2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Teste silik çizgi var çatlama günü bellimi sizin

kızlar bakarmısınız ovulasyon testi yaptım saniyesinde böyle koyu oldu ateşimde bu şekilde anlayan birileri var mı yardımcı olsa, yumurtalama mı oluyor yeniden acaba, yoksa hamilelikten dolayımı lh yüksek çıkmış bilemiyorum, evde testde yok bakamıyorum

Eklentiler

• IMG_0407.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_0408.PNG
    110,3 KB · Görüntüleme: 29
Test pik görünüyor regl gününüz ne zman

Regl düzenliyse tekrar yumurtlama olcagını sanmam elinizde test varsa yapın bakalım varsa çıkar büyük ihtimalle inşaallah bebistendir,
elimde test yok malesef yarın alıp bakıcam inşallah, acaba bu günü değerlendirsem mi? kaç aydır ovulasyon yapıyorum hiç böyle koyu çıkmadı şaşırdım

Cidden kız yalancısını bile görememiştim artimeddeYarın kargom gelicek ama gün içinde yaparım yazarım sizedenedense çok olumsuz hissediyorum ya sabaha regl de olablrm gibi pztesi yada salı olmam gerek yumurtlamaya göre zaten.
Bende dayanamadim yaprim ama cizgi falan yok bende senin gibi heves yerle bir
Kaç gün kaldı bata. Sen yumurtlamayı değerlendirebilmişmiydin

Yani tabi olumsuz da olabilir her şey mümkün inşallah pozitiftir ama yakalıyor musun ağustos annelerini pozitifse?

Bende artimedle yaptim negatifdi. Bata 4 gun var. Testim 4 taneydi cok anlayamadim ama yumurtlama gununden bir gun once ve sonrasında degerlendirdim. Bu ay aslinda 8.10.12.14.16 diye degerlendirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…