Kız Allah seni ne etmesinben varımm adımı değiştirdim gkogkogko duteşekkür ederimmm
Amin canım çok sağolİnşallah canım alıcaksın inanıyorumçok pozitifsin hakkında hayırlısı olsun canım arkadaşım
Batlarımız da birbirine yakınmış, peşpeşe güzel haberler alalım inşallahyaptırdı ven film çektirdim kan testlerimi yaptırdım eşimde spermiyogram yaptırdı bi sorun çıkmadı çok şükür yumurtlama takibine başladık bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum inşallah allah nasip eder
yapıyolar valla ben gittim 2 kereDevlet acilinde beta testi yaptırılıyor mu bir sıkıntı çıkarırlar mi yoksa illaki kadın doğuma mı gitmek lazım
Triyajda ne söylediniz direk hamilelik testi yaptırmak mi istiyorum dedinizyapıyolar valla ben gittim 2 kere
Diş çekimi yaptırmam gerekiyor çok ağrım var dişçi yönlendirdi kan testi için gebelik şüphem var diyebilirsin ben öyle demiştim yada günüm geçti evde test yapmıştım gebelik testi pozitif çıktı 3 gün sonra kahverengi kanamam geldi o şekilde de demiştim yalan mı yokTriyajda ne söylediniz direk hamilelik testi yaptırmak mi istiyorum dediniz
Ayy valla çok güldüm bende sizin gibi yapıcam teşekkür ederimDiş çekimi yaptırmam gerekiyor çok ağrım var dişçi yönlendirdi kan testi için gebelik şüphem var diyebilirsin ben öyle demiştim yada günüm geçti evde test yapmıştım gebelik testi pozitif çıktı 3 gün sonra kahverengi kanamam geldi o şekilde de demiştim yalan mı yok
evet :)Triyajda ne söylediniz direk hamilelik testi yaptırmak mi istiyorum dediniz
E kız bunlar pozitif yaEldorin tebrik ederim burası uğurlu geldi valla Sağlıkla büyüsün karnında
Benim de tahmini bat 21-22 Kasım ama hiç pik görmedim ovülasyon testlerimde bu ay. Pik görmesem de tahminen 7 Kasım ovülasyondu. Umudum olmasa da ovülasyon testlerinin yanında gelen gebelik testlerinden yapayım dedim.
Üstteki dün geceden, alttaki bu sabah:
Yapılıyor canımDevlet acilinde beta testi yaptırılıyor mu bir sıkıntı çıkarırlar mi yoksa illaki kadın doğuma mı gitmek lazım
Teşekkür ederimYapılıyor canım
Rica ederim canım testi verdikten sonra bizede haber verirsin umarım istediğin sonucu alırsınTeşekkür ederim
İnşallah hamileyimdir bu akşam yada yarın akşam gidebilirim daha karar veremedim sonucu öğrendiğimde yazarım burayaRica ederim canım testi verdikten sonra bizede haber verirsin umarım istediğin sonucu alırsın
Ay hadi bugün bir gebelik haber daha alalımİnşallah hamileyimdir bu akşam yada yarın akşam gidebilirim daha karar veremedim sonucu öğrendiğimde yazarım buraya
Sen normal idrar testi yapmadın mı canım?Devlet acilinde beta testi yaptırılıyor mu bir sıkıntı çıkarırlar mi yoksa illaki kadın doğuma mı gitmek lazım
İnşallah canımİnşallah hamileyimdir bu akşam yada yarın akşam gidebilirim daha karar veremedim sonucu öğrendiğimde yazarım buraya