2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Evet istiyorum ama aşılama yapmayı düşünüyorum pazartesi günü doktora gorunucem ona göre hareket edicez büyük ihtimalle adet tarihim degisicektir şimdilik
23 kasim/22 Aralık olarak güncelleyebilir sin cnm
Ben de pazartesi doktora gidicem büyük ihtimal benim de bu ay aşılama olacak

Eldorin Canım benim BAT ovulasyona göre 28 Kasım oluyor.Günceller misin?
Güncelledim cabim
Son döngüde pik görememiştim ya ben yumurtlamıyormuyum acaba regl oldum ama yumurtlamadan da olunurmuş sizce?
Canım ya senin bir önceki ay işler karıştı ya bence bu ay vücudun toparladı. Önümüzdeki ay da ovulasyon testi ile takip et yine goremezsen bence tekrar bir doktora gidip hormonlarına baktır
Güncelliyorum
Sat 24 kasım
Bat 20 Aralık
Bu ay olmadı
Üzgünüm. Umarım bu yeni döngüde şansınız yaver gider

Benim umudun kalmamıştı ama eşimin sonuçları çok güzel çıkdı Rabbim inşallah dileyen herkese nasip eder sat 26 Ekim bat 24 kasım

Bat 30 kasım ve yakın olan kızlar ne zaman test yapmaya başlıyorsunuz ? Ben pazartesi yapacağım regle 5 gün kala oluyor yani. Var mı beraber test yapalım diyen
Benim 29 Kasım ama ben sanırım gecikmeyi bekliycem. Kendimi zor tutucam aslında ama cesaret de edemiyorum negatifi görme ihtimaline şu an. Negatiftense Eldorin 'in deyimiyle "kırmızıyı" görmek daha az üzer gibi beni. Ama pazartesiyi heyecanla bekliycem test yapacak olanlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…