeste hayalet çizgi çıkaran artimed sende tertemiz negatif çıkmıştı hatırladın miCanım regl olcam gibi her an o yuzden heveslenemedim. Çizgide yok gibiydi zaten regl bekliyorum ya
Sende durum ne
Dünden beri yine bir sürü video dinledim bu yaşadıklarımız maalesef progesteron yüzündenmiş vücut ısısı dahil yumurtlamadan sonra progesteron arttığı için bel akıntı uyku halsizlik meme ağrısı yorgunluk hepsini progesteron yapıyor adet olacağımız zaman şak diye düşüyor yani yaşadıklarımız boş değil ama hepsinin sorumlusu progesteron yani hamile çıkmak tamamen şans gibi hamile olduğumuz için yaşamıyoruz onları progesterondan dolayı yaşıyormuşuz. En azından kafayı sıyırmadık ben bu ay neler yaşadım neler. Ama adet oldum bu arada her ay progesteron yoğunluğumuz farklı olurmuşSol kasik agrisi yaklasik 1 haftadir vardi. Aksamlari daha cok oluyo bende nedense. Saydiklarin bende de var ama ayni zmaanda reglle de benzer ya bilemedim. Test de yapmadim sirkette kaldi testlerim de ya yarina kaldi
Bende dayanamadim yaprim ama cizgi falan yok bende senin gibi heves yerle birCanım regl olcam gibi her an o yuzden heveslenemedim. Çizgide yok gibiydi zaten regl bekliyorum ya
Sende durum ne
Vallahi psikolojik diye diye cok pardon aptala bağladik ya. Bilimsel bi aciklamasi olmasina sevindim. Cunku artik kendimle celisir olmaya baslamistim. Umarim vucudum bu hormanlari beta icin salgiliyordurDünden beri yine bir sürü video dinledim bu yaşadıklarımız maalesef progesteron yüzündenmiş vücut ısısı dahil yumurtlamadan sonra progesteron arttığı için bel akıntı uyku halsizlik meme ağrısı yorgunluk hepsini progesteron yapıyor adet olacağımız zaman şak diye düşüyor yani yaşadıklarımız boş değil ama hepsinin sorumlusu progesteron yani hamile çıkmak tamamen şans gibi hamile olduğumuz için yaşamıyoruz onları progesterondan dolayı yaşıyormuşuz. En azından kafayı sıyırmadık ben bu ay neler yaşadım neler. Ama adet oldum bu arada her ay progesteron yoğunluğumuz farklı olurmuş
Öyle öyle az cok biliyordum ama dün aksam emn oldum canım. Belirti aramak sacma diyor hatta bazı drlar tek gerçeklik adet gecıkmesi dyor hatta bazen yerlesme kanamsı gb leke gelıp gebe ckmayan bole oluyormuş muhtemelen HCG salgılamadan düşüyor oluşum daVallahi psikolojik diye diye cok pardon aptala bağladik ya. Bilimsel bi aciklamasi olmasina sevindim. Cunku artik kendimle celisir olmaya baslamistim. Umarim vucudum bu hormanlari beta icin salgiliyordur
Bu arada betanın belirtileri de 1000 üstü baş gösteriyor gerçekten de öyle kızımda gecıkmeyle tansiyonum düşüyor safra oluyordu sabahları bide baş dönmesiiiVallahi psikolojik diye diye cok pardon aptala bağladik ya. Bilimsel bi aciklamasi olmasina sevindim. Cunku artik kendimle celisir olmaya baslamistim. Umarim vucudum bu hormanlari beta icin salgiliyordur
Evet doktor da ustune basa basa ayni seyi soyledi bana ve 10 gun gecmeden test yapma dedi. Bizimki umut dunyasi iste ya. Birileriylr ayni belkrtileri yasamak pozitif olanlari gormek acaba bende de olabilkr mi demek.Öyle öyle az cok biliyordum ama dün aksam emn oldum canım. Belirti aramak sacma diyor hatta bazı drlar tek gerçeklik adet gecıkmesi dyor hatta bazen yerlesme kanamsı gb leke gelıp gebe ckmayan bole oluyormuş muhtemelen HCG salgılamadan düşüyor oluşum da
Kesinlikle kızımı .çok erken öğrendim ben 8 gün vardı. Midem çalkalanıyor mesela ama kesn ogrendım diyeydi onun dısında batma vardı akıntı aynıydı hüsrana uğradıgm aylar gibi. E göğüslermde yne agrı vardı her ay gibi öncesindeki. Adam akıllı ben hamıleyım dediğim 6. Haftadan sonraydı hatta aman Allah'ım ınsllah hepimiz hamiş kalalım da belirti neymiş 6dan sonra görucezEvet doktor da ustune basa basa ayni seyi soyledi bana ve 10 gun gecmeden test yapma dedi. Bizimki umut dunyasi iste ya. Birileriylr ayni belkrtileri yasamak pozitif olanlari gormek acaba bende de olabilkr mi demek.
Masallah sen deneyimlisinKesinlikle kızımı .çok erken öğrendim ben 8 gün vardı. Midem çalkalanıyor mesela ama kesn ogrendım diyeydi onun dısında batma vardı akıntı aynıydı hüsrana uğradıgm aylar gibi. E göğüslermde yne agrı vardı her ay gibi öncesindeki. Adam akıllı ben hamıleyım dediğim 6. Haftadan sonraydı hatta aman Allah'ım ınsllah hepimiz hamiş kalalım da belirti neymiş 6dan sonra görucez
Bence adetin 2. veya 3. günü gidin hormon testinide o ara verirsiniz muayene de ederleriyi akşamlar herkese benim bata 5 gün var test yaptım silik çizgi bile yok Ovulasyon testi ile takip etmiştim ama bu aydan da umudumu kestiğim için doktora gitmek istiyorum doktora hangi dönemde gitmek gerekir adet zamanı diyen de var adetten sonra diyen de bilen birileri varsa yazarsa çok sevinirim