Kuzum belki biraz geç yumurtlamissindir. Bir de bazen denemeye başlayınca da yumurtlama düzeni hormonlardan dolayı değişebiliyor.selam kızlar, birkaç gündür kızın doğum günü, şehir dışı yolculuğuydu vs pek bakamadım. bugün bat benim ama gelen giden yok. testler negatif çıkınca dün biraz da içmiştimşimdi strese girdim ama adet belirtilerim var büyük ihtimaş yorgunluk stres vs deyince olmadım henüz. normalde saat gibi benim regl, şaşmaz. şimdi yoldayız eve dönüyorum. takipteyim, bakalım ne zaman gelecek reglim.
Ay inşallah sizlerden de gelir pozitif haberleri. Grubumuz bol bol pozitif dolduBende de tam tersi oldu geçen ay 4 gün geç geldi reglim, ondan ötürü ben de bu aydan emin olamadığımdan ortaya karışık salladım bi şeyler bakalım hayırlısı diyerekiçsel olarak oldu gibi hissediyorum ama belki bu herkeste olan bi şeydir, ilk deneme olduğu için de kıyas yapamıyorum şu an diğer aylarla. Bekleyip göreceğiz ama bu ay bir sürü pozitif geldi maşallah onlardan biri de neden biz olmayalım değil mi
Okadar pozitifsinki, yorumlarını okuyunca umutlanıyorum. Gebe kalırsam ilk sana haber vereceğimAy inşallah sizlerden de gelir pozitif haberleri. Grubumuz bol bol pozitif doldu
Genelde adet sonrasi 10. günden başlayarak bir boş bir dolu gitmek çok daha garanti oluyor. O yüzden iyi yapmışsınızbakalım belki de ilk seferden hamile kalan sanslilardan olursunuz
ay valla inan ben de çok heyecanlıyım. gelişme oldukça güncellicemKuzum belki biraz geç yumurtlamissindir. Bir de bazen denemeye başlayınca da yumurtlama düzeni hormonlardan dolayı değişebiliyor.
Hadi bakalım senden gelecek haberleri de merak ediyorum açıkçası
Bence belirtilere hiç bakmamak lazım çünkü regl ile aynı belirtiler. Bazılarında hiç olmuyor ama hamile oluyorlar mesela. Umutsuzluğa kapılma canımEvet 15. veya 16.'ydı. Regle kadar bekleyebilirimde. Bendede 2. ay denemem, çok umutluydum, herkes göğüs hassasiyeti yazınca test yapasım gelmiyor, bende yok
Haklısıın belli olmaz, duramıyorum yerimde çok belli değilmiBence belirtilere hiç bakmamak lazım çünkü regl ile aynı belirtiler. Bazılarında hiç olmuyor ama hamile oluyorlar mesela. Umutsuzluğa kapılma canım
Ben kullanmadım ama doktorum hiçbir şekilde önermedi bilgine. Gereksiz para tuzağı dedi.Kızlar gynoseed jel kullanan varmı aramızda ?
Benim de bugün testlerim geldi 12li prodoctor almıştım normalde eczanede çok pahalı oluyor böyle alınca ucuza geldi. Regl gelene kadar her gün yaparım. Testlerden hevesimi alayımHaklısıın belli olmaz, duramıyorum yerimde çok belli değilmi
Benim de bugün testlerim geldi 12li prodoctor almıştım normalde eczanede çok pahalı oluyor böyle alınca ucuza geldi. Regl gelene kadar her gün yaparım. Testlerden hevesimi alayımsen de heyecanlısın çok belli tabi dayanamazsan yarın yaparız beraber sonra buraya atarız
Canım bende bugün sol kasık ağrısı var iğne iğne batıyor kamptaydık akşam eşimle yeni geldim fazla dinlemedim kendimi ama gece ve sabah sol kasık ve sol bel ağrısı varCanm sendeki belirtiler ne bugün bende aşırı derecede göğüs hassasiyeti var uçları kip kırmızı olmuş acıyo
Korktum valla uzun süre yazmayınca bişi oldu sandımCanım bende bugün sol kasık ağrısı var iğne iğne batıyor kamptaydık akşam eşimle yeni geldim fazla dinlemedim kendimi ama gece ve sabah sol kasık ve sol bel ağrısı var
Yok kuzum kamptaydık telefon çekmiyordu daha yeni geldim şarj taktım telefonu hemen buraya baktım zatenKorktum valla uzun süre yazmayınca bişi oldu sandım
İyi bari kötü bişi olmasın da bizim kaç gün kaldı teste yumurtlamaya bugün 4 gün olduYok kuzum kamptaydık telefon çekmiyordu daha yeni geldim şarj taktım telefonu hemen buraya baktım zaten
Bide bende lekelenme oldu gece çok az günlük ped vardı şimdi eve geldim tekrar baktım yine açık kahverengi leke yerleşme bu kadar erken oluyor mu kiİyi bari kötü bişi olmasın da bizim kaç gün kaldı teste yumurtlamaya bugün 4 gün oldu
+1 de bendenOkadar pozitifsinki, yorumlarını okuyunca umutlanıyorum. Gebe kalırsam ilk sana haber vereceğim
Bence olur bı hafta kaldı sonuçtaBide bende lekelenme oldu gece çok az günlük ped vardı şimdi eve geldim tekrar baktım yine açık kahverengi leke yerleşme bu kadar erken oluyor mu ki
Bilemiyorum kuzum açık kahverengiydi bakalım gelicek mi bir daha kasık ağrım var şuanBence olur bı hafta kaldı sonuçta