2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

I incim1 canım az önce gördüm.gecikmeli regl olmuşsun sanırım. Gecmis olsun. Haydi sat ve bat yaz yeniden listeye ekleyeyim seni her yeni döngü yeni şans biliyorsun

P papatya5571 canım senin de baya olmuş geceli bat tarihi. Ne yaptın gebelik var mı? Regl oldun mu?

selam canım evet bu sabah regl oldum yeni döngüm başlayınca mutlu oldum aslında hamile değilsek adet gecikmesi yaşamakta çok zor oluyor.

SAT 9.11.2024
BAT 11.12.2024

selam canım evet bu sabah regl oldum yeni döngüm başlayınca mutlu oldum aslında hamile değilsek adet gecikmesi yaşamakta çok zor oluyor.

SAT 9.11.2024
BAT 11.12.2024
Aynen öyle canım ya gebelik yoksa adet gecikmesi sinir stres yapıyor. Sevindim en azından yeni döngün başladı ekliyorum tekrar listeye

Herkese merhaba 2 Kasım'da çatlatma iğne öldüm tek yumurtam 19mm vardı .7 gün geçmesine rağmen halla kaşiklarimda sancım var ve çok sık idrara çıkıyorum sizin semptomlariniz nasıl ne gibi belirtiler var ve test ne zaman yapsam net sonuç alırım yardımcı olursanız sevinirim

Malesef canım hala regl olmadım ben iki gün önce sadece lekelenme yaşadım filan doktora da göründüm bir problem olmadığını söyledi ama regl de sokulmedi o lekelenmede bitti zaten bir gün sürmüştü kahverengi

Selam canım ekim Kasım topiğinden ben hatırladın mı sat 25 Ekim bat 26 Kasım takvime göre ovülasyon dönemindeyim 11-12 Kasım pik yapacak beni de ekler misin

Hadi ya ben yapamadım dişim çok ağrıyor gece yatamadım unutmuşum bile ama sanki adet olcam gibi bilmiyorum kasık sancısı çekiyorum hamilelik belirtisinde hiç bunu yaşayan var mı acaba birde dediğin gibi ayaklarım üşüyor

Eşime söyledim alcak akşam yapsam bir sorun olur mu gebelik testini

Ay inşallah ama kasık ağrısı çektikçe ümidim azalıyor adet olcak gibi oluyorum
Kaşık ağrisi benım bildiğim gebelik semptomlar dan biri de ayn zamanda onun için öyle düşünme test yap en iyisi adet tarıhın ne zaman kaç gün kaldı

Ay inşallah ama kasık ağrısı çektikçe ümidim azalıyor adet olcak gibi oluyorum
Pozitif düşünmeye çalış canım
Ben adetime yaklaşınca biraz kaşık ağrısı çektim olacak zannettim ama olmadı şuan sadece hafif bel ağrım var adet günün geçtiyse bir test yaptır derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…