Benim iki üç günü buluyor pik. Değerlendirmeye başladık ya ben emin olmak için ovulsayon testi yapıyorum denk getirdik mı acaba diye yoksa aslında olmasa da olur da işte garanticilik kabimizda varCanımm genelde akıntıdan ne kadar sonra pik görüyorsun artık değerlendirmeleri hızlandır az kalmıştır yumurtlama eli kulagındadır
Kız döngünün kaçıncı günündesin sen bugunBenim iki üç günü buluyor pik. Değerlendirmeye başladık ya ben emin olmak için ovulsayon testi yapıyorum denk getirdik mı acaba diye yoksa aslında olmasa da olur da işte garanticilik kabimizda var
Ay canım ya ben kullanıyorum onu ama pek memnun değilim açıkçası. T çizgisi yarım cikiyo yarışı koyu yarışı açık renk cikiyo mesela emin olmakta zorlanıyorum pik mı değil mi diyebitmedi de elimdekiler bitse başka marka alacağım
Yumurtlama pik tarihini de yazsana canımonu da ekleyelim
Ekledim canım
Canım tedtte yumurtlama görünce de yaz onu da ekleyelim listeye
merak edip erken öğrenmek için benKızlar benim bat 8 kasım. 3 gün kaldı ama şu an bende hiçbir belirti yok. O yüzden test yapmadım. Geçen ay kasıklarım, bacaklarım çok ağrımıştı. Sıcak basmıştı. Onları belirti gibi düşünüp yapmıştım ama negatifti. Erken gebelik testi yapanlara sormak istiyorum, belirtiniz olduğu için mi yaptınız, yoksa merak edip erken öğrenmek için mi?
Ben de çok merak ediyorum ama belirtim olmayınca tuttum kendimi, testlerim boşa gitmesin diyemerak edip erken öğrenmek için ben
Kızlar merhaba benimde son adet tarihim 17 ekim beklenen adet 17 kasım 2-3 kasım pik 4 kasım çatlama
Üye Son Adet Beklenen Adet Ovulasyon testi (pik) Çift Çizgi? @skyngelin33 5 Ekim 1 Kasım @Melek3419 1 Ekim 2 Kasım @Azimliiii 7 Ekim 4 Kasım @bernailker 7 Ekim 7 Kasım @melis7171 10 Ekim 8 Kasım hello06 12 Ekim 8 Kasım @kizilsaclikiz1313 13 Ekim 8 Kasım @asiliris 4 Ekim 9 Kasım @pinkflowers1 15 Ekim 10 Kasım @bilemedimkine 12 Ekim 12 Kasım @slaslasla 12 Ekim 11 Kasım @nazarsor 9 Ekim 14 Kasım 29 Ekim @aylemakk 15 Ekim 15 Kasım patrawa 19 Ekim 15 Kasım 30 Ekim Lebi derya 17 Ekim 16 Kasım @canancetin 17 Ekim 17 Kasım @sey06 20 Ekim 17 Kasım @CinnamonQueen 19 Ekim 18 Kasım Eldorin 23 Ekim 19 Kasım @Tugce9242 20 Ekim 20 Kasım @parla1212 24 Ekim 21 Kasım L lilya 0 25 Ekim 22 Kasım Daydi 26 Ekim 22 Kasım @bademlicikolata 26 Ekim 22 Kasım @loveinnovember 30 Ekim 22 Kasım @Arzu_Azra 27 Ekim 23 Kasım @sevgsssss 26 Ekim 24 Kasım 94bassuk 29 Ekim 24 Kasım kittenlyy 26 Ekim 25 Kasım @espressoc 31 Ekim 25 Kasım @seklla 30 Ekim 26 Kasım @alyanil 1 Kasım 26 Kasım @zelllos 19 Ekim 18 Kasım @zeyyy123 20 Ekim 20 Kasım @incim1 17 Eylül 19 Ekim @papatya5571 1 Ekim 29 Ekim Sevdagunesim 2 Kasım 30 Kasım @tilyam 24 Ekim 18 Kasım Caglisko 1 Kasım 4 Aralık @gkogkogko 31 Ekim 5 aralık
Selam Kızlar
Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.
Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim
Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.
Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım
Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin
13 bugün ama daha pik olmadı takvim yarın gösteriyor ama bu ay geç yumurtlayacagim.herhalde daha pik göremedim yüksek bile değilKız döngünün kaçıncı günündesin sen bugun
Ovulasyon piki (31 ekim Perşembe sabah ) çatlama ( 1 Kasım cuma sabah ) gecesi değerlendirildi hayırlısı olsun inşallah hepimiz için kızlar
Evet canim üstteki pik alttaki çatlamaKızlar ovulasyon kitlerinin fotosu attım bende ilk kullandım pik olmuş değilmi ertesi çatlama oluyor sanırım
Ekliyorum kuzumKızlar merhaba benimde son adet tarihim 17 ekim beklenen adet 17 kasım 2-3 kasım pik 4 kasım çatlama
“P.c” appini kullanıyorum benKızlar birşey sorucam ios için gebelik planlama uygulaması öneriniz var mı. Bulduklarım hep hamileler için
aslında olması gerekeni yapmışsın, bu ay ben de tutucamBen de çok merak ediyorum ama belirtim olmayınca tuttum kendimi, testlerim boşa gitmesin diye
Benim iki üç günü buluyor pik. Değerlendirmeye başladık ya ben emin olmak için ovulsayon testi yapıyorum denk getirdik mı acaba diye yoksa aslında olmasa da olur da işte garanticilik kabimizda var