2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar bu hormon testi adetin 3. Günü mü yoksa adet bittikten sonraki 3. Gün mü veriliyor

Ben bugün de yaptım ovü hala pik. Ama daha 24 saat geçmedi akşam bı daha yaparım bakalım çatlamış olacak mı dünü değerlendirdik ama bugün de es geçmeyelim
Bencede döngünün kaçıncı günündesin bugün acaba önemli olan pik günümü çatlamamı

Nasip canım bazen işte herşey tam zmaanında olsa bile olmayınca olmuyor Allah hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin bzlede

Bencede döngünün kaçıncı günündesin bugün acaba önemli olan pik günümü çatlamamı
Döngünün 16. günü bugün canım yani çatlama önemli çünkü catlamazsa döllenme olmuyor benim son adet tarihi de kaydı tabi böyle olunca 19 girunuyirdu şimdi 22 Aralık. Bu sefer eadeti bekliycem hiç gebelik testi almadım bakalım inşallah olur kaynanamgil gelmeden bu işi halletmiş olduk en çok o a seviniyom

Eğer bu döngüde hamile kalırsam tahmini doğum tarihi 31 Temmuz ben bir hafta daha tutarım içerde bence ağustosta doğar diye umuyorum

Eğer bu döngüde hamile kalırsam tahmini doğum tarihi 31 Temmuz ben bir hafta daha tutarım içerde bence ağustosta doğar diye umuyorum
Canım benimkini değiştirir misin regl oldum aralığa kaldım bugün oldum 7 Kasım beklenen de bilmiyorum bende iyice karmançorman oldu ya 3 Aralık ya 7 Aralık

Kızlar benim çatlama 30 ekimdi testi ne zaman yapmam lazım birde adet olcak gibi kaşık ağrısı yaşıyorum normal mi bilemedim günleri beklemek ne kadar zormuş
Bizim pikler arasında 1 gün vardı, sende hiç belirti falan var mı

Canım benimkini değiştirir misin regl oldum aralığa kaldım bugün oldum 7 Kasım beklenen de bilmiyorum bende iyice karmançorman oldu ya 3 Aralık ya 7 Aralık
7 Aralık yazayım canım eğer erken olursan düzeltiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…