- 1 Mayıs 2024
- 350
- 155
- 30
Hayırlı olsun canım tebrik ederimAmin xanım teşekkür ederimiz
Teste silik çizgi var çatlama günü bellimi sizinKızlar selam herkese umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız
Bugün benim hesaplamama göre bata 1 kaldı.
Laboquik marka test yapıyorum 3,4 gündür kuruma çizgisi mi çıkarıyor yoksa gebelik sebebiyle mi ben çözemedim. 6. Dk da çektim bu fotoğrafı shoplu hali. Kafama takıldı bata 1 kala daha koyu olması gerekmezmiydi?
Birde bata 4 kala akşam erken gebelik testi yapmıştım o da bu şekilde çıkmıştı?
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar
İlki kaset test diğeri erken gebelik.
Regl olcak gün düşüyor bende öyle yani regla kadar 36.8 filan regl günün sabahı 36.4 filan oluyor gün içinde de hemen adet oluyorumKızlar ateş regl gelmeden önce mi düşüyor regl günü bilginiz var mı
Test pik görünüyor regl gününüz ne zmankızlar bakarmısınız ovulasyon testi yaptım saniyesinde böyle koyu oldu ateşimde bu şekilde anlayan birileri var mı yardımcı olsa, yumurtalama mı oluyor yeniden acaba, yoksa hamilelikten dolayımı lh yüksek çıkmış bilemiyorum, evde testde yok bakamıyorum
normal şartlarda 3 gün var adete ama yumurtlama tam olarak hangi gün oldu bilemedimTest pik görünüyor regl gününüz ne zman
Teşekkür ederim bugün bat günüm ateşim 36,6 çıktı daRegl olcak gün düşüyor bende öyle yani regla kadar 36.8 filan regl günün sabahı 36.4 filan oluyor gün içinde de hemen adet oluyorum
Regl düzenliyse tekrar yumurtlama olcagını sanmam elinizde test varsa yapın bakalım varsa çıkar büyük ihtimalle inşaallah bebistendir,normal şartlarda 3 gün var adete ama yumurtlama tam olarak hangi gün oldu bilemedim
elimde test yok malesef yarın alıp bakıcam inşallah, acaba bu günü değerlendirsem mi? kaç aydır ovulasyon yapıyorum hiç böyle koyu çıkmadı şaşırdımRegl düzenliyse tekrar yumurtlama olcagını sanmam elinizde test varsa yapın bakalım varsa çıkar büyük ihtimalle inşaallah bebistendir,
Cidden kız yalancısını bile görememiştim artimeddeValla umutlandirmak istemedim ama herkeste hayalet çizgi çıkaran artimed sende tertemiz negatif çıkmıştı hatırladın miben normalde hayalet çizgi körüyüm onunda biliyorsun ben biraz fazla umutlandim olmazsa senden fazla hayalkırıklığı yasicam sanki
Yarın yapcan mı test?
Kaç gün kaldı bata. Sen yumurtlamayı değerlendirebilmişmiydinBende dayanamadim yaprim ama cizgi falan yok bende senin gibi heves yerle bir
Yani tabi olumsuz da olabilir her şey mümkünCidden kız yalancısını bile görememiştim artimeddeYarın kargom gelicek ama gün içinde yaparım yazarım sizede nedense çok olumsuz hissediyorum ya sabaha regl de olablrm gibi pztesi yada salı olmam gerek yumurtlamaya göre zaten.
Kaç gün kaldı bata. Sen yumurtlamayı değerlendirebilmişmiydin
İstiyorsanız degerlendirin belli olmazelimde test yok malesef yarın alıp bakıcam inşallah, acaba bu günü değerlendirsem mi? kaç aydır ovulasyon yapıyorum hiç böyle koyu çıkmadı şaşırdım
Normalde kaç çıkıyordu sizin çatlama günü bellimiTeşekkür ederim bugün bat günüm ateşim 36,6 çıktı da
Evet ağustosun tam sonuna denk geliyorYani tabi olumsuz da olabilir her şey mümküninşallah pozitiftir ama yakalıyor musun ağustos annelerini pozitifse?
Tamam çok teşekkür ederimBence adetin 2. veya 3. günü gidin hormon testinide o ara verirsiniz muayene de ederler
Bende artimedle yaptim negatifdi. Bata 4 gun var. Testim 4 taneydi cok anlayamadim ama yumurtlama gununden bir gun once ve sonrasında degerlendirdim. Bu ay aslinda 8.10.12.14.16 diye degerlendirdikCidden kız yalancısını bile görememiştim artimeddeYarın kargom gelicek ama gün içinde yaparım yazarım sizede nedense çok olumsuz hissediyorum ya sabaha regl de olablrm gibi pztesi yada salı olmam gerek yumurtlamaya göre zaten.
Kaç gün kaldı bata. Sen yumurtlamayı değerlendirebilmişmiydin
Hadi bakalım inşallah nedendir bilem ama umutluyum sendenEvet ağustosun tam sonuna denk geliyorveya 1 eylül ama ben ağustos annelerine girerim eğer gebeysem senin yanıbaşına
Rica ederimTamam çok teşekkür ederim
Aslında 10 u gibi çatladığnı düşünüyorum. Baya bi akıntı ve kasık ağrım oldu.Teste silik çizgi var çatlama günü bellimi sizin