2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ay kusura bakmayın hemen olumsuz düşünüyorum benim iki kaybım olduğu içşn çok korkuyorum sağlıcakla gelsin bebişiniz inşallah
Evet canim kaygilaniyoruz haliyle çok zor bir şey bebek kaybetmek. Çok kıymetli Lee bizim için. Ama dediğim gibi gelecek bebek her şeye rağmen geliyor

Herkese selam kızlar bende az önce konu açtım aralık ayından sonra düşünüyoruz Allah nasip ederse. Ama burası kasım ayı mı anlamadım

pikten sonraki kaçıncı günün canım

benim pikten 7 çatlamadan sonraki 6. günüm test yapsam çıkmaz herhalde çok stres oldum ben bu ay ya
10 günden önce çıkmasi çok zor canım ya ama bir şey diyim mı ben bu ay hiç stres yapmadım hiç kafa yormadim. O zaman daha kolay geçiyor. Kendine başka bir meşgule bul regle kadar o zaman daha kolay geçiyor

Senin yumurtlamadan kaç gün sonra bu kadar belirgin çizgi çıktı canım ? Ne gibi belirtilerin vardı

Senin yumurtlamadan kaç gün sonra bu kadar belirgin çizgi çıktı canım ? Ne gibi belirtilerin vardı
Yumurtlamadan 13 gün sonra bu canım normalde yarın regl olmam lazım. Erken gebelik testi bu

Regl ile aynı belirtilerim vardı. Hatta hiç ayırt edemedim. Regl olacağım gibi geliyordu.

Bir hafta kala Memelerde hassasiyet, rahimde doluluk, üç gün kala bel boyun ağrısı ve yorgunluk, sürekli uyuma isteği. Sık idrara çıkma.

Ama bunlar dediğim gibi regl olmadan önce de oluyordu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…