- 25 Nisan 2021
- 1.679
- 2.580
Yok canım eglencelik işte tahmin sadece benim oğlumda tutmamistiO çin tavkimi doğrumu? Çok duydum ama gerçekmi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım eglencelik işte tahmin sadece benim oğlumda tutmamistiO çin tavkimi doğrumu? Çok duydum ama gerçekmi acaba
İster istemez stres oluyor inşallah yükselir peki ne zaman öğrendiniz adetinizin üzerinden kaç gün geçticanıım ben 14 ile öğrendiim kaç ile öğrendiğin önemli değil stres yapma
yaaaa ay bir oğlun var bir de kız sağlıklaa inşallahh ne tatlı olurlarCanım çok sağol amin inşallah
Amin canım çin takvimi de kız diyor
Ben her hamile kişiye bakıyorum ahshh şimdiye kadar 7 kişiye baktım 1i tutmadı sadece :O çin tavkimi doğrumu? Çok duydum ama gerçekmi acaba
Canım o kadar doğal ki böyle hissetmen. Kayıp yaşadıktan sonra insan kendini korumak için duygularını bastırıyor ister istemez. Yavaş yavaş alisacaksin sen de ben de oglumdan önce kayıp yaşamıştım ilk aylar hamileyim bile diyemedim. Ultrasonda görüp kalp atışını duyunca, içinde büyüdükçe kuvettli bir bağ kuracaksınız Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinya bişey diycem benim 3 düşüğüm oldu şimdi hamileyim ama çok mu evham yapıyorum bilmiyorum ben hiç bişey hissetmiyorum ya kalp atışını duyana kadar her günüm tedirgin geçicek galiba
Ay amin canım ya sağlıklı olsun da gerisi teferruat kız bebek sahibi olmak da çok isterim hep istediğim bir şeydi ama Allah'ın takdiri işte bakalımyaaaa ay bir oğlun var bir de kız sağlıklaa inşallahh ne tatlı olurlar
Beni de ekle Ahahah 8 de 2 diyelim o zamanBen her hamile kişiye bakıyorum ahshh şimdiye kadar 7 kişiye baktım 1i tutmadı sadece :
İnşallah gönlünden geçen olsunCanım o kadar doğal ki böyle hissetmen. Kayıp yaşadıktan sonra insan kendini korumak için duygularını bastırıyor ister istemez. Yavaş yavaş alisacaksin sen de ben de oglumdan önce kayıp yaşamıştım ilk aylar hamileyim bile diyemedim. Ultrasonda görüp kalp atışını duyunca, içinde büyüdükçe kuvettli bir bağ kuracaksınız Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ay amin canım ya sağlıklı olsun da gerisi teferruat kız bebek sahibi olmak da çok isterim hep istediğim bir şeydi ama Allah'ın takdiri işte bakalım
Beni de ekle Ahahah 8 de 2 diyelim o zaman
gerçekten hep bir tedirginlik var doktor da bu sefer o kadar ilaç vs verdi ki her ihtimale karşı progestan fitil,kan sulandırıcı iğne, Clinoleic serum Bu gittiğim doktoruma çok güveniyorum ama bu serumu duydunuz mu ben ilk kez yaptırdımCanım o kadar doğal ki böyle hissetmen. Kayıp yaşadıktan sonra insan kendini korumak için duygularını bastırıyor ister istemez. Yavaş yavaş alisacaksin sen de ben de oglumdan önce kayıp yaşamıştım ilk aylar hamileyim bile diyemedim. Ultrasonda görüp kalp atışını duyunca, içinde büyüdükçe kuvettli bir bağ kuracaksınız Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yok devam etmicem artık bıraktım canım son bir ilişki daha bugün yaşıcam sonra inzivaya çekilip belkicemEvet ya aynı güne denk geldik sen ovülasyon u bıraktın mi çatlama gördün sonuçtadevam edicekmisin
Bende öyle düşünüyorumYok devam etmicem artık bıraktım canım son bir ilişki daha bugün yaşıcam sonra inzivaya çekilip belkicem
Ben her hamile kişiye bakıyorum ahshh şimdiye kadar 7 kişiye baktım 1i tutmadı sadece :
İlişkiden 5gun sonra pik gördüm.o 5gun korunmustum.Nasıl 5 gün dayandıı anlatır mısıın
maşallah o zaman spermler kuvvetliymişşşİlişkiden 5gun sonra pik gördüm.o 5gun korunmustum.
tabii canıımİçimden diyorum zaten, ozaman herkes seçerdi, olabilirmi diye
Ondan da tam emin değilim.3gun öncesi denedigim 3-4 ay olmuştu hiçbiri tutmadı.bu mucize oldu.yumurtlama günü hamile kalıp 2 kere düşük yaşadım.yumurtlama günümde hamile kalmaktan korkarım bu yuzdenmaşallah o zaman spermler kuvvetliymişşş
Kıyamam travmatik olmuş sizin için. şuan gebe misiniz?Ondan da tam emin değilim.3gun öncesi denedigim 3-4 ay olmuştu hiçbiri tutmadı.bu mucize oldu.yumurtlama günü hamile kalıp 2 kere düşük yaşadım.yumurtlama günümde hamile kalmaktan korkarım bu yuzden
tabii canıım
bi site var orda anlatıyor %80 ihtimal veriyorlarmış çinde tek çocuk kararı varken soyumuz yürüsün diye çinliler erkek çocuğa takmışlar . sonra da falcılık vs ilgilendikleri için bunu büyütmüşler
Benim eşim kız çocuğu istiyor baya baya ve bana her ay baktırıyor hahahs sanki oldu da cinsiyeti kaldı tövbe yarabbim
ayyy benim için farketmez ama kıza daha sıcağımSen ne istiyorsun
Ayyy bende ikiz çok istiyorum , hayalimm birde bakmışsın önümüzdeki ay ikizlere gebeyiz ikimizdeayyy benim için farketmez ama kıza daha sıcağım
ikizim olsun biri kız biri erkek istiyorum hep
Canım benim dün ile bugün böyle ya bu marka değişikmiş acaba oldu mu yoksa olmadı mıOvulasyon testi yapmaya devam edin 18.gunde pik görmüştüm