2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Devlet acilinde beta testi yaptırılıyor mu bir sıkıntı çıkarırlar mi yoksa illaki kadın doğuma mı gitmek lazım

Triyajda ne söylediniz direk hamilelik testi yaptırmak mi istiyorum dediniz
Diş çekimi yaptırmam gerekiyor çok ağrım var dişçi yönlendirdi kan testi için gebelik şüphem var diyebilirsin ben öyle demiştim yada günüm geçti evde test yapmıştım gebelik testi pozitif çıktı 3 gün sonra kahverengi kanamam geldi o şekilde de demiştim yalan mı yok

Ayy valla çok güldüm bende sizin gibi yapıcam teşekkür ederim

Eldorin tebrik ederim burası uğurlu geldi valla Sağlıkla büyüsün karnında

Benim de tahmini bat 21-22 Kasım ama hiç pik görmedim ovülasyon testlerimde bu ay. Pik görmesem de tahminen 7 Kasım ovülasyondu. Umudum olmasa da ovülasyon testlerinin yanında gelen gebelik testlerinden yapayım dedim.

Üstteki dün geceden, alttaki bu sabah:

Eklentiler

• IMG_8062.jpeg
    117,5 KB · Görüntüleme: 18
E kız bunlar pozitif ya hamilesin yaaaa

Allah'ım bugün ne bereketli bı gün

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak ben bu ay letu+ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım gebelik oluşmadı regl oldum. Şimdi rahim filmi çektireceğim doktoruma bu ay da letu kullanacak mıyım diye sordum kullanabilirsiniz daha iyi olur dedi rahim filmi çekilen ay bu şekilde ilaç kullanan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…