Merhaba benim bu ay olmadı. Artık düşünmüyorumGünaydın güzellerhaftalık kontrol günü
Listemizi güncel tutalım
@aktuyybss
@elizan04
B Berceste3
@aysmesra
@1seyran12q
@nisan178
@zeyyy123
@selinim08
@niloyaay
@Gozde hanim
@parla1212
@Pinkpink1
@bademlicikolata
@gunes12306
@loveinnovember
@minma1215
@Umutsuzh
Kızlar hadi bizi güncelleyin çift çizgi gören var mı? Adet olan var mı? Adet olanlar sat bat tarihlerini beni etiketleyerek yazabiliiiir
Benim de 1 Aralık test sipariş verdim az önce gelir gelmez bende başlamayı düşünüyorum geçen ay bata iki gün kala çıkmıştı silik de olsaBat 1 aralık (düşükten dolayı sapma, gecikme olmazsa)
Ben yarın test yapcam. Banane banane
Şaka bi yana. 1 kasımda 6 haftalık düşük yaptım. Psikolojikte olabilir bilmiyorum ama aynı şeyleri hissediyorum. Şişlik, kasık ağrısı, ara ara böyle karıncalanma, bi yere uzanırken gerginlik. Bilemiyorum. Negatif çıkarsa da üzülmem. Ama yapıcam banane
Diğer ay mucizene kavuşursun inşallah canım
Ben iki kez kullandım ikinci ay kaldım 2 aylık olduk nerdeyseKızlar gynoseed jel kullanan varmı aramızda ?
İnşallah bebeğim vallahi yoruldum iyiceDiğer ay mucizene kavuşursun inşallah canım
Normal test yap benceKızlar ben yarın tekrar aynı saatte test yapacağım. Sizce erken gebelik testi ile mı yapayim yoksa normal test mı alayım?
Pik arkadaşı aranıyorKızlar dün pik olan var mı ben emin olmamakla birlikte dün sanırım pik olmuşum, bugün koyuluk azalmış ama tam çatlama silikliği gibide değil. Yanıma test arkadaşı arıyorumkarnım çok ağrıyor inşaallah kist olmaz dinimiz amin
Kız senin erken gebeliklik halin kalmadı bence normal yap artkKızlar ben yarın tekrar aynı saatte test yapacağım. Sizce erken gebelik testi ile mı yapayim yoksa normal test mı alayım?
Ya çizgi silik çıkarsa tedirgin olurum diye tedirgin oluyorumKız senin erken gebeliklik halin kalmadı bence normal yap artk
Bence güzel çıkıcak 2-3 tane alsana yaparsn hergünYa çizgi silik çıkarsa tedirgin olurum diye tedirgin oluyorumhassasiyetleri farklı oluyor ya o yüzden
BencedeeeCanım innovita kullandın sana yaramadı bence bu sfer laboquick al degisklik olsun
Pik arkadaşı aranıyor
Foto varmı bakayım bi pikine
Ya gebelik testi yaptığım gün bir tane kalmıştı yaptım cacık çıkmadıBence güzel çıkıcak 2-3 tane alsana yaparsn hergünkız ovu testin kaldıysa btane yap bakaym bi denek ol benm için
Gebeyken nasıl görünüyor
Bencedeee
E sen şimdi agustos annelerine transfer olursun Hemen o gruba yetişmem lazm ben buralarda kalamam sensiz
Benimde bat 3 aralık ama karnım çok ağrıyor iğne batmasıda oluyor gün içinde ama şuan alt karnımda bi dolgunluk farklı bi ağrı var adet sancısı gibide değil çözemedimBende de karın ağrısı var şu an ama değişik bi tip karın ağrısı üşütme ya da gaz gibi bir şey değil böyle tuhafımsı anlatamıyorum.
Kizlar bakar mısınız birEldorin sende canım benim bugün 18 ci günüm bende senin gibi uygulama var ovulasyon testini yorumluyor önceliklerine düşük diyodu ama dünle bugüne zirve diyo ama burda az önce attım pik değil diyorlar ne düşüneyim bunlarda bugünler
Canım ben geçen ay gebe olduğumu öğrendim iki gün SONRA kanamam oldu kaybettim. 1 Aralık bat günüm test sipariş verdim gelsin iki gün kala başlarım belki test yapmayaİnşallah bebeğim vallahi yoruldum iyicesende güzel haber varmıı
Merhaba, yaz bebeği olsun diye bir planınız vardı da olmayınca mi vazgeçtiniz yoksa özel hayatınızdaki başka bir konudan dolayı mi fikir değiştirdiniz? Ben de uzun yıllardır çocuksuz hayatımdan çok memnundum ve sürekli erteliyorum, bu ay ilk kez gebelik planladim oldu mu olmadı mı bilmiyorum henüz ama biri mantıklı bir şey dese vazgeçecek gibiyim cocuk fikrinden. Duygusal olarak istiyorum bir bebisim olsun sarılayım oynayayım ama çok büyük bir sorumluluk tabii... Özel değilse niye dusunmediginizi sorabilir miyimMerhaba benim bu ay olmadı. Artık düşünmüyorum