2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Dün yaptığın test kaset miydi erken gebelik mi istersen yarın sabah bir daha yap
Kaset testi direk negatif çıktı hiç çizgide yoktu normalde iğneden sonra regl günümün sabahı hiç şaşmaz olurdum bekliyorum bakalım regl gelir diye kan da vermek istemiyorum yarını beklicem

Amin inşallah çok teşekkür ederim ( güzel haberlerle gelirim inşallah

Kaset testi direk negatif çıktı hiç çizgide yoktu normalde iğneden sonra regl günümün sabahı hiç şaşmaz olurdum bekliyorum bakalım regl gelir diye kan da vermek istemiyorum yarını beklicem
Bence byarın erken gebelşk testi yap ben de evde pozitif görmeden kan verilmesi taraftarı değilim

Regl olmuştunuz sanırım tekrar başlıcakmısınız tedaviye birde iğnenin kaçıncı gün regl oldunuz
2 ay iğne hariç 14. Gün oldum hep ama bu sefer iğne hariç 13. Gün geldi. Bu ay 4 cm kistim olmuş tedavi yok 28 inde tekrar çağırdı kist kendiliğinden erimiş mi bakacak erimemişse doğum kontrol hapı verecek canım. Bu kist vardı da gözden mi kaçtı yoksa yeni mi oluştu bilemiyoruz hamile kalmayı bunlar da etkiliyor ded

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…