Kaset testi direk negatif çıktı hiç çizgide yoktu normalde iğneden sonra regl günümün sabahı hiç şaşmaz olurdum bekliyorum bakalım regl gelir diye kan da vermek istemiyorum yarını beklicemDün yaptığın test kaset miydi erken gebelik mi istersen yarın sabah bir daha yap
İnşallah canım bekliyoruzAmin inşallah güzel haberlerle gelirim
Amin inşallah çok teşekkür ederimCanım ya o kadar haklısın ki. Bu kadar uzun süre bekledikten sonra insan hayalkırıklığı yaşamaktan çok tedirgin oluyor. Sevinememen kaygılanman çok doğal. İnşallah sağlıklı bir gebelik süreci geçirir bebeğini kucağına alırsın
Güzel haberlerle gelirim inşallahBebisim hemen kan ver kafandaki soru işareti gitsin
Bence byarın erken gebelşk testi yap ben de evde pozitif görmeden kan verilmesi taraftarı değilimKaset testi direk negatif çıktı hiç çizgide yoktu normalde iğneden sonra regl günümün sabahı hiç şaşmaz olurdum bekliyorum bakalım regl gelir diye kan da vermek istemiyorum yarını beklicem
Gebelik testi yapayım silik bile olsa çıkarsa kan veririm inşallah olmam da siz test yaptınız mı ?Bence byarın erken gebelşk testi yap ben de evde pozitif görmeden kan verilmesi taraftarı değilim
Yok ben bu ay hiç test yapmadım yarın regl günüm olacağımı hissediyorum umarım olursam da cumartesi olayım ki pazartesi 3. Günü doktora gideyimGebelik testi yapayım silik bile olsa çıkarsa kan veririm inşallah olmam da siz test yaptınız mı ?
İnşallah olmazsınız aşılama düşünüyordunuz sanırım olursanız.Yok ben bu ay hiç test yapmadım yarın regl günüm olacağımı hissediyorum umarım olursam da cumartesi olayım ki pazartesi 3. Günü doktora gideyim
Evet aşılama düşünüyorumİnşallah olmazsınız aşılama düşünüyordunuz sanırım olursanız.
Aşılamadan güzel sonuç alanlar var inşallah bu ay tutarda gerek kalmazEvet aşılama düşünüyorum
Bende de belirti yok.yarin sabah test yapicam ben senle yumurtlama günümüz ayniydibende bi belirti yok
Canım doktorun Gonal F iğnelerinden bahsediyordur. Ben onları kulandım geçtiğimiz 3 ay daAşılama olcak sanırım doktor farklı tedaviye geçicez tüp bebek de kullanılan iğneleri kullancaksın dedi hap yerine günlük iğneler sanırım. Düşük dozda başlatcam dedi
Galiba o iğneler ismini söylemedi ama onları kullanıyorlar genelde yumurtayı daha kaliteli yapıyormuş.Canım doktorun Gonal F iğnelerinden bahsediyordur. Ben onları kulandım geçtiğimiz 3 ay da
3 ay mı kullandınız.Canım doktorun Gonal F iğnelerinden bahsediyordur. Ben onları kulandım geçtiğimiz 3 ay da
Evet. İlk ay 100 mg 4 gün sonraki ay 125 mg 4 gün sonra geçtiğimiz ay 150 mg 3 gün3 ay mı kullandınız.
inşallahhGüzel haberlerle gelirim inşallah
Regl olmuştunuz sanırım tekrar başlıcakmısınız tedaviye birde iğnenin kaçıncı gün regl oldunuzEvet. İlk ay 100 mg 4 gün sonraki ay 125 mg 4 gün sonra geçtiğimiz ay 150 mg 3
2 ay iğne hariç 14. Gün oldum hep ama bu sefer iğne hariç 13. Gün geldi. Bu ay 4 cm kistim olmuş tedavi yok 28 inde tekrar çağırdı kist kendiliğinden erimiş mi bakacak erimemişse doğum kontrol hapı verecek canım. Bu kist vardı da gözden mi kaçtı yoksa yeni mi oluştu bilemiyoruz hamile kalmayı bunlar da etkiliyor dedRegl olmuştunuz sanırım tekrar başlıcakmısınız tedaviye birde iğnenin kaçıncı gün regl oldunuz
ohaaaa maşAlah