- 16 Ekim 2016
- 1.770
- 933
Ben de gördümKızlar ya days doctor markası nasıl güvenilirmi. Bata 3-4 gün kaldı. Yaptım ama bakan gözü kör edecek kadar zor bir silik birşey görüyorum gibi görmüyorum gibi
Ne taklalar attım görmek için. Galiba yok olsa çıkardı dmiEldorin
Gördüm bende canım var gibiKızlar ya days doctor markası nasıl güvenilirmi. Bata 3-4 gün kaldı. Yaptım ama bakan gözü kör edecek kadar zor bir silik birşey görüyorum gibi görmüyorum gibi
Ne taklalar attım görmek için. Galiba yok olsa çıkardı dmiEldorin
Resimde silik cizgi var cnm adetin gecmedi sanirimÇatlamanın10.günü var mı kızlar Novacheck test
Yok canım 9. Aralıkta yumurtalama , 11 aralıkta çatlama oldu 24-25 Aralık görünüyor takvimdeResimde silik cizgi var cnm adetin gecmedi sanirim
Bbmde o tarihlerde 9 yumurtlama diye gözüküyor erken gebelik yapsam cikarmi acaba bnm de bilemedimYok canım 9. Aralıkta yumurtalama , 11 aralıkta çatlama oldu 24-25 Aralık görünüyor takvimde
Çok belli çizgi bence gözüküyor bayaÇatlamanın10.günü var mı kızlar Novacheck test
Kasette ki benim oğlumu öğrendiğim gibi çıkmış yanlışlık yoksa testte kesin var bebişÇatlamanın10.günü var mı kızlar Novacheck test
Çatlamadan itibaren sayıyorum ben tatlım. Ovulasyon testiyle ilerlemiştimBbmde o tarihlerde 9 yumurtlama diye gözüküyor erken gebelik yapsam cikarmi acaba bnm de bilemedim
Çok belli çizgi bence gözüküyor baya
Kaset testinde silik çizgi daha belli
Kızlar valla heyecan yaptım şuan gerçekten testlerden çok ağızım yandı benim. Korkuyorum da ama bugün inanılmaz derece de ve hala devam eden saol kasık ağırım vardı hatta böyle yanma hissi olur ya gerçekten değişik birşey oluyor ve dolu dolu hissediyorum sol tarafımı. Ara ara da batma oluyor.Kasette ki benim oğlumu öğrendiğim gibi çıkmış yanlışlık yoksa testte kesin var bebiş
Kaset varsa kaset yapın erken testlerin yeri hep silik çıkartıyorBbmde o tarihlerde 9 yumurtlama diye gözüküyor erken gebelik yapsam cikarmi acaba bnm de bilemedim
Sabah kaset testiniz varsa tekrar yapın çok merak ettim inşallah bebiştirÇatlamadan itibaren sayıyorum ben tatlım. Ovulasyon testiyle ilerlemiştim
Kızlar valla heyecan yaptım şuan gerçekten testlerden çok ağızım yandı benim. Korkuyorum da ama bugün inanılmaz derece de ve hala devam eden saol kasık ağırım vardı hatta böyle yanma hissi olur ya gerçekten değişik birşey oluyor ve dolu dolu hissediyorum sol tarafımı. Ara ara da batma oluyor.
2 tane var arka arkaya yapacağım eğer çıkarsa ikisinde de gidip test vereceğim. En net hali bu zor çektim evde çok az Işık varSabah kaset testiniz varsa tekrar yapın çok merak ettim inşallah bebiştir
Bunu şimdimi yaptin2 tane
2 tane var arka arkaya yapacağım eğer çıkarsa ikisinde de gidip test vereceğim. En net hali bu zor çektim evde çok az Işık var
İlk yaptığım kaset test net foto çektimBunu şimdimi yaptin
Acaba diyorum bir kaç saat sıvı almasam 2 test var elimde yapsam mı bi tanesini , yaparsam çıkarsa sabah da tekrar ederim onda da çıkarsa direk gider kan veririm diyorumBunu şimdimi yaptin
Anladım yok canım zaten bariz pembe var bunda net yaniİlk yaptığım kaset test net foto çektim
Bende olsam dediğin gibi yapardımAcaba diyorum bir kaç saat sıvı almasam 2 test var elimde yapsam mı bi tanesini , yaparsam çıkarsa sabah da tekrar ederim onda da çıkarsa direk gider kan veririm diyorum
Ama eğer onlarda pozitif çıkarsa bence pazartesi ver kanı hem hcgde biraz daha yüksekslmis olurAcaba diyorum bir kaç saat sıvı almasam 2 test var elimde yapsam mı bi tanesini , yaparsam çıkarsa sabah da tekrar ederim onda da çıkarsa direk gider kan veririm diyorum