2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

İnşallah seninki de ağrısız geçer. Sonrasındaki 3 ay tedavisiz doğal yolla olmasını bekleriz dedi doktor. Filmden sonra şans artıyomuş.

İnşAllah bazıları ağrılı değildi hemn bitti diyor bazıları çok kötüydü diyor demekki bünyeyle alakalı acı eşiğim iyidir ondan kolay geçmesini Ümit ediyorum bu ay tedaviye başladım zaten doktor büyük ihtimal 3 ay deneyin diyecek

Ne kadarsa çekiyorlar

Kendiliğinden çatlıyor mu çatlamıyor mu onu takip edelim dedi minimum 2-3 ay iğnesiz deneyelim olmazsa iğne vururuz dedi yani mantıklı olan da bu bence
Geçen ay doğal yolla yumurtam birtane oldu erken çatladı muhtemelen yumurtalarım belli bir olgunluğa gelmeden çatlıyor çünkü 3_4 aydır doğru düzgün pikte göremedim bu ay benim israrimja femera başladık duruma göre çatlatma iğnesi olacağım erken catlamazsa inşallah tabi

Sabah gidemeyiz acile gidicem birazdan köyde yaşıyorum yarım saatlik bı yolumuz var ama sabah gidersem çok kişiye hesap vermemiz gerekir şimdi herkes uyuyoken gidicez
aaa hadü hayırlısı bakalım burayada yaz sonuç çıkınca olurmu bende uyumuyorum heyecan yaptım

Ay ne kadar bereketli bir Kasım grubu bu nerdeyse hepsi pozitif hepinizi öpüyorum hayırlı olsun hanimlar Benim sat 31 Ekim bat 27 Kasım beni de ekler misin Eldorin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…