- 26 Temmuz 2016
- 1.305
- 525
Hadi bakalım inşallah nedendir bilem ama umutluyumEvet ağustosun tam sonuna denk geliyorveya 1 eylül ama ben ağustos annelerine girerim eğer gebeysem senin yanıbaşına
Pozitif mi cimtin sonrasındaCidden kız yalancısını bile görememiştim artimeddeYarın kargom gelicek ama gün içinde yaparım yazarım sizede nedense çok olumsuz hissediyorum ya sabaha regl de olablrm gibi pztesi yada salı olmam gerek yumurtlamaya göre zaten.
Kaç gün kaldı bata. Sen yumurtlamayı değerlendirebilmişmiydin
Hayırlı olsunHamileyim canım. Bunlar ilk idrarla olmayan testler
Canım senin adetin geçmiş zaten ? Büyük ihtimalle gebelik var gözüküyor kapak çizgisinin altına da düşmemiş bak benim hamile kaldığım ateşi atayım sanakızlar bakarmısınız ovulasyon testi yaptım saniyesinde böyle koyu oldu ateşimde bu şekilde anlayan birileri var mı yardımcı olsa, yumurtalama mı oluyor yeniden acaba, yoksa hamilelikten dolayımı lh yüksek çıkmış bilemiyorum, evde testde yok bakamıyorum
Merhaba siz adet gününüzü çoktan geçmişsinizkızlar bakarmısınız ovulasyon testi yaptım saniyesinde böyle koyu oldu ateşimde bu şekilde anlayan birileri var mı yardımcı olsa, yumurtalama mı oluyor yeniden acaba, yoksa hamilelikten dolayımı lh yüksek çıkmış bilemiyorum, evde testde yok bakamıyorum
Ayyy kop koyu olmuş. Regliniz geçti mi yada yakın mı :)kızlar bakarmısınız ovulasyon testi yaptım saniyesinde böyle koyu oldu ateşimde bu şekilde anlayan birileri var mı yardımcı olsa, yumurtalama mı oluyor yeniden acaba, yoksa hamilelikten dolayımı lh yüksek çıkmış bilemiyorum, evde testde yok bakamıyoru
Teşekkür ederim canımmmHayırlı olsun
evet öyle gibi salı, çarşamba test yapmıştım çıkmamıştı, bende bıraktım test yapmayı, çizgilerimiz benzer, terk fark bende erken oldu yumurtlamaCanım senin adetin geçmiş zaten ? Büyük ihtimalle gebelik var gözüküyor kapak çizgisinin altına da düşmemiş bak benim hamile kaldığım ateşi atayım sana
inşallah öyledir canım, zaten çiçekli günde koyu ovulasyon görmüşdüm çarşamba test yapınca çıkmadı bende yoktur diye düşürdüm ama ateşim, sürekli uyumam kasık ağrım falan hep acaba mı dedirtdi, bakalım test yapıp bakıcamMerhaba siz adet gününüzü çoktan geçmişsinizve bence hamilesinizzz yumurtlamanız grafikte çiçek şeklinde işaretlenmiş dikkatli bakın orda altında 0 yazıyor sonrasında 1,2 diye yumurtlama günleriniz çıkıyor zaten şuan 19. Gününündesiniz yani 5 gün gecikmiş adetiniz tabi ben grafiğe göre konuşuyorum o yüzden lh testiniz de öyle çıkmış olabilir hemen test yapın bence
Ozman varsa çıkar cnm testindede silik gözüküyor yarın tekrardan yapın benceAslında 10 u gibi çatladığnı düşünüyorum. Baya bi akıntı ve kasık ağrım oldu.
