bende bi belirti yokÇatlamadan beri sol kasığımda inanılmaz bıçak saplar gibi ağrı oluyor anlık batiyo geçiyo ama bu kadar da erken belirti olmaz diyorum sende bir şey var mı belirti falan birde biz tüp bebeğe başlıyoruz bu ay belki bir umut son dakikada golü atarız diye bekliyorum işte umut fakirin ekmeği demişler
Kan verdinmi canımNasıl ogrenmistiniz tam olarak pik görüp direk kan mi verdiniz yoksa testi tekrarladinız mi
yok kuşum yok, maalesef yok. bat 3 gün kaldı olsa çıkardı. zaten bu aydan ümitli değildim, bel ağrılarım da başladı regl ağrısı belli.Kaset testte yaklaştırınca gölge var gibi ama ben gölge görmeye meyilliyim o yüzden heveslendirmek istemem. geçen ay yaptığım testlerde hep görmüştüm ama negatifti. Bata ne kadar var bi de erken gebelik testini daha net çeker misin canım
Acile gitmeyin acil bir durum yoksa, sabah da sağlık ocağına veya kadın doğuma gidilebilir bu durumda. Acilde gerçekten ölmek üzere veya çok kötü durumda insanlar olur boşuna yoğunluk olusturmayalim bizim de bir gün acile ihtiyacımız olabilir allah muhafazaEşimi bekliyorum acile gidicem bakmazlar mi acilden
Canım yaş 40 oldu sanırım tek çare tüp bebek ona da imkan yok hayırlısı olsun.Kendinizi üzmeyin kızlar hepinizin hakkında hayırlı olsun M minma1215 pes etme canım rabbim be zaman isterse olur ama sen pes edersen hep olumsuz gidecek
@mmatmazellll canım seninde çok erken hem yaşın hem yeni evliliğin var bak kaç senedir bekleyenler var öyle hemen ümitsizlik yapma rabbim gönlünüze göre versin inşallah
40 yaş bitti canım olmuyor tüp bebek gibi imkanımda yok devlet karşılamıyorKaç yaşındasın ki öyle pes ettim falan deme Allahın gücüne gider benim akrabam vardı çocukları olmuyordu tüp bebek yaptılar oldu sonra tekrardan kendiliğinden oldu şuan hamile doğal yolla kendiliğinden hamile kaldı hiç beklemiyordu yitirme ümidini
Rabbim tez vakitte kucağını doldurur inşallah hakkında hayırlısı olsunCanım yaş 40 oldu sanırım tek çare tüp bebek ona da imkan yok hayırlısı olsun.
Benimki de geç olgunlaşmıştı, çatladı mı çatlamadı mı bilmiyorum bile. bugün de doktora gideceğim hayırlısı.. bu arada femara takip için sayfamda konu açtım beklerimGeçen ay doğal yolla yumurtam birtane oldu erken çatladı muhtemelen yumurtalarım belli bir olgunluğa gelmeden çatlıyor çünkü 3_4 aydır doğru düzgün pikte göremedim bu ay benim israrimja femera başladık duruma göre çatlatma iğnesi olacağım erken catlamazsa inşallah tabi
Şu an bilmiyorum önümüzdeki ay çektirirken öğrenicem ama 9 bin gibi fiyatlar duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. Benim yaşım 35 o yüzden artık ne gerekiyorsa yapıcam.Ne kadarsa çekiyorlar
Hoşgeldin canımAy ne kadar bereketli bir Kasım grubu bu nerdeyse hepsi pozitif hepinizi öpüyorum hayırlı olsun hanimlarBenim sat 31 Ekim bat 27 Kasım beni de ekler misin Eldorin
Yaaa.maalesef fıstıklar kalbimiz kadar tertemiz iki negatif
Benimde başım çok ağrıyor işin garibi dün lekelenme yaşadım adetime 3 gün varken bnde gittim kan verdim çıkmadı dün akşam yine geldi ama iç çamaşırimda çizgi çizgi ne oldu anlamadım akintimda var şeffaf beyaz göğsümde mavi damarlar vardı mor ince damarlarda çıkmış adet olacağim derken byle şeyler oldu 2 buçuk yıldır deniyrz ne yapmam lazım adetimin gecikmesinimi bekleyeyim baş ağrısı bu ay 5 6 defa olmuşturBel ve boyun ağrısı da başladı bende. Regl olacakken de böyle olur hep. Offf şu iki gün nasıl gececek
Günaydın benim de yarın bat ama acayip regl sancım var testsiz bugüne kadar geldimGünaydın güzeller
Yarın bat günübugün bağırsaklarım da çok calisimaya başladı. Ben regl olacağım zaman genelde böyle olur. Yarın regl olmazsan test yapacağim bakalım var mı yok mu
Bizi tebrik ediyorumGünaydın benim de yarın bat ama acayip regl sancım var testsiz bugüne kadar geldim
Çatlıycam meraktan çıktı mı sonucunnnnİnşallah ya Tabi direk buraya yazıcam
Evet ve kesinlikle test yaptığım aylara göre daha rahatım test hele de erken yaptıysak bir döngüye sokuyor insanı negatifi kabullenmeyip tekrar tekrar yapıyor insanBizi tebrik ediyorumçok iyi dayandık
Regle kaç gün var ya da geçti mi test yaptınız mı
Kızlar benimde regl 1 gün gecikti dayanamadım test yaptım . Markası clearpink sizce güvenilir bir marka mı . Testı yapar yapmaz böyle belirdiAllah razı olsun hepinizden gözyaşlarımA engel olamıyorum kan versem çıkar mı
Kızlar benimde regl 1 gün gecikti dayanamadım test yaptım . Markası clearpink sizce güvenilir bir marka mı . Testı yapar yapmaz böyle belirdi
Markayı bilmiyorum ama bu bariz pozitif gebesinizKızlar benimde regl 1 gün gecikti dayanamadım test yaptım . Markası clearpink sizce güvenilir bir marka mı . Testı yapar yapmaz böyle belirdi
AYYY GEBESİN KIIZKızlar benimde regl 1 gün gecikti dayanamadım test yaptım . Markası clearpink sizce güvenilir bir marka mı . Testı yapar yapmaz böyle belirdi