Selam beni de listeye ekler misiniz sat 1 Kasım bat 26 Kasım
Üye Son Adet Beklenen Adet Ovulasyon testi (pik) Çift Çizgi? @skyngelin33 5 Ekim 1 Kasım @Melek3419 1 Ekim 2 Kasım 16 Ekim Sevdagunesim 6 Ekim 2 Kasım @bernailker 7 Ekim 7 Kasım @melis7171 10 Ekim 8 Kasım hello06 12 Ekim 8 Kasım @kizilsaclikiz1313 13 Ekim 8 Kasım @asiliris 4 Ekim 9 Kasım pinkflowers1 15 Ekim 10 Kasım B bilemedimkine 12 Ekim 12 Kasım S slaslasla 12 Ekim 11 Kasım @nazarsor 9 Ekim 14 Kasım 29 Ekim @aylemakk 15 Ekim 15 Kasım @patrawa 19 Ekim 15 Kasım 30 Ekim @Lebi derya 17 Ekim 16 Kasım @canancetin 17 Ekim 17 Kasım @sey06 20 Ekim 17 Kasım @CinnamonQueen 19 Ekim 18 Kasım Eldorin 23 Ekim 19 Kasım @Tugce9242 20 Ekim 20 Kasım @parla1212 24 Ekim 21 Kasım @lilya 0 25 Ekim 22 Kasım @Daydi 26 Ekim 22 Kasım @bademlicikolata 26 Ekim 22 Kasım @loveinnovember 30 Ekim 22 Kasım @Arzu_Azra 27 Ekim 23 Kasım @94bassuk 29 Ekim 24 Kasım kittenlyy 26 Ekim 25 Kasım @espressoc 31 Ekim 25 Kasım @seklla 30 Ekim 26 Kasım @zelllos 19 Ekim 18 Kasım zeyyy123 20 Ekim 20 Kasım @incim1 17 Eylül 19 Ekim @papatya5571 1 Ekim 29 Ekim @tilyam 24 Ekim 18 Kasım @Caglisko 1 Kasım 4 Aralık Meowster 31 Ekim 5 aralık
Selam Kızlar
Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.
Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim
Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.
Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım
Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin
Bende ilk kez bu ay ovü ile takip ettim , takvime göre 1 gün değiştigünaydııın kızlar benim de bugün reglim bitti. ben hiç ovülasyon testi vs yapmıyorum ya takvim takip ediyorumsizden duydum böyle bişeyin varlığını okadar alakam yok konuyla ashdkjsa
Canım listeye ekledin beni geçen gün 2 kasımda regl oldum benim ovülasyon tarihimi melek’e yazmışsınCanim seni guncelledik mi? Sat bat yaz yeni tarihleri güncelleyeyim
Kesinlikle telefondaki uygulamalara göre değişiyor canım benim de bazen öne bazen ileriye atıyor test yapınca takvim ortalama çıkarıyorBende ilk kez bu ay ovü ile takip ettim , takvime göre 1 gün değiştiama kişiden kişiye değiştiği için farklılık gösterebilir tabi
Benmde aynı tarih ovulasyon testi kullanıyormusunSelam canım. Benimde sat 20 ekim bat 20 kasım gösteriyor kullandığım uygulama eklersen sevinirim
Evet bende ilk kez bu ay kullandım , piki gördüm hatta ,umarım güzel sonuçlar alırız bu ayKesinlikle telefondaki uygulamalara göre değişiyor canım benim de bazen öne bazen ileriye atıyor test yapınca takvim ortalama çıkarıyor
Üye Son Adet Beklenen Adet Ovulasyon testi (pik) Çift Çizgi? @skyngelin33 5 Ekim 1 Kasım @Melek3419 1 Ekim 2 Kasım 16 Ekim Sevdagunesim 6 Ekim 2 Kasım @bernailker 7 Ekim 7 Kasım @melis7171 10 Ekim 8 Kasım hello06 12 Ekim 8 Kasım @kizilsaclikiz1313 13 Ekim 8 Kasım @asiliris 4 Ekim 9 Kasım pinkflowers1 15 Ekim 10 Kasım B bilemedimkine 12 Ekim 12 Kasım S slaslasla 12 Ekim 11 Kasım @nazarsor 9 Ekim 14 Kasım 29 Ekim @aylemakk 15 Ekim 15 Kasım @patrawa 19 Ekim 15 Kasım 30 Ekim @Lebi derya 17 Ekim 16 Kasım @canancetin 17 Ekim 17 Kasım @sey06 20 Ekim 17 Kasım @CinnamonQueen 19 Ekim 18 Kasım Eldorin 23 Ekim 19 Kasım @Tugce9242 20 Ekim 20 Kasım @parla1212 24 Ekim 21 Kasım @lilya 0 25 Ekim 22 Kasım @Daydi 26 Ekim 22 Kasım @bademlicikolata 26 Ekim 22 Kasım @loveinnovember 30 Ekim 22 Kasım @Arzu_Azra 27 Ekim 23 Kasım @94bassuk 29 Ekim 24 Kasım kittenlyy 26 Ekim 25 Kasım @espressoc 31 Ekim 25 Kasım @seklla 30 Ekim 26 Kasım @zelllos 19 Ekim 18 Kasım zeyyy123 20 Ekim 20 Kasım @incim1 17 Eylül 19 Ekim @papatya5571 1 Ekim 29 Ekim @tilyam 24 Ekim 18 Kasım @Caglisko 1 Kasım 4 Aralık Meowster 31 Ekim 5 aralık
Selam Kızlar
Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.
Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim
Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.
Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım
Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin
Evet bende ilk kez bu ay kullandım , piki gördüm hatta ,umarım güzel sonuçlar alırız bu ay
İnşaAllah canım 2 aydır deniyorum tutmadıEvet bende ilk kez bu ay kullandım , piki gördüm hatta ,umarım güzel sonuçlar alırız bu ay
Ayy yanlış yazmışımEvet bende ilk kez bu ay kullandım , piki gördüm hatta ,umarım güzel sonuçlar alırız bu ay
Beni de ekler misiniz sat 26 Ekim bat 24 ekim
[/Ayy yanlış yazmışımbir yandan çocukla boyama yapıyorduk sat 26 Ekim bat 24 Kasım
ben de inostrol içiyorum. pcos yok ama istersen iç destekler dedi ben de güvendim içiyorum :)Kızlar selam ben bir düşük yaptım şimdi tekrar hazırlanıyorum şuan bildiğimiz bi sorun yok. Bana doktor inostrol önerdi ama pkos yok bende. Pkos olmamasına rağmen takviye için kullanan var mı? Bi zararı olmaz umarım doktoruma güveniyorum ama bi sormak istedim
Canım dusuklerin için başın sağolsun. Umarım bu ay sağlıklı bir gebelik haberi alırsınMerhaba, beni de ekler misiniz, sat 7 ekim, bat 4 kasım, daha önce 2 düşüğüm var umarım 3. denememde sağlıkla kucağıma alabilirim, hepimiz için hayırlısı olsun
Ekledim canım. Basın sağolsun. İnşallah bu ay güzel haberi alırsın.Selam beni de listeye ekler misiniz sat 1 Kasım bat 26 Kasım
Geçen sene 28 şubatta kürtaj oldum biraz buralara ara verdim altı aydır tekrar deniyoruz henüz bi gelişme yok bu ay da olmazsa aralıkta bir üst tedavi neyse ona başvurmak istiyorum
Düzelttim canım ama 2 Kasım'da regl olmuşsun ya hala bir önceki döngünün sat bat tarihleri yazıyor. Aralık'ta beklenen adet tarihin ne onu duzelteyim dedimCanım listeye ekledin beni geçen gün 2 kasımda regl oldum benim ovülasyon tarihimi melek’e yazmışsın
Beni de ekler misiniz sat 26 Ekim bat 24 ekim
Ekledim canım seni de uğur getirsinAyy yanlış yazmışımbir yandan çocukla boyama yapıyorduk sat 26 Ekim bat 24 Kasım
Canım ben meraktan yapiyorum genelde. Çünkü adet ve gebelik belirtilerini ayırt etmek pek mümkün olmuyor. İkisi de hemen hemen aynı bekirtilere sebep oluyor. O yüzden belirtin yoksa da hiç umudunu kaybetme regl olana kadarKızlar benim bat 8 kasım. 3 gün kaldı ama şu an bende hiçbir belirti yok. O yüzden test yapmadım. Geçen ay kasıklarım, bacaklarım çok ağrımıştı. Sıcak basmıştı. Onları belirti gibi düşünüp yapmıştım ama negatifti. Erken gebelik testi yapanlara sormak istiyorum, belirtiniz olduğu için mi yaptınız, yoksa merak edip erken öğrenmek için mi?
Hangi marka kullanıyorsun canım ve nasıl kullanılıyorben de inostrol içiyorum. pcos yok ama istersen iç destekler dedi ben de güvendim içiyorum :)
Bunu içiyorum canım günde 2 alıyorum sabah aksamHangi marka kullanıyorsun canım ve nasıl kullanılıyor
Aa pardon canim yanlis anladimCanım dusuklerin için başın sağolsun. Umarım bu ay sağlıklı bir gebelik haberi alırsınekledim listeye seni.
Ekledim canım. Basın sağolsun. İnşallah bu ay güzel haberi alırsın.
Düzelttim canım ama 2 Kasım'da regl olmuşsun ya hala bir önceki döngünün sat bat tarihleri yazıyor. Aralık'ta beklenen adet tarihin ne onu duzelteyim dedim
Ekledim canım seni de uğur getirsin
Canım ben meraktan yapiyorum genelde. Çünkü adet ve gebelik belirtilerini ayırt etmek pek mümkün olmuyor. İkisi de hemen hemen aynı bekirtilere sebep oluyor. O yüzden belirtin yoksa da hiç umudunu kaybetme regl olana kadar
Benimde 28 Ekim gösteriyordu yumurtlama8 Kasım sabahı düşünüyorum 28 Ekim'de tahmini yumurtlama günümdü inşallah ikimizde aynı zamanda güzel haberler alırız
Ozamn 8 Kasım sabahı seni etikeleyerek testimi yazarım ne ise nasip artıkBenimde 28 Ekim gösteriyordu yumurtlama
Canımm genelde akıntıdan ne kadar sonra pik görüyorsun artık değerlendirmeleri hızlandır az kalmıştır yumurtlama eli kulagındadırGunaydin canlar
Bugün yumurta akı gibi akıntım başladı teste başlıyorum ben de bugün bakalım pik ne zaman yakalayacağızheyecanlı bir bekleyiş