Kızlar merhaba bu ay adetiö gecikti bugün bir hafta oldu gecikeli gecikmeden sonra ki üçüncü gün kan verdim negatifti ama hala hasta olmadım ovü testim böyle çıktı sizce gebe olabilir miyim
Kızlar merhaba bu ay adetiö gecikti bugün bir hafta oldu gecikeli gecikmeden sonra ki üçüncü gün kan verdim negatifti ama hala hasta olmadım ovü testim böyle çıktı sizce gebe olabilir miyim
Canım en son ne zaman kan verdin?Kızlar merhaba bu ay adetiö gecikti bugün bir hafta oldu gecikeli gecikmeden sonra ki üçüncü gün kan verdim negatifti ama hala hasta olmadım ovü testim böyle çıktı sizce gebe olabilir miyim
Canm pik gibi duruyo erken gebelik testi yaptır ya da kanı tekrarla
4 aralıkCanım en son ne zaman kan verdin?
Erken gebelik testin varsa yap canım. Negatif çıkarsa doktora git4 aralık
Yani bilmiyorum hasta olmadım elimde kaset test var ama erken diye onda da yapamıyprum erken gebelik sipariş verdimCanm pik gibi duruyo erken gebelik testi yaptır ya da kanı tekrarla
Aaa ben bilmiyorum ama korkacağım bir duruma mı işaret buErken gebelik testin varsa yap canım. Negatif çıkarsa doktora git
Kaset testte de çıkar şu an silik falan varsaYani bilmiyorum hasta olmadım elimde kaset test var ama erken diye onda da yapamıyprum erken gebelik sipariş verdim
Hayır canım korkacak hiçbir şey yok. Belki kist oluşmuştur, belki yumurtlaman gevikmistir, bilmiyorum pkos ya da pko gibi bir durumun var mı? İlaç ile tedavi edilebilecek basit bir şeydir bence ama kaygıları dan dolayı negatif çıkarsa doktora gitmeyi geciktirme.Aaa ben bilmiyorum ama korkacağım bir duruma mı işaret bu
Canm geç döllenme olabilir ya da pcos olabilir pcos olan kişilerde hem regl gecikir hem de ovulasyon testi pik çıkabilirmis öyle okumuştum bı yerde her ihtimal var tabi bence erken gebelik testi yap imkanın varsa da kan ver için rahatlar en azındanAaa ben bilmiyorum ama korkacağım bir duruma mı işaret bu
En son gittiğimde ulturosanla baktı bir kist falan yok dedi hormonal bir sorun da yok dendiHayır canım korkacak hiçbir şey yok. Belki kist oluşmuştur, belki yumurtlaman gevikmistir, bilmiyorum pkos ya da pko gibi bir durumun var mı? İlaç ile tedavi edilebilecek basit bir şeydir bence ama kaygıları dan dolayı negatif çıkarsa doktora gitmeyi geciktirme.
Teşekkür ederimCanm geç döllenme olabilir ya da pcos olabilir pcos olan kişilerde hem regl gecikir hem de ovulasyon testi pik çıkabilirmis öyle okumuştum bı yerde her ihtimal var tabi bence erken gebelik testi yap imkanın varsa da kan ver için rahatlar en azından
Hadi inşallah sende de güzel haber alalım30 kasım da yumurtlama gördüm erken gebelik testi var yarın sabah onu yapıcam
Canım kist sonradan da oluşabilen bir şey, o gittiğinde kistik bir görüntü yoktur ama sonradan oluşmuştur. O yüzden testini yap, için rahat etmezse tekrar kan ver. Eğer pozitifse ki inşallah öyledir ne ala. Ama negatifse bir doktora görünEn son gittiğimde ulturosanla baktı bir kist falan yok dedi hormonal bir sorun da yok dendi
Bir deneyim yaKaset testte de çıkar şu an silik falan varsa
İnşallah canım benimHadi inşallah sende de güzel haber alalım
Olablirsinde olmayada bilir teksr gebelik testi yaptınmı canım demin bir arkasında hamilelik haberini aldık hemen hemen seni. Gibi olmuşKızlar merhaba bu ay adetiö gecikti bugün bir hafta oldu gecikeli gecikmeden sonra ki üçüncü gün kan verdim negatifti ama hala hasta olmadım ovü testim böyle çıktı sizce gebe olabilir miyim
Kaset yaptım başınfa bekliyorumOlablirsinde olmayada bilir teksr gebelik testi yaptınmı canım demin bir arkasında hamilelik haberini aldık hemen hemen seni. Gibi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?