2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

bende bi belirti yok

yok kuşum yok, maalesef yok. bat 3 gün kaldı olsa çıkardı. zaten bu aydan ümitli değildim, bel ağrılarım da başladı regl ağrısı belli.

Eşimi bekliyorum acile gidicem bakmazlar mi acilden
Acile gitmeyin acil bir durum yoksa, sabah da sağlık ocağına veya kadın doğuma gidilebilir bu durumda. Acilde gerçekten ölmek üzere veya çok kötü durumda insanlar olur boşuna yoğunluk olusturmayalim bizim de bir gün acile ihtiyacımız olabilir allah muhafaza

Canım yaş 40 oldu sanırım tek çare tüp bebek ona da imkan yok hayırlısı olsun.

40 yaş bitti canım olmuyor tüp bebek gibi imkanımda yok devlet karşılamıyor

Benimki de geç olgunlaşmıştı, çatladı mı çatlamadı mı bilmiyorum bile. bugün de doktora gideceğim hayırlısı.. bu arada femara takip için sayfamda konu açtım beklerim

Bel ve boyun ağrısı da başladı bende. Regl olacakken de böyle olur hep. Offf şu iki gün nasıl gececek
Benimde başım çok ağrıyor işin garibi dün lekelenme yaşadım adetime 3 gün varken bnde gittim kan verdim çıkmadı dün akşam yine geldi ama iç çamaşırimda çizgi çizgi ne oldu anlamadım akintimda var şeffaf beyaz göğsümde mavi damarlar vardı mor ince damarlarda çıkmış adet olacağim derken byle şeyler oldu 2 buçuk yıldır deniyrz ne yapmam lazım adetimin gecikmesinimi bekleyeyim baş ağrısı bu ay 5 6 defa olmuştur

Günaydın güzeller

Yarın bat günü bugün bağırsaklarım da çok calisimaya başladı. Ben regl olacağım zaman genelde böyle olur. Yarın regl olmazsan test yapacağim bakalım var mı yok mu

Günaydın güzeller

Yarın bat günü bugün bağırsaklarım da çok calisimaya başladı. Ben regl olacağım zaman genelde böyle olur. Yarın regl olmazsan test yapacağim bakalım var mı yok mu
Günaydın benim de yarın bat ama acayip regl sancım var testsiz bugüne kadar geldim

Eklentiler

• image.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…