Testlerini yap pazartesi yi bekle cnm kan için sonra yine adet gününde verirsin tekrar24-25 Aralık görülüyor uygulamada. 9 aralıkta yumurtlama oldu 11 aralıkta çatladı . Çatlamanın 10.günü bugün
Pembelil var tatlım öyle hani morumsu veya gölge gibi değil. Net görüyorum heyecandan kalbim pır pır ya :) bu akşam saat 10 da yapacağım , yarın sabah ta yapacağım.
Teşekkür ederim inşallah test yanıltmıyordurTestlerini yap pazartesi yi bekle cnm kan için sonra yine adet gününde verirsin tekrar
Ay inşaallah ya çıkacak öbürüde olumlu düşünTeşekkür ederim inşallah test yanıltmıyordur
1 saatim kaldı umarımAy inşaallah ya çıkacak öbürüde olumlu düşün
Hadi bakalım hayırlısı olsun bekliyoruzAy inşallah canım gerçekten çok heyecanlandım. Şuan böyle içim pır pır kalbim yerinden çıkacak gibi.saat 10 da yaptığımda direk atacağım buraya :)
Diğer başlığa da yazdım ama gören olmadı, buradan da sormak istedim. Erken gebelik testim silik çizgi çıkmıştı. Bugün normal gebelik testi aldım bat yarın. Bu sefer baya belirgin çıktı ama yanlış olmasından korkuyorum. Resmi koyuyorum lütfen yardımcı olun adet belirtilerim de var, karnım şiş kasıklarım ve sırtım ağrıyor. Ama bu hafta boş kalınca hep uyudum çok uykum geliyor. Adet mi olacağım diye korkudan sürekli tuvalete taşınıyorum, psikolojim pert Eki Görüntüle 3524382
Bunda net var diğer testinizde de varmış ozman kesin bebiş vardr pazartesi kan verin bence inşallah vardır
Nerdesin ya yaptınmı çok merak ediyorum1 saatim kaldı umarımhepimiz güzel haberler alalım insallahhhh.
Kuzum yaptım silik çıktı ya çekemiyorum net çıkmıyor yükleyince gidiyorNerdesin ya yaptınmı çok merak ediyorum
ayyyy inşallah yaa adet olacak gibi belirtilerim olunca hiç sevinemedim teste de. Ama umarım vardır. Yarın adet olmazsam pazartesi kan vereceğim evetBunda net var diğer testinizde de varmış ozman kesin bebiş vardr pazartesi kan verin bence inşallah vardır
BendeNerdesin ya yaptınmı çok merak ediyorum
Catlatma ignesini onceden temin edip bu ay da oylemi gitsen kontroleEldorin benim regl yavaştan gelmeye başladı canım bu ayda nasibimizde yokmuş olsun herşeyin hayırlısı her zaman olmucağını biliyodum zaten yumurta çok büyüdü iğne bulamadım vs vs bu ay dr umu değiştirebilirim yada dr a gitmem bilmiyom emin değilim henüz hakkımızda hayırlısı bakalım ben 22 aralık olarak satı güncelliyorum batta 19 ocak
Nerdesin ya yaptınmı çok merak ediyorum
Yaptım yaptım kızlar ama ilk yaptığım gibi çıkmadı.
Sanki kemdi testimin sonucu bekliyo gibiyim dur diom sonucu atsinda oyle uyum diye bekledim. Sen gorduysen silik cizgiyi tmmdir pazartesi bekliyoruz kan sonucunu cnm hadi güzel haberler insKuzum yaptım silik çıktı ya çekemiyorum net çıkmıyor yükleyince gidiyo
çatlama iğnesini bi arkadaşım sayesinde buldum çok şükür ama tabi bulmam gereken zamandan sonraCatlatma ignesini onceden temin edip bu ay da oylemi gitsen kontrole
Aaa super elinde hazirda olmasida güzel. Ya bende okadar dr degistirdim hatta birine yapvardim dedim hocam arkadasima çatlatma iğnesi verdiler oyle hamile kaldı falan banada versin filan yok sorunun yok olur olur. Süreç gec oluncada hoppa hadi tup bebekçatlama iğnesini bi arkadaşım sayesinde buldum çok şükür ama tabi bulmam gereken zamandan sonraşu an dolapta duruyo bu ay dr değiştiricem sanırım öyle düşünüyorum bakalım
Var canım erken gebelik değil kaset test al yarın sabah ilk idrar yap her gün koyuluğunu takip et canım hayırlı olsunÇatlamadan itibaren sayıyorum ben tatlım. Ovulasyon testiyle ilerlemiştim
Kızlar valla heyecan yaptım şuan gerçekten testlerden çok ağızım yandı benim. Korkuyorum da ama bugün inanılmaz derece de ve hala devam eden saol kasık ağırım vardı hatta böyle yanma hissi olur ya gerçekten değişik birşey oluyor ve dolu dolu hissediyorum sol tarafımı. Ara ara da batma oluyor.