test yaptım önce evde çok silik pozitif gördüm sonra gidip kan verdim ve kanda çıkmıştıNasıl ogrenmistiniz tam olarak pik görüp direk kan mi verdiniz yoksa testi tekrarladinız mi
benimde bat 27 kasımAy ne kadar bereketli bir Kasım grubu bu nerdeyse hepsi pozitif hepinizi öpüyorum hayırlı olsun hanimlarBenim sat 31 Ekim bat 27 Kasım beni de ekler misin Eldorin
Anladm inşallah hepimiz güzel haberler alırıztest yaptım önce evde çok silik pozitif gördüm sonra gidip kan verdim ve kanda çıkmıştı
amin inşAllah hayırlısıylaAnladm inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Evet yoldayım şimdiamin inşAllah hayırlısıylagidiyomusun hastaneye
sonucun çıkınca buraya yaz inşAllah hayırlı haberler verirsinEvet yoldayım şimdi
Tabiki yazarım her anımda yanımda oldunuz Allah razı olsun sizdensonucun çıkınca buraya yaz inşAllah hayırlı haberler verirsin
Birlikte bekleyelim o zaman gerçi benden umut yok amabenimde bat 27 kasım
3 tane farklı marka ile yapmıştım evet öyle maalesef bugün baya kötü bir gün geçiriyorum kan verdiniz mi siz ?Öyle mi tek testle mi denemistiniz insan çok ümitleniyo pozitif görünce
Bende çok merak ettim haber verin mutlaka evde test yaptınız mı öncekileri okuyamadımTabiki yazarım her anımda yanımda oldunuz Allah razı olsun sizden
Gebelik testi yaptım hafif silik çıktı pek guvenemedim ardından ovulasyon testi yaptım anında pik oldu dünde lekelenmem oldu şuan kasıklarım ağrıyo kan vermeye gidiyorum bakalım inşallah güzel haberlerle dönerimBende çok merak ettim haber verin mutlaka evde test yaptınız mı öncekileri okuyamadım
Çok üzücü bı durum valla haklısıniz ama sonuç ne olursa olsun hakkımızda hayırlısı buymuş diyelim gidiyorum şuan yoldayım3 tane farklı marka ile yapmıştım evet öyle maalesef bugün baya kötü bir gün geçiriyorum kan verdiniz mi siz ?
bekleyelim bacım valla günler yaklaştıkça benide bi umutsuzluk sarmıyo değil hani ama Allahın dediği olur neticede Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinBirlikte bekleyelim o zaman gerçi benden umut yok ama ovulasyonu takip ettin mi ben 15 Kasım'da pik gördüm 16 Kasım'da siliklesmisti 16 yi degerlendirebildik sadece şehir dışına çıkmak zorunda kaldım
Anladım inşallah güzel haberler alırsın yazdıklarına göre hamilesin gibi görünüyor darısı bizeGebelik testi yaptım hafif silik çıktı pek guvenemedim ardından ovulasyon testi yaptım anında pik oldu dünde lekelenmem oldu şuan kasıklarım ağrıyo kan vermeye gidiyorum bakalım inşallah güzel haberlerle dönerim
İnşallah ya Tabi direk buraya yazıcamAnladım inşallah güzel haberler alırsın yazdıklarına göre hamilesin gibi görünüyor darısı bizebize de haber ver mutlaka
Çatlamadan beri sol kasığımda inanılmaz bıçak saplar gibi ağrı oluyor anlık batiyo geçiyo ama bu kadar da erken belirti olmaz diyorum sende bir şey var mı belirti falan birde biz tüp bebeğe başlıyoruz bu ay belki bir umut son dakikada golü atarız diye bekliyorum işte umut fakirin ekmeği demişlerbekleyelim bacım valla günler yaklaştıkça benide bi umutsuzluk sarmıyo değil hani ama Allahın dediği olur neticede Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinben 13 14 kasım pik gördüm 15 de çatlama oldu
Ne yaptın canım kan verdin miİnşallah ya Tabi direk buraya yazıcam
Kaset testte yaklaştırınca gölge var gibi ama ben gölge görmeye meyilliyim o yüzden heveslendirmek istemem. geçen ay yaptığım testlerde hep görmüştüm ama negatifti. Bata ne kadar var bi de erken gebelik testini daha net çeker misin canımmaalesef fıstıklar kalbimiz kadar tertemiz iki negatif
canım naptınİnşallah ya Tabi direk buraya yazıcam