2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Benim çok değişiyor bazen 22 23 24 25 ama genel olarak döngüm kısa geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay 21 gün oldu
Bende femara kullandim ilk aydan hamile kalmisdim ilk kizima sonraki gebelik dusundumuzde tekrardan kullandim ama ikincide etkili olmadi

Bende femara kullandim ilk aydan hamile kalmisdim ilk kizima sonraki gebelik dusundumuzde tekrardan kullandim ama ikincide etkili olmadi
İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız bende bu ay ilk defa kullanıyorum ama kafama takıldı ya doktora gittiğimde yumurtam catlamissa çünkü geç bir tarih verdi sizce ne yapmayalim

İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız bende bu ay ilk defa kullanıyorum ama kafama takıldı ya doktora gittiğimde yumurtam catlamissa çünkü geç bir tarih verdi sizce ne yapmayalim
Erken gidin 9unda falan zaten ozele gidiyorsaniz 10 gun icindeki ikinci muayene ücretsiz bakti hala kucuk 12 de gene gel der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…