2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Canım 02.11.24 10.30 tarifinde (28)
04.11.24 tarifinde 11.00 (83)
06.11.2024 tarifinde 10.30 (193)
Tamam canım cok güzel artmış maşallah
Bu beta değeriyle zaten kese vs görünmez yani anlamak mümkün değil beta düzensiz olsa neyse oda güzel. Ben yerinde olsam beklerim 5-6 güne kese görünür inşallah

Canımm ben T ile C yi karıştırmışım tamam senin T C den bile koyu maşallah ben anlayamamsm süper

Bu vücut ısısını nasıl takip ediyorsunuz saat ile mi anlamadım bende bu ay olmazsa ovülasyonu bırakmak istiyorum. Hangi uygulama ve ne almamız gereiyor kızlar

Bu vücut ısısını nasıl takip ediyorsunuz saat ile mi anlamadım bende bu ay olmazsa ovülasyonu bırakmak istiyorum. Hangi uygulama ve ne almamız gereiyor kızlar
Canım sabah uyanır uyanmaz ama mümkünse aynı saatlerde yataktan kalmadan ve çok fazla hareket etmeden ateşini olcuyorsun. Femometer var onda takip ettik ben ama çok da kesin bir sonuç vermiyor. Bir tek ateş ölçer yeter kendinde grafik yaparak takip edebilirsin

Çok teşekkür ederim inşallah bir daha pazartesi gideceğim güzel haberler alırım inşallah desteğiniz için teşekkür ederim

Tamam canım hayırlısı olsun hakkımızda amin
Ben regl oldum 5 gün erkenden
[/QUOTE]
Amin amin canım ovulasyon testi sipariş verdim bakalım nasıl oluyor onuda bilmiyorum deneyecem hayırlısı hakkımızda rabbim nasıl nasip görüyorsa öyle oluyor senin güzel haberlerini bekliyorum

Benim düşük yaptığım gebeliğimde adet sancılarım hep olmuştu.
ya ben ilk gebeliğimi gebeyim diye ummadığımda öğrenmiştim yani o yüzden regl gecikmesinden öncesini nasıldım hiç hatırlamıyorum
biz bu ayıda es geçtik gibi hissediyorum zaten

selam kızlar,
vücut ateşinizi neden ölçüyosunuz anlamadım ya ben gerçekten burda her takıldığımda yeni bilgiler öğreniyorum, wow gerçekten
benim reglim biteli 3 gün falan oldu, hadi bu ay tutturucaz inşallah diyelim

Canım vücuttaki küçük ısı degisimleri yumurtlama zamaji hakkında bilgi veriyor. O yüzden ölçümle de takip edilebiliyor

Ben bugün de yaptım ovü hala pik. Ama daha 24 saat geçmedi akşam bı daha yaparım bakalım çatlamış olacak mı dünü değerlendirdik ama bugün de es geçmeyelim

Ben bugün de yaptım ovü hala pik. Ama daha 24 saat geçmedi akşam bı daha yaparım bakalım çatlamış olacak mı dünü değerlendirdik ama bugün de es geçmeyelim
3 gün üst üste değerlendirin çatlama olursa eğer daha garanti olur eşinde sperm sorunu yoksa dün yaptıysanız bugün çatlarsa eğer bugün ve yarını değerlendirin

Erken yumurtladın ozaman kaçırdın mı ki
17 sinde bittim canım 20 sinde başladı ilişki 31 ine kadar 1 gün arayla oldu yani zaten 3 günde rahim yaşıyor sperm yani anlamadım 20 sinde. 31 ine kadar oldu sayalım bu 7 gün olmadı kaçırmış olmam imkansız ovulasyon testi aldım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…