- 7 Ekim 2024
- 318
- 111
- 21
Çok zor bişi ya insan ister istemez ümitleniyo hiç olmasa bundan iyi diyosun hakkımızda hayırlısı olsun inşallahÜzgünüm canım ben de aynı şeyi yaşadım 2 kez hatta ilk yaşadığımda silik çizgim daha belirgindi idrar testinde. O yüzden 2. Çizgiyi net görmeden kan vermemek lazım çünkü hayal kırıklığı oluyoridrar testlerine hiç güven olmaz çoğu kuruma çizgisi ya da silik çizgi çıkarıyor
Yani bugün denemelimiyimOlabilir ben geçen ay 31.günde yumurta beyazı kıvamında hafif kahve akıntım olmuştu hatta kendimce heveslendimsonra tam 14 gün sonra regl oldum meğer yumurtlamam 31.gün olmuş
Yani ben burda artimedin çok yalancı pozitifine denk geldim. O yüzden guvenemeyecektim zatenArtimed yanıltıyo mu
Anladm iyi yapmışsınız çok sevindim sizin adınıza da rabbim kucağına aldığın günü görmeyi de nasip etsin hayırlı bı evlat olsun inşallahYani ben burda artimedin çok yalancı pozitifine denk geldim. O yüzden guvenemeyecektim zaten
Amin canım çok teşekkür ederimAnladm iyi yapmışsınız çok sevindim sizin adınıza da rabbim kucağına aldığın günü görmeyi de nasip etsin hayırlı bı evlat olsun inşallah
Amin inşallahAmin canım çok teşekkür ederimsizin de kolaylıkla cabukca olsun inşallah
Belki regl değil de yumurtlama olduğu için lekelenme yaşadın ovu testin de pik olmuş bence denemelisin. Bazı kişilerde 2 kez yumurtlama bile olabiliyorYani bugün denemelimiyim
öyledir inşallah deniycem çok sağolunBelki regl değil de yumurtlama olduğu için lekelenme yaşadın ovu testin de pik olmuş bence denemelisin. Bazı kişilerde 2 kez yumurtlama bile olabiliyor
Bence denemelisinnYani bugün denemelimiyim
Tamam çok sağolunBence denemelisinn
yaptırdı ven film çektirdim kan testlerimi yaptırdım eşimde spermiyogram yaptırdı bi sorun çıkmadı çok şükür yumurtlama takibine başladık bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum inşallah allah nasip ederİnşallah hepimizin olureşimin test sonucunu bekliyorum bi yandan. Senin eşin test yaptırdı mı? Filmden sonra nasıl ilerledi süreciniz?
Estağfurullah canım bu gruplar birbirmize yardımcı olabilmek için var sonuçtaöyledir inşallah deniycem çok sağoluntest bugün silik çıkarsa eğer çatlama mi olmuş oluyo çok bunalttim sizleri de kusura bakmayın Allah razı olsun hepinizden
Tamamdır çok sağolunEstağfurullah canım bu gruplar birbirmize yardımcı olabilmek için var sonuçtaovu testi hiç yapmadım ama burada okuduğum kadarıyla silikleşirse çatlamış oluyor
Canım sen listede yoksun galiba göremedim. Sat bat yazarsan ekleyeyim seni deBence denemelisinn
Enaaaaaa ne güzel bir süpriz kuzum buuuu böyle
Sağol canım çok teşekkür ederimEnaaaaaa ne güzel bir süpriz kuzum buuuu böylekoş hemen kan vermeye baya da kırmızı maşallah
Çok sevindim senin adına canım darısı bize inşallahSağol canım çok teşekkür ederimkan vermeyeceğim daha biraz daha zaman geçsin istiyorum çok acele etmeyeceğim bu sefer hiçbir şey için çünkü herhangi bir sorun yok bilinen onyuzden acelesi de yok
Amin kuzum darısı başınızaÇok sevindim senin adına canım darısı bize inşallah
İnşallah canım alıcaksın inanıyorumAmin kuzum darısı başınızahepinize de dua ediyorum kendime de inşallah sağlıkla kucağıma alırım bu sefer
ben varımm adımı değiştirdim gkogkogko duCanım sen listede yoksun galiba göremedim. Sat bat yazarsan ekleyeyim seni de