2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kuzum belki biraz geç yumurtlamissindir. Bir de bazen denemeye başlayınca da yumurtlama düzeni hormonlardan dolayı değişebiliyor.

Hadi bakalım senden gelecek haberleri de merak ediyorum açıkçası

Ay inşallah sizlerden de gelir pozitif haberleri. Grubumuz bol bol pozitif doldu

Genelde adet sonrasi 10. günden başlayarak bir boş bir dolu gitmek çok daha garanti oluyor. O yüzden iyi yapmışsınız bakalım belki de ilk seferden hamile kalan sanslilardan olursunuz

Okadar pozitifsinki, yorumlarını okuyunca umutlanıyorum. Gebe kalırsam ilk sana haber vereceğim

Kuzum belki biraz geç yumurtlamissindir. Bir de bazen denemeye başlayınca da yumurtlama düzeni hormonlardan dolayı değişebiliyor.

Hadi bakalım senden gelecek haberleri de merak ediyorum açıkçası
ay valla inan ben de çok heyecanlıyım. gelişme oldukça güncellicem

Evet 15. veya 16.'ydı. Regle kadar bekleyebilirimde. Bendede 2. ay denemem, çok umutluydum, herkes göğüs hassasiyeti yazınca test yapasım gelmiyor, bende yok
Bence belirtilere hiç bakmamak lazım çünkü regl ile aynı belirtiler. Bazılarında hiç olmuyor ama hamile oluyorlar mesela. Umutsuzluğa kapılma canım

Haklısıın belli olmaz, duramıyorum yerimde çok belli değilmi
Benim de bugün testlerim geldi 12li prodoctor almıştım normalde eczanede çok pahalı oluyor böyle alınca ucuza geldi. Regl gelene kadar her gün yaparım. Testlerden hevesimi alayım sen de heyecanlısın çok belli tabi dayanamazsan yarın yaparız beraber sonra buraya atarız

Bat 1 aralık (düşükten dolayı sapma, gecikme olmazsa)
Ben yarın test yapcam. Banane banane
Şaka bi yana. 1 kasımda 6 haftalık düşük yaptım. Psikolojikte olabilir bilmiyorum ama aynı şeyleri hissediyorum. Şişlik, kasık ağrısı, ara ara böyle karıncalanma, bi yere uzanırken gerginlik. Bilemiyorum. Negatif çıkarsa da üzülmem. Ama yapıcam banane

Canm sendeki belirtiler ne bugün bende aşırı derecede göğüs hassasiyeti var uçları kip kırmızı olmuş acıyo
Canım bende bugün sol kasık ağrısı var iğne iğne batıyor kamptaydık akşam eşimle yeni geldim fazla dinlemedim kendimi ama gece ve sabah sol kasık ve sol bel ağrısı var

Okadar pozitifsinki, yorumlarını okuyunca umutlanıyorum. Gebe kalırsam ilk sana haber vereceğim
+1 de benden Eldorin daha topic açıldığından beri dikkat ediyorum hani şey değil pozitifi gördükten sonra umut dolu değil hep öyleydi, ben de o yüzden aşırı yükseldim, testin sonucu alır almaz buraya yazıcam bir borç biliyorum şu an bunu

Kızlar dün pik olan var mı ben emin olmamakla birlikte dün sanırım pik olmuşum, bugün koyuluk azalmış ama tam çatlama silikliği gibide değil. Yanıma test arkadaşı arıyorum karnım çok ağrıyor inşaallah kist olmaz dinimiz amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…