2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Merhaba sat 31ekin
Bat 29 kasim

Benimde bat 3 aralık ama karnım çok ağrıyor iğne batmasıda oluyor gün içinde ama şuan alt karnımda bi dolgunluk farklı bi ağrı var adet sancısı gibide değil çözemedim
Heh aynı işte bendeki de, dün batma vardı sol kasığımda akşamüzeri başladı gece yatana kadar devam etti. Sonra yatınca sağ kasığım ağrımaya başladı batma değil de ağrı. Bugün sağ kasığım ağrıyordu bütün gün demin karnım ağrıyordu bir de ama geçti şimdi. Benim de bat 4 aralık gözüküyor, öyle olmasa yumurtlama mı diyeceğim nerdeyse. Hatta bu akşamı değerlendirsem mi diye düşünmeye başladım normalde takvime göre 20 kasım pikti benim bu arada acaba değerlendirsem mi geç yumurtlama falan olmasın

En koyu olan 2sini 1i sabah 1i akşam yaptım diğeride bugün sabah. Pikse eğer tam çatlamamış gibi dimi
Hani foto
Yani ovu silikmiydi son testle vıyyy.
Bu ay gümbür gümbür gelecegm

Geçmiş olsun canım kaybın için üzgünüm. Erken gebelik testi mi yapacaksın? Ben de yapıp atarım buraya sen de at etkiletleyip

Aynı durumdayız değerlendirmekte fayda var tabii inşallah döllenme ağrısıdır da ikimizinde güzel haberlerini alalım

Aynı durumdayız değerlendirmekte fayda var tabii inşallah döllenme ağrısıdır da ikimizinde güzel haberlerini alalım
Bir taraftan ya yumurtlama olsa iki kasıkta sıra sıra gezmezdi heralde diyorum ama belli de olmaz, siz ovulasyon testi yaptınız mı? Ben yapmadım her ay da hissederdim yumurtlama zamanı ama bu ay çok hissettim diyemeyeceğim o yüzden sürüncemedeyim

Canım el fenerini açarak çekmeyi dene fotoğrafı. Böyle algilayamiyor olabilir
Kız işte önceki zirve diyodu sen dedin yanlış koymuşsun düz koydum bu sefer yüksek dedi şimdide flaş açtım yine yüksek diyo en son çatıya çıkacam

Kızlar merhaba 2,5 senelık evliyim eşimle hiç korunmadık ovilasyon yakını yaptım 3 ay ama olmadı sonra doktora gitdik eşime erkeklik infertiletesi denıldı aşılama yapılmaz tüp bebek içinde multıvıtamın takvıyesınden sonra doppler çekildi 9 mm epidimim kisti çıkdı sonuçlarımızısa atayım bu ay bir mucize oldu değerleri mükemmel artdı doktorumuz doğal yolla bile olabılecek seviyede dedi ve ben bu ay sadece yumurtlama gunumden 3 gün once ilişki yaşadım bu durum yüzünden eşimle cınsellıkden soğuduk benım 1 haftadan fazladır karnım kasığım ağrıyor sürekli ve kaset testde negatıfı gördüm dün yapmadım bugün benım Reglın çok duzenlıdır bugün olmam gerekıyordu olmadım hıc Reglın olcak gbıde degılım benım reglı zamanım asla ağrım olmaz bide regl oldukdan ıkıncı gün belum ağrır ama agrı kesıci bıle almam yarın kan vericem doktorumuz aşıla yapalım bu ay dedı sizce gebe olabilirmiyim

Bu arada eşimin sonuçlarını atıyorum bilgisi olan yorumlarımı ilk tesg 4 Haziran ikinci test 29 Ağustos diğeri ise cuma günü

Eklentiler

• IMG_8667.png
    84,4 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_8668.png
    84,9 KB · Görüntüleme: 1
  • IMG_8669.png
    86,5 KB · Görüntüleme: 3
O kadar çok istedim ki bir yavrum olsun tam artık olmuyor kabulle. Dedım koruyucu aile ol evlat edinme fıkrıne alıştırmaya başladım çocuk esırgeme kurumuna bağışçı olarak gidip kendını onlara bişeyşer yapıp evlat edinme fikrine bakıyordum durum bu sekılde oldu yine istiyorum bi çocuğu evlat edinmek ama kendin çocuğum olsunda çok istiyorum o sizce bu ay gebe olabılırmıyım dün idrar negatif di bugün olmadım reglı yarın kan versem çıkarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…