2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Günaydın güzeller 🙋

Yarın bat günü ❤️ bugün bağırsaklarım da çok calisimaya başladı. Ben regl olacağım zaman genelde böyle olur. Yarın regl olmazsan test yapacağim bakalım var mı yok mu ❤️
Günaydın canım 🫶🏻
Hadi bakalım son bir gün yarın test yapacaklar için herşey güzel olur inşallah 🙏 ☺️

Evet ve kesinlikle test yaptığım aylara göre daha rahatım test hele de erken yaptıysak bir döngüye sokuyor insanı negatifi kabullenmeyip tekrar tekrar yapıyor insan ☺️
Evet ya ben de çok daha iyi hissediyorum. Negatif görmek çizgi kovalamaktansa emin olmak için yapmak istiyorum testi. Regl olursam da en azından kafam rahat olur ❤️

Regl günüm bugün normalde iğneden sonra regl günüm sabahı veya akşam olurdum hayla gelmedi reglm ve sol kasığım da sancı var gebelikten olabilir mi kızlar dün ki testim negatifti bugün test yapmadım regl olurum diye

İnşallah canım yaaa hala kabullenemıyorum . 3 yıl boyunca negatif görünce insan heveslenemiyor da . İnsallah sağlıklı bir gebeliktir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım ya o kadar haklısın ki. Bu kadar uzun süre bekledikten sonra insan hayalkırıklığı yaşamaktan çok tedirgin oluyor. Sevinememen kaygılanman çok doğal. İnşallah sağlıklı bir gebelik süreci geçirir bebeğini kucağına alırsın ❤️

Regl günüm bugün normalde iğneden sonra regl günüm sabahı veya akşam olurdum hayla gelmedi reglm ve sol kasığım da sancı var gebelikten olabilir mi kızlar dün ki testim negatifti bugün test yapmadım regl olurum diye
Canım gebelikten de olabilir regl olacağım için de. O yüzden bence bugün bekle yarın adet olmazsan bir test daha yap ❤️

Akşama kadar bekle istersen yada yarına kadar bekleyebilirsen daha iyi sonuç alırsın bir test daha yaptır canım ☺️🙏

Dün yaptığın test kaset miydi erken gebelik mi istersen yarın sabah bir daha yap

X