2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Merhaba, Sat: 14 kasım Bat:12 aralık, gecikmenin 4. Günü, gebelik testim pozitif geldi.

Merhaba benı günceller misiniz sat 18 Aralık bat 16 ocak

9 aralık yumurtlama 10 çatlama dersek bugun test yaptım kaset test negatif cokmu erken oldu yada yokmu Eldorin ve diğer kızlarr

9 aralık yumurtlama 10 çatlama dersek bugun test yaptım kaset test negatif cokmu erken oldu yada yokmu Eldorin ve diğer kızlarr
Canım ben önceki gebelikte catlamanin 11. Günü pozitif görmüştüm. Erken gebelik testiyle silik pembe çıkmıştı. Bence 2 gün sonra erken gebelik testi yap kaset testte hiç çıkmaz şu an varsa bile

Erken canım daha bi 21i falan olsun bence benim de bat 22si ama yapmayacağım bu ay olmadı gibi hissediyorum sen de erken gebelik testi yap yaparsan bence kaset test düşük hcgyi algılamıyor

Su erken gebelik testlerine baktim adete 6 gun kala sonuc veriyo yaziyo nette benim de aklimi kurcalamadi degil deneyesim geldi ama dayandim yere kadar bekliycem

Canım ben önceki gebelikte catlamanin 11. Günü pozitif görmüştüm. Erken gebelik testiyle silik pembe çıkmıştı. Bence 2 gün sonra erken gebelik testi yap kaset testte hiç çıkmaz şu an varsa bile

Erken canım daha bi 21i falan olsun bence benim de bat 22si ama yapmayacağım bu ay olmadı gibi hissediyorum sen de erken gebelik testi yap yaparsan bence kaset test düşük hcgyi algılamıyor

Canım daha çok erken 3-4 gün daha bekle bence hem de kaset test biraz daha geç algılıyor HCG'yi

Su erken gebelik testlerine baktim adete 6 gun kala sonuc veriyo yaziyo nette benim de aklimi kurcalamadi degil deneyesim geldi ama dayandim yere kadar bekliycem
Tamam ozaman sakince cumayı bekleyim veya ctesiiyi erken gebelik alırım denerim. Bu şartlarda benm ne zaman regl olmam gerek cok geç yumurtladıgım için blemedm

BAT a 4 gün kaldı cok heyecanlıyım ya kızlar var mı benım gıbı bekleyennn yapsak mı test pozitiflere boğulsak mı

Tamam ozaman sakince cumayı bekleyim veya ctesiiyi erken gebelik alırım denerim. Bu şartlarda benm ne zaman regl olmam gerek cok geç yumurtladıgım için blemedm
Yumurtlama gunu regliyi one yada arkaya atiyomu bilmedimden soruyorum.

9.10gunlerde ama bu ay ovulasyon testi 4 tne kalmosdi 8.gunden basladim asiri pik goremedim 10. Gun siliklesmeye baslamisdi bu ay olmassa dr gidecem
Bende bu ay ilk kez doktor kontrolünde ilerliyorum femara verdi 12.gün çağırdı daha erken çağırması gerekiyordu niye öyle yaptı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…