Bu uygulama hangisikızlar bakarmısınız ovulasyon testi yaptım saniyesinde böyle koyu oldu ateşimde bu şekilde anlayan birileri var mı yardımcı olsa, yumurtalama mı oluyor yeniden acaba, yoksa hamilelikten dolayımı lh yüksek çıkmış bilemiyorum, evde testde yok bakamıyorum
femometrBu uygulama hangisi
Erkek olmuş evet yumurtlama şuan adetin geçmiş zaten ısı takinine göre canım inşallah bebiş vardır ısı beni hiç yanıltmadı Ovu testinden daha kesin sonuç Salı çarşamba erken olmuş olabilir o yüzden çıkmamıştır sen yarın kan ver istersen yada bi test daha yap canımevet öyle gibi salı, çarşamba test yapmıştım çıkmamıştı, bende bıraktım test yapmayı, çizgilerimiz benzer, terk fark bende erken oldu yumurtlama
Bende yeni indirdim bu uygulamayi böyle kaydettigini bilmiyordum yarından sonra bende ölçümlerimi kaydederimfemometr
evet ya ateş takibi bir kaç aydır yapıyorum beni de hiç yanıltmadı, adet yumurtlama günlerimi her ay doğru gösterdi, sadece bu ay pek anlam veremedim çizgilereErkek olmuş evet yumurtlama şuan adetin geçmiş zaten ısı takinine göre canım inşallah bebiş vardır ısı beni hiç yanıltmadı Ovu testinden daha kesin sonuç Salı çarşamba erken olmuş olabilir o yüzden çıkmamıştır sen yarın kan ver istersen yada bi test daha yap canım
evet bu uygulama çok güzelBende yeni indirdim bu uygulamayi böyle kaydettigini bilmiyordum yarından sonra bende ölçümlerimi kaydederim
Kesınlıkle degerlendır cnm boş geçme, bnce yumurtlama buelimde test yok malesef yarın alıp bakıcam inşallah, acaba bu günü değerlendirsem mi? kaç aydır ovulasyon yapıyorum hiç böyle koyu çıkmadı şaşırdım
Yarın adet günüm yumurtlamaya göre pek yapmak istemiyorum olmazsam Salı günü yaparım artık canım kaç gündür yapıyorum hep böyle çıkıyor biraz sinirim bozuldu açıkcasıOzman varsa çıkar cnm testindede silik gözüküyor yarın tekrardan yapın bence
o zaman 2 defa yumurtluyorum, gidip bir azdan test alıp bakıcam çıkmazsa değerlendiricem, karın kasık ağrım var her yerim ağrıyor, yumurtlamaysa sıkıcam dişimi arrık yapıcak bir şey yok )))Kesınlıkle degerlendır cnm boş geçme, bnce yumurtlama bu
O değişiyor sanırım kişiye göre benim bi gün öncesi düşüyordu daha önce baktığım daKızlar ateş regl gelmeden önce mi düşüyor regl günü bilginiz var mı
17 Aralık bat gününmüş canım. Kaset test mi erken gebelik testi mi yapmıştın benim de bat yarın ama kaset testte aşırı silik bi çizgi var onuda shoplayınca anca görebiliyoruminşallah öyledir canım, zaten çiçekli günde koyu ovulasyon görmüşdüm çarşamba test yapınca çıkmadı bende yoktur diye düşürdüm ama ateşim, sürekli uyumam kasık ağrım falan hep acaba mı dedirtdi, bakalım test yapıp bakıcam
Bu ısıya göre yumurtlaman imkansız bence gebesino zaman 2 defa yumurtluyorum, gidip bir azdan test alıp bakıcam çıkmazsa değerlendiricem, karın kasık ağrım var her yerim ağrıyor, yumurtlamaysa sıkıcam dişimi arrık yapıcak bir şey yok )))
artimed kaset test yaptım salı ofise gittim geldim kop koyu kırmızı olmuştu kuruma çizgisi, sabahısı gün çarşanba yaptım hiç bir şey çıkmadı, 17-18i yapmıştım yani, çıkmayınca da bat zaten çıkmadıysa yoktur dedim bıraktım, bu gün şüphelenip ovu yaptım böyle çıktı, böyle saniyesinde çıkan ovu testim olmamıştı belki de test bozuk ya da yumurtluyorum ya da hamilelik var şaşırdım valla)))O değişiyor sanırım kişiye göre benim bi gün öncesi düşüyordu daha önce baktığım da
17 Aralık bat gününmüş canım. Kaset test mi erken gebelik testi mi yapmıştın benim de bat yarın ama kaset testte aşırı silik bi çizgi var onuda shoplayınca anca görebiliyorum
inşallah ya 3 senedir uğraşıyorumBu ısıya göre yumurtlaman imkansız bence gebesin