Tamam canım cok güzel artmış maşallahCanım 02.11.24 10.30 tarifinde (28)
04.11.24 tarifinde 11.00 (83)
06.11.2024 tarifinde 10.30 (193)
Canımm ben T ile C yi karıştırmışım tamam senin T C den bile koyu maşallah ben anlayamamsm süperEkliyorum canım ay hiç belli olmaz belki de bu ay o aydır
Kız kameradan kaynaklı çok görünmeniz ama T Cnin iki katından daha fazla kötüydüve bu testleri kullandım kullanali bu kadar net bir pik gördüğümü hatırlamıyorum
Ay hadi İnşallah yaaa bu sefer tutsun tabi allahim sağlıklı gebelik nasip etsinbu ay yaCanımm ben T ile C yi karıştırmışım tamam senin T C den bile koyu maşallah ben anlayamamsm süper
Canım sabah uyanır uyanmaz ama mümkünse aynı saatlerde yataktan kalmadan ve çok fazla hareket etmeden ateşini olcuyorsun. Femometer var onda takip ettik ben ama çok da kesin bir sonuç vermiyor. Bir tek ateş ölçer yeter kendinde grafik yaparak takip edebilirsinBu vücut ısısını nasıl takip ediyorsunuz saat ile mi anlamadımbende bu ay olmazsa ovülasyonu bırakmak istiyorum. Hangi uygulama ve ne almamız gereiyor kızlar
Tamam canım hayırlısı olsun hakkımızda aminOzamn 8 Kasım sabahı seni etikeleyerek testimi yazarım ne ise nasip artık
Canım ben elendim 5 gün erkenden oldumMerhaba benimde Ekim 13 son regl tarihim beklenen 12 yada 13 Kasım
Çok teşekkür ederim inşallah bir daha pazartesi gideceğim güzel haberler alırım inşallah desteğiniz için teşekkür ederimTamam canım cok güzel artmış maşallah
Bu beta değeriyle zaten kese vs görünmez yani anlamak mümkün değil beta düzensiz olsa neyse oda güzel. Ben yerinde olsam beklerim 5-6 güne kese görünür inşallah
Ben regl oldum 5 gün erkendenTamam canım hayırlısı olsun hakkımızda amin
ya ben ilk gebeliğimi gebeyim diye ummadığımda öğrenmiştim yani o yüzden regl gecikmesinden öncesini nasıldım hiç hatırlamıyorumBenim düşük yaptığım gebeliğimde adet sancılarım hep olmuştu.
Erken yumurtladın ozaman kaçırdın mı kiCanım ben elendim 5 gün erkenden oldum
Canım vücuttaki küçük ısı degisimleri yumurtlama zamaji hakkında bilgi veriyor. O yüzden ölçümle de takip edilebiliyorselam kızlar,
vücut ateşinizi neden ölçüyosunuz anlamadım ya ben gerçekten burda her takıldığımda yeni bilgiler öğreniyorum, wow gerçekten
benim reglim biteli 3 gün falan oldu, hadi bu ay tutturucaz inşallah diyelim
Ay sen bensin hhaha ortada fol yok yumurta yok trendyol sepetimi doldurdumGÜNAYDIINN ay yok mu şöyle çift çizgili gebelik testi içimiz açılsın
ya ben manyak gibi kendime bebek arabası bakmaya başladım ahhshs bu ay garanti gebe kalacakmışım gibi
delirdim
Aynı benAy sen bensin hhaha ortada fol yok yumurta yok trendyol sepetimi doldurdum
3 gün üst üste değerlendirin çatlama olursa eğer daha garanti olur eşinde sperm sorunu yoksa dün yaptıysanız bugün çatlarsa eğer bugün ve yarını değerlendirinBen bugün de yaptım ovü hala pik. Ama daha 24 saat geçmedi akşam bı daha yaparım bakalım çatlamış olacak mıdünü değerlendirdik ama bugün de es geçmeyelim
Bende 16sını bekliyorum insallah hamileyizdirAynı benayın 13 ünü bekliyorum sabırsızlıkla
Ay inşallah peki belirti falan var mı sizde bende adet olacakmış gibi kasık ağrısı bel ağrısı falan varBende 16sını bekliyorum insallah hamileyizdir
17 sinde bittim canım 20 sinde başladı ilişki 31 ine kadar 1 gün arayla oldu yani zaten 3 günde rahim yaşıyor sperm yani anlamadım 20 sinde. 31 ine kadar oldu sayalım bu 7 gün olmadıErken yumurtladın ozaman kaçırdın mı ki