Kendini akışa bırakınca daha keyifli geçecek bir süreç bence de iyi yapıyorsunŞu an hamile değilmişim gibi davranan bir süregeç ogrenmisim gibi farkına varmamışım gibi haftaya bı genel kan veriririm TSH falan baktiririm işte diğer hastalıklar ve bağışıklık testlerini onu veirrken beta da veririm
Çünkü hiç kontrol edemediğimiz bir süreç her şeyi erkenden yapmanın da pek bir anlamı olmuyor bazen. Olacağı varsa oluyorKendini akışa bırakınca daha keyifli geçecek bir süreç bence de iyi yapıyorsun
Üzgünüm canım ben de aynı şeyi yaşadım 2 kez hatta ilk yaşadığımda silik çizgim daha belirgindi idrar testinde. O yüzden 2. Çizgiyi net görmeden kan vermemek lazım çünkü hayal kırıklığı oluyorAynen öyle Rabbim nasip etmediyse vardır bı bildiği tecrübe edinmiş oldum bidaha boş boş sevinmiycem
Ben henüz öğrenemedim maalesef burada hem sizleri okuyarak hem de yaşayarak tecrübe kazanmaya çalışıyorum. Her şey çok güzel olur inşallah senin için gönlünü ferah tut yeter kiÇünkü hiç kontrol edemediğimiz bir süreç her şeyi erkenden yapmanın da pek bir anlamı olmuyor bazen. Olacağı varsa oluyorben bunu baya zor yollardan öğrendim o yüzden şimdi anın tadını çıkarıyorum. Her şey olacağına varacak
Canım Allah göstermesin zaten inşallah bundan sonraki sürecin güzel ve keyifli geçsin.Ben henüz öğrenemedim maalesef burada hem sizleri okuyarak hem de yaşayarak tecrübe kazanmaya çalışıyorum. Her şey çok güzel olur inşallah senin için gönlünü ferah tut yeter ki
Ay canım valla böyle söylemesi de bir tuhaf geliyor ama
kaç gün geçti yumurtlamadan aydınlat beni günlerimiz çok yakın neler yaptın belirtin neydiAy canım valla böyle söylemesi de bir tuhaf geliyor amaHAMİLEYİMMMM
Aynı his banada geliyorEldorin in çift çizgisini gördün diye... test yapma fikri çık aklımdan daha. Tahmini yumurtlamanin üstünden 5 gün geçti...
Testin resmi nerde erken gebelik mi yaptın ay çok sorum varYaaa çok ama çok sevindim
kaç gün geçti yumurtlamadan aydınlat beni günlerimiz çok yakın neler yaptın belirtin neydi
Çok teşekkür ederim canım yaYaaa çok ama çok sevindim
kaç gün geçti yumurtlamadan aydınlat beni günlerimiz çok yakın neler yaptın belirtin neydi
Kız attım resmi gruba aslında ama gerilerde kaldıTestin resmi nerde erken gebelik mi yaptın ay çok sorum var
Ayyy valahi kop koyu bak acaba bendemi dir test almaya koşasım var ama normal gebelik alabilirim şuanKız attım resmi gruba aslında ama gerilerde kaldıdur yine atayım atamalara doyamayayim
Erken gebelik testi
Eki Görüntüle 3507476
Ay bende hiç test yok şu anBebeğim normal testin varsa onuna bi yapsan
Dayanabilecekmisin iki gün test yapmadanAy bende hiç test yok şu anbunu da yoldan geçerken ay hadi alayım bari yarın son gün varsa vardır yoksa yoktur artık diye aldım hatta artimed verdi kadın önce dedim nooooo ben bunu kullanmam iki gün sonra belkintest yaparım tekrar
Ben 10 gündür dayaniyomDayanabilecekmisin iki gün test yapmadan
Ey maşallahhhBen 10 gündür dayaniyomnormalde yarın regli bekleyecektim bir günden bir şey olma dedim yoksa çok daha önce yapasim vardı.
Sabrım sağlam
Artimed yanıltıyo muAy bende hiç test yok şu anbunu da yoldan geçerken ay hadi alayım bari yarın son gün varsa vardır yoksa yoktur artık diye aldım hatta artimed verdi kadın önce dedim nooooo ben bunu kullanmam iki gün sonra belkintest yaparım tekrar