2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Arkadaşlar selamlar, bir kaç aydır hamilelik için deneme yapıyoruz. İlk defa bu ay düzgün ovulasyon rakibi yapabildim ancak. Dün akşam bir hisle yemiyor Dileklerimi yaparken hamilelik testi yaptım; ve sanırım pozitif. Ancak farklı markada pozitif göremedim onu da çok erken olduğu içim düşünüyorum (o erken gebelik testi değildi). Sabah ilk idrarla farkı iki markayla testi tekrarladım aşağıya görselleri koyuyorum abartıp 5 test yaptım

Umarım doğru görmüş ve hissetmişimdir, heyecanlandım baya Noel tatili bitene kadar da doktor göremicem. İnanılmaz bir bel ağrım var, bıçak batırıyorlar, regl öncesi gibi, bat 8 gün var.

Eklentiler

• IMG_9389.jpeg
    100 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_9375.jpeg
    114,2 KB · Görüntüleme: 34
Artimedi hep sorunlu diyolar canım valla çok merak ettim seni ne zaman test yapıcaksın

Öncelikle tebrik ederim sağlıkla gelsin miniğiniz sanırım Almanya’da yaşıyorsunuz testlerden öyle anladım bende orda yaşıyorum bat a 8 kala çok fazla koyu geldi bana testleriniz nerdeyse yumurtlamanın 6. Günü pozitif görmüşsünüz maşallah

Evet yumurtlamanın 6. Günü helal olsun size ve every Almanya da yaşıyorum ay demi ya, inanılmaz heyecanlandım inanamıyorum hala o yüzden hemen yazmak istedim

Evet yumurtlamanın 6. Günü helal olsun size ve every Almanya da yaşıyorum ay demi ya, inanılmaz heyecanlandım inanamıyorum hala o yüzden hemen yazmak istedim
Yumurtlamanızdan eminmisiniz ovülasyon testiyle takip etmişsiniz gerçi, neden soruyorum çünkü rossmann facelle marka test yapmıştım bende bata 4 kala akşam idrarıyla yaptım gerçi şu şekilde çıkmıştı. Yarına one step siparişi verdim bende yarın regl günüm ama bilemedim bu facelle yanlışmı çıkardı ne oldu kaset test hala negatif çıkarıyor çünkü

Eklentiler

• IMG_9480.jpeg
    33,1 KB · Görüntüleme: 29

Yumurtlamadan ve çatlamadan eminim çünkü bir gebenin günlüğü ovulaston testlerini aldım Türkiye’den takip ettim gün gün. One step şerit olanlar ve testamed früh test yaptım sabah (dm den almıştım). Pozitif çıkmayan bir gebenin günlüğünün hediye gelen kaset testi oldu; baktım erken test falan yazmıyor. one step ben 6 aydır kullanıyorum bu arada, hiç ikinci çizgiyi gölge bile görmemiştim, yanıltmadı beni hiç Yani, ilk defa görüyorum çifti çizgi ve koyu

Evet canım bende yeni farkettim onu bugün araştırırken easy home kullandım bi ara ama kuruma çok çıkardı o sonra vazgeçtim. Sevindim one step çıkarmamasına gebe değilsem onu kullanırım artık

Eldorin ben adet oldum sanırım sat 18 Aralık da garip bir adetti acaba üstüne görme mi oldu zira 1.5 gün sürdü. İlk gün gelen kanla karışık bir parca ardından baya fazla miktarda ve aşırı akışkan çok açık renkli kanama benzeri sıvı akşamına regl kanına döndü ikinci gün de vardı ama akşamına kahverengi lekelenmeye döndü ve sonra kayboldu. Sonra gelen giden yok temizim niye böyle oldu anlamadım. Eğer adet oldum ise Bat 18 Ocak şimdi farkettim 10 gün de erken olmuşum yok artık

Evet canım bende yeni farkettim onu bugün araştırırken easy home kullandım bi ara ama kuruma çok çıkardı o sonra vazgeçtim. Sevindim one step çıkarmamasına gebe değilsem onu kullanırım artık

İnsallah gebelik vardır çünkü ben sizinkinde de gördüm çift çizgiyi, yarın farklı testler alacağım Noel kapanması yaşanmadan sizde yazın lütfen test yaparsanız

Yerleşme kanamasımı acaba cok garip geldi banada bi test yaptınızmı

test yaptım kızlar gözle zor görülür silik çizgi çıktı, acaba 5-6 bardak çay içmiştim o yüzden mi böyle çıktı, ama 5 günlük gecikmeye göre normal çıkması lazımdı bence, sabah yine bi tane yapıcam yoksa artık adeti beklicem

Çatlama gününüz bellimi acaba baya net cikmis

Resim atabilirmsnz bakalım aynen çok ictiyseniz idrar seyrelmis diyede olabilir belliyse çizgi pozitiftir bence

Fotiiii nerde :) bayiliyorum ya gebelik testlerine bebisleri gormek mutlu ediyor

Eklentiler

• IMG_0416.JPG
    65,2 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…