2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Canımm genelde akıntıdan ne kadar sonra pik görüyorsun artık değerlendirmeleri hızlandır az kalmıştır yumurtlama eli kulagındadır
Benim iki üç günü buluyor pik. Değerlendirmeye başladık ya ben emin olmak için ovulsayon testi yapıyorum denk getirdik mı acaba diye yoksa aslında olmasa da olur da işte garanticilik kabimizda var

Kızlar demir ve d vitamini takviye kullanıyorum yumurtlamadan sonra yani gebeliğin belli olmadığı dönemde kullanılabilir mi acaba

Benim iki üç günü buluyor pik. Değerlendirmeye başladık ya ben emin olmak için ovulsayon testi yapıyorum denk getirdik mı acaba diye yoksa aslında olmasa da olur da işte garanticilik kabimizda var
Kız döngünün kaçıncı günündesin sen bugun

Eklentiler

• 17307348874654945980862847354612.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 15
merak edip erken öğrenmek için ben

Kızlar ovulasyon kitlerinin fotosu attım bende ilk kullandım pik olmuş değilmi ertesi çatlama oluyor sanırım

Kızlar merhaba benimde son adet tarihim 17 ekim beklenen adet 17 kasım 2-3 kasım pik 4 kasım çatlama

Kızlar 2-3 kasım yumurtlama günümdü gynoseed jel ile değerlendirdik esimde varikoselden ameliyat oldu 3 ay önce bugun 4 kasım çatlamış yumurtam kasık ağrısı var biraz sızlıyor bacaklarımda neden olabilir sizce siz çatlama günü ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz

Kız döngünün kaçıncı günündesin sen bugun
13 bugün ama daha pik olmadı takvim yarın gösteriyor ama bu ay geç yumurtlayacagim.herhalde daha pik göremedim yüksek bile değil
Ovulasyon piki (31 ekim Perşembe sabah ) çatlama ( 1 Kasım cuma sabah ) gecesi değerlendirildi hayırlısı olsun inşallah hepimiz için kızlar

Kızlar ovulasyon kitlerinin fotosu attım bende ilk kullandım pik olmuş değilmi ertesi çatlama oluyor sanırım
Evet canim üstteki pik alttaki çatlama
Kızlar merhaba benimde son adet tarihim 17 ekim beklenen adet 17 kasım 2-3 kasım pik 4 kasım çatlama
Ekliyorum kuzum

Kızlar birşey sorucam ios için gebelik planlama uygulaması öneriniz var mı. Bulduklarım hep hamileler için

Ayy neden bu kadar sessiz olduk fırtına öncesi sessizlik mi hadi inşaallah

Benim bugün ağrı sızı bir şey olmadı. Geçen aylar hep belirtiydi bu ay çok çok az. Herhalde belirtisizlik belirti sanırım jfkkf

Pik in 6. Günündeyim, çatlamadan mı saymam gerekir acaba erken gebelik testi için? Onuda gidip days doctor almışım buradaki yorumlar o kadar kötü ki

Canım beni de ekler misin sat 4 Ekim bat 5 Kasım. Düzensiz adet oluyorum ama ovulasyon testi yaptım, ve günaşırı ilişki.

Eklentiler

• 1000008475.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 0
Canım beni de ekler misin sat 4 Ekim bat 5 Kasım. Düzensiz adet oluyorum ama ovulasyon testi yaptım, ve günaşırı ilişki.

Eklentiler

• 1000008475.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 0
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…