2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Bende hissetmiştim hamile olduğumu belki sende de öyle bi his vardır hatta ben test yapıyordum çıkmıyordu nasıl çıkmaz ben hissediyorum biliyorum orda diyordum bende çok erkenden yapmaya başladım testi ama yumurtlamadan 10 gün sonra yapman daha iyi olur canım yoksa muallakta kalmak insanı yoruyor hayırlısı olsun inşallah

Bunlarda da var bence yarın ilk idrarla yap daha net olacak

Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için, umarım öyledir bekleyeceğim heyecanla

Canım benimm her şeyin hayırlısı en azından regl olmakta büyük nimet bu ay daha hazırlıklısın inşallah bu ay hayallerine kavuşursun kuzum. Doktorun içine sinmemisti zaten başka bir doktor denemek iyi bir fikir olabilir. Kendini daha güvende hissedersin

Kızlar selam herkese umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız
Bugün benim hesaplamama göre bata 1 kaldı.
Laboquik marka test yapıyorum 3,4 gündür kuruma çizgisi mi çıkarıyor yoksa gebelik sebebiyle mi ben çözemedim. 6. Dk da çektim bu fotoğrafı shoplu hali. Kafama takıldı bata 1 kala daha koyu olması gerekmezmiydi?
Birde bata 4 kala akşam erken gebelik testi yapmıştım o da bu şekilde çıkmıştı?
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar
İlki kaset test diğeri erken gebelik.

Eklentiler

• IMG_9523.jpeg
    27,6 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_9480.jpeg
    33,1 KB · Görüntüleme: 13
kesinlikle öyke canım en azından reglim gecikmedi çok şükür herşeyin hayırlısı bakalım

Eldorin Canım ben iki ayrı doktora gittim sizleri dinleyip bir kist veya yunurtalıkta bir şey görmediler. Doktoruma adet olmadığım halde yaptığıö ovü testlerini gösterdim yumurtlamışsın ve çatlamış dedi psikolojik dedi . Sen bana çok moral vermeye çalıştın bilmeni istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…