insan hiç tanımadığı insanların sevincine bile ortak oluyo burada bu çok güzel bişeySanki kemdi testimin sonucu bekliyo gibiyim dur diom sonucu atsinda oyle uyum diye bekledim. Sen gorduysen silik cizgiyi tmmdir pazartesi bekliyoruz kan sonucunu cnm hadi güzel haberler ins
Bende hissetmiştim hamile olduğumu belki sende de öyle bi his vardır hatta ben test yapıyordum çıkmıyordu nasıl çıkmaz ben hissediyorum biliyorum orda diyordum bende çok erkenden yapmaya başladım testi ama yumurtlamadan 10 gün sonra yapman daha iyi olur canım yoksa muallakta kalmak insanı yoruyor hayırlısı olsun inşallahÇok teşekkür ediyorum. Normalde 2 aydır hiç test yapmadım adete kadar ama bu ay ne olduysa bata 9 gün var daha, yumurtlamanın üzerinden birkaç gün geçti bir his var içimde hemen test yapmak istiyorum:)) 6 kalana kadar bekleyeceğim tabi ki ama ne oldu böyle anlamadım :)
Bunlarda da var bence yarın ilk idrarla yap daha net olacakYaptım yaptım kızlar ama ilk yaptığım gibi çıkmadı.
Ben sabah WC ye girip dışarı çıkmıştım akşam 7 ye kadar da dışarı hiç girmedim WC’ye beklemişti acaba ondan mı koyu çıkmıştı şimdi silik çıktı. Sevincim gursağımda kalacak sanki
Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için, umarım öyledirBende hissetmiştim hamile olduğumu belki sende de öyle bi his vardır hatta ben test yapıyordum çıkmıyordu nasıl çıkmaz ben hissediyorum biliyorum orda diyordum bende çok erkenden yapmaya başladım testi ama yumurtlamadan 10 gün sonra yapman daha iyi olur canım yoksa muallakta kalmak insanı yoruyor hayırlısı olsun inşallah
Yapmadinmi testi cnmAhhh canım benim Allah razı olsun senden. Silik çizgisi görüyorum ama çekemiyorum. Uğraştım baya Elimde son 1 test kaldı yarın sabah yapacağım onu da yarın herşey bence belli olur .
Canım benimm her şeyin hayırlısı en azından regl olmakta büyük nimetEldorin benim regl yavaştan gelmeye başladı canım bu ayda nasibimizde yokmuş olsun herşeyin hayırlısı her zaman olmucağını biliyodum zaten yumurta çok büyüdü iğne bulamadım vs vs bu ay dr umu değiştirebilirim yada dr a gitmem bilmiyom emin değilim henüz hakkımızda hayırlısı bakalım ben 22 aralık olarak satı güncelliyorum batta 19 ocak
Hamileyim canım. Bunlar ilk idrarla olmayan testlerYapmadinmi testi cnm
Yaaa super sin değer bak dusuk oldundan silik hadi hayırlı olsun canımHamileyim canım. Bunlar ilk idrarla olmayan testler
Teşekkür ederim canımmm sizlere de nasip etsin inşallahYaaa super sin değer bak dusuk oldundan silik hadi hayırlı olsun canım
Tebrik ederimHamileyim canım. Bunlar ilk idrarla olmayan testler
kesinlikle öyke canım en azından reglim gecikmedi çok şükür herşeyin hayırlısı bakalımCanım benimm her şeyin hayırlısı en azından regl olmakta büyük nimetbu ay daha hazırlıklısın inşallah bu ay hayallerine kavuşursun kuzum. Doktorun içine sinmemisti zaten başka bir doktor denemek iyi bir fikir olabilir. Kendini daha güvende hissedersin
Tebrik ederiim, hayırlısıyla kucağına almak nasip olsunHamileyim canım. Bunlar ilk idrarla olmayan testler
Teşekkür ediyorum canımTebrik ederiim, hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun