2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Öyle mi tek testle mi denemistiniz insan çok ümitleniyo pozitif görünce
3 tane farklı marka ile yapmıştım evet öyle maalesef bugün baya kötü bir gün geçiriyorum kan verdiniz mi siz ?

Eklentiler

• IMG_0492.jpeg
    IMG_0492.jpeg
    116,5 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_0482.jpeg
    IMG_0482.jpeg
    106,9 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_0485.jpeg
    IMG_0485.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 27
Birlikte bekleyelim o zaman gerçi benden umut yok ama 🙂↕️ ovulasyonu takip ettin mi ben 15 Kasım'da pik gördüm 16 Kasım'da siliklesmisti 16 yi degerlendirebildik sadece şehir dışına çıkmak zorunda kaldım
bekleyelim bacım valla günler yaklaştıkça benide bi umutsuzluk sarmıyo değil hani ama Allahın dediği olur neticede Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin 🤲 ben 13 14 kasım pik gördüm 15 de çatlama oldu

Gebelik testi yaptım hafif silik çıktı pek guvenemedim ardından ovulasyon testi yaptım anında pik oldu dünde lekelenmem oldu şuan kasıklarım ağrıyo kan vermeye gidiyorum bakalım inşallah güzel haberlerle dönerim
Anladım inşallah güzel haberler alırsın yazdıklarına göre hamilesin gibi görünüyor darısı bize🤰🏼😍 bize de haber ver mutlaka

bekleyelim bacım valla günler yaklaştıkça benide bi umutsuzluk sarmıyo değil hani ama Allahın dediği olur neticede Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin 🤲 ben 13 14 kasım pik gördüm 15 de çatlama oldu
Çatlamadan beri sol kasığımda inanılmaz bıçak saplar gibi ağrı oluyor anlık batiyo geçiyo ama bu kadar da erken belirti olmaz diyorum sende bir şey var mı belirti falan birde biz tüp bebeğe başlıyoruz bu ay belki bir umut son dakikada golü atarız diye bekliyorum işte umut fakirin ekmeği demişler 😄

maalesef fıstıklar kalbimiz kadar tertemiz iki negatif 😅

Eklentiler

• IMG_1930.jpeg
    IMG_1930.jpeg
    113,1 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_1929.jpeg
    IMG_1929.jpeg
    110,2 KB · Görüntüleme: 18
maalesef fıstıklar kalbimiz kadar tertemiz iki negatif 😅
Kaset testte yaklaştırınca gölge var gibi ama ben gölge görmeye meyilliyim o yüzden heveslendirmek istemem. geçen ay yaptığım testlerde hep görmüştüm ama negatifti. Bata ne kadar var bi de erken gebelik testini daha net çeker misin canım

X