Yok yapmadım ben ilk kez bu ay deniyorum tam anlamıyla o yüzden hemen ovulasyon yapmak istemedim akışına bırakmak istedim biraz benim şöyle oldu yoğun şeffaf akıntım oluyor yumurtlama zamanı oluyor o günler ve sonrasını hergün ilişki olarak değerlendirdim yumurtalama sonrası da benim hep göğüs ağrım olur bu ayda öyle ekstra bende şuan kasık karıncalanma iğnelenme hafif bi kabızlık durumu var ama dediğim gibi adetten öncede olabiliyor çok ümitlenmiyorumBir taraftan ya yumurtlama olsa iki kasıkta sıra sıra gezmezdi heralde diyorum ama belli de olmaz, siz ovulasyon testi yaptınız mı? Ben yapmadım her ay da hissederdim yumurtlama zamanı ama bu ay çok hissettim diyemeyeceğim o yüzden sürüncemedeyim
Biz sizinle tamamen aynıymışızYok yapmadım ben ilk kez bu ay deniyorum tam anlamıyla o yüzden hemen ovulasyon yapmak istemedim akışına bırakmak istedim biraz benim şöyle oldu yoğun şeffaf akıntım oluyor yumurtlama zamanı oluyor o günler ve sonrasını hergün ilişki olarak değerlendirdim yumurtalama sonrası da benim hep göğüs ağrım olur bu ayda öyle ekstra bende şuan kasık karıncalanma iğnelenme hafif bi kabızlık durumu var ama dediğim gibi adetten öncede olabiliyor çok ümitlenmiyorum
Valla anlamadım canım o zaman bı tuhaflık var çünkü bu yüksek de değil pik deKız işte önceki zirve diyodu sen dedin yanlış koymuşsun düz koydum bu sefer yüksek dedi şimdide flaş açtım yine yüksek diyoen son çatıya çıkacam
Beraber yapalım öyleyse inşallah pozitifi görürüzBiz sizinle tamamen aynıymışızbenim de o dönem yoğun akıntım oluyor, kasık ağrım oluyor. Yoğun akıntı oldu yine ama kasık ağrısı olmadı, ben de akıntı itibariyle gün aşırı değerlendirdim aynı şekilde ilk denemeden ovulasyon testi işine ben de girmek istemedim. O zaman nasıl olsa batlar da ardışıkmış haberleşelim ben 30 kasımda ilk testi yapacağım
Maşallah sübhanallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinEldorin Canım benim sat:24ekim bat:19kasım olarak yeniden guncelleyip pozitif yapabilirsin bence ♡Eki Görüntüle 3509366
Benimde geçen sefer bat a 2 gün kala çok silik çıkmıştı. Kaset testtiBenim de 1 Aralık test sipariş verdim az önce gelir gelmez bende başlamayı düşünüyorum geçen ay bata iki gün kala çıkmıştı silik de olsa
Evet bu sefer erken gebelik testi yapıcam. AtarımGeçmiş olsun canım kaybın için üzgünüm. Erken gebelik testi mi yapacaksın? Ben de yapıp atarım buraya sen de at etkiletleyip
Bence artık normal kaset yapKızlar ben yarın tekrar aynı saatte test yapacağım. Sizce erken gebelik testi ile mı yapayim yoksa normal test mı alayım?
En erken 6, en geç 14 ama çoğunlukla 8-10 gün sonra diye okumuştumKızlar yerleşme kanaması yumurtlamadan kaç gün sonra gelir sizce ?
Tam 8 gün sonra olmuştu 3 gün falan sürmüstüKızlar yerleşme kanaması yumurtlamadan kaç gün sonra gelir sizce ?
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim, Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Sizlerin de en kısa sürede guzel haberlerinizi alalım inşallah ♡Maşallah sübhanallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Benim de öyleydi canım beş gün gecikmeyle kan verdim emin oldum 1 Kasım'da kaybettimBenimde geçen sefer bat a 2 gün kala çok silik çıkmıştı. Kaset testti
Canım ben ovulasyon testi kullanmıyorum ama ben oğlumda bat günü yerleşme kanaması yaşadım 3 gün sürdüKızlar yerleşme kanaması yumurtlamadan kaç gün sonra gelir sizce ?
Canım diğer konu hakkın da hiçbir bilgim yok ama bata kaç gün varKızlar neden kımse yazdıklarımı gormuyor
Merhaba. Benim de sizin gibi bebisim olsun öpeyim koklayayım ama bir yandan tüm hayatım da değişecek buna hazır mıyım, artık özgür olmayacağım, ömrümün sonuna kadar sorumlu olacağım vesaire gibi düşüncelerim vardı. Eşimle oturup bu konuyu konuştuk ve bebek isteğimizin baskın geldiğine karar verdik. Bebeğimizin bir fazlalık ya da ayak bağı olarak değil de aramızdaki aşkın bedene dönüşmesi gibi olacağını düşündük ve onunla geçireceğimiz günlerin hayali baskın geldi. Allah nasip etti ama 10 haftalıkken kaybettik maalesef. Ben bebeğimi kaybettikten sonra haliyle çok acı çektim ve korunmam gereken zaman bittikten sonra hemen bir çocuğum olsun istedim. Bu ay denedik işte. Çünkü çok fazla hayal kurmuştum, planlar yapmıştım ve hepsi yarım kalınca telafisi olsun, bu hayaller kaldığı yerden devam etsin istedim acımla. Ama bu ay olmayınca da acaba daha zamanı var mı diye düşündüm. Bir yandan da korku baskın geldi şimdi de. Tekrar aynı acıyı yaşar mıyım, bedenim buna hazır mı, aynı acıyı yaşamak istemiyorum gibi korkularım var. Aslında korunmayacağım ama yumurtlama takibi, takviye ya da hamile kalmaya yönelik herhangi bir ek çabam olmayacak. Akışta kalıp bekleyeceğim. Olursa da çok şükür olmazsa da.Merhaba, yaz bebeği olsun diye bir planınız vardı da olmayınca mi vazgeçtiniz yoksa özel hayatınızdaki başka bir konudan dolayı mi fikir değiştirdiniz? Ben de uzun yıllardır çocuksuz hayatımdan çok memnundum ve sürekli erteliyorum, bu ay ilk kez gebelik planladim oldu mu olmadı mı bilmiyorum henüz ama biri mantıklı bir şey dese vazgeçecek gibiyim cocuk fikrinden. Duygusal olarak istiyorum bir bebisim olsun sarılayım oynayayım ama çok büyük bir sorumluluk tabii... Özel değilse niye dusunmediginizi sorabilir miyim
Canım diğer konu hakkın da hiçbir bilgim yok ama bata kaç gün var
Bugün olmam gerekiyordu olmadım kaset test negatif dün yaptım kaşığım ve belim ağrıyorCanım diğer konu hakkın da hiçbir bilgim yok ama bata kaç gün var