Yalnız olmadığımı görmek çok mutlu ettiAy sen bensin hhaha ortada fol yok yumurta yok trendyol sepetimi doldurdum
adetliyken 2.-3. gün canımKızlar bu hormon testi adetin 3. Günü mü yoksa adet bittikten sonraki 3. Gün mü veriliyor
Bencede döngünün kaçıncı günündesin bugünBen bugün de yaptım ovü hala pik. Ama daha 24 saat geçmedi akşam bı daha yaparım bakalım çatlamış olacak mıdünü değerlendirdik ama bugün de es geçmeyelim
Nasip canım bazen işte herşey tam zmaanında olsa bile olmayınca olmuyor Allah hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin bzlede17 sinde bittim canım 20 sinde başladı ilişki 31 ine kadar 1 gün arayla oldu yani zaten 3 günde rahim yaşıyor sperm yani anlamadım 20 sinde. 31 ine kadar oldu sayalım bu 7 gün olmadıkaçırmış olmam imkansız ovulasyon testi aldım bakalım
Benim gögüslerim sisti ve acıyor dokununcaAy inşallah peki belirti falan var mı sizde bende adet olacakmış gibi kasık ağrısı bel ağrısı falan var
Döngünün 16. günü bugün canımBencede döngünün kaçıncı günündesin bugünacaba önemli olan pik günümü çatlamamı
Canım benimkini değiştirir misinEğer bu döngüde hamile kalırsam tahmini doğum tarihi 31 Temmuz ben bir hafta daha tutarım içerde bence ağustosta doğar diye umuyorum
Bizim pikler arasında 1 gün vardı, sende hiç belirti falan var mıKızlar benim çatlama 30 ekimdi testi ne zaman yapmam lazım birde adet olcak gibi kaşık ağrısı yaşıyorum normal mi bilemedim günleri beklemek ne kadar zormuş
7 Aralık yazayım canım eğer erken olursan düzeltirizCanım benimkini değiştirir misinregl oldum aralığa kaldım bugün oldum 7 Kasım beklenen de bilmiyorum bende iyice karmançorman oldu ya 3 Aralık ya 7 Aralık
Kızlar bana da bir yorum yapsanızzzHanımlarrr cumartesi akşam ve Salı öğlen ilişki oldu sizce tutar mıııı Eki Görüntüle 3500259