2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Eldorin benim regl yavaştan gelmeye başladı canım bu ayda nasibimizde yokmuş olsun herşeyin hayırlısı her zaman olmucağını biliyodum zaten yumurta çok büyüdü iğne bulamadım vs vs bu ay dr umu değiştirebilirim yada dr a gitmem bilmiyom emin değilim henüz hakkımızda hayırlısı bakalım ben 22 aralık olarak satı güncelliyorum batta 19 ocak

Testlerini yap pazartesi yi bekle cnm kan için sonra yine adet gününde verirsin tekrar

Diğer başlığa da yazdım ama gören olmadı, buradan da sormak istedim. Erken gebelik testim silik çizgi çıkmıştı. Bugün normal gebelik testi aldım bat yarın. Bu sefer baya belirgin çıktı ama yanlış olmasından korkuyorum. Resmi koyuyorum lütfen yardımcı olun adet belirtilerim de var, karnım şiş kasıklarım ve sırtım ağrıyor. Ama bu hafta boş kalınca hep uyudum çok uykum geliyor. Adet mi olacağım diye korkudan sürekli tuvalete taşınıyorum, psikolojim pert

Catlatma ignesini onceden temin edip bu ay da oylemi gitsen kontrole

Eklentiler

• IMG_9184.jpeg
    193,5 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_9189.jpeg
    46 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_9193.jpeg
    121,9 KB · Görüntüleme: 23
  • E9CE8BC6-FDBF-40BA-90D7-377D021DE75A.jpeg
    123,4 KB · Görüntüleme: 25
Kuzum yaptım silik çıktı ya çekemiyorum net çıkmıyor yükleyince gidiyo
Sanki kemdi testimin sonucu bekliyo gibiyim dur diom sonucu atsinda oyle uyum diye bekledim. Sen gorduysen silik cizgiyi tmmdir pazartesi bekliyoruz kan sonucunu cnm hadi güzel haberler ins

Catlatma ignesini onceden temin edip bu ay da oylemi gitsen kontrole
çatlama iğnesini bi arkadaşım sayesinde buldum çok şükür ama tabi bulmam gereken zamandan sonra şu an dolapta duruyo bu ay dr değiştiricem sanırım öyle düşünüyorum bakalım

çatlama iğnesini bi arkadaşım sayesinde buldum çok şükür ama tabi bulmam gereken zamandan sonra şu an dolapta duruyo bu ay dr değiştiricem sanırım öyle düşünüyorum bakalım
Aaa super elinde hazirda olmasida güzel. Ya bende okadar dr degistirdim hatta birine yapvardim dedim hocam arkadasima çatlatma iğnesi verdiler oyle hamile kaldı falan banada versin filan yok sorunun yok olur olur. Süreç gec oluncada hoppa hadi tup bebek

Var canım erken gebelik değil kaset test al yarın sabah ilk idrar yap her gün koyuluğunu takip et canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…