Ayyy heyecanlandım. Canım sen değerlendir bu günleri her ihtimale karşı ama hızlı gebelik testi de al yap bi artıkKızlar merhaba bu ay adetiö gecikti bugün bir hafta oldu gecikeli gecikmeden sonra ki üçüncü gün kan verdim negatifti ama hala hasta olmadım ovü testim böyle çıktı sizce gebe olabilir miyim
Çıksın artık ikinci çizgi yaaaKaset yaptım başınfa bekliyorum
Haydi bakalım hayırlı haberlerKaset yaptım başınfa bekliyorum
Dünü değerlendirdim zaten bir dolu bir boş şeklinde gidiyorum bugün çok yorgunum mantı yaptım fnfnfnAyyy heyecanlandım. Canım sen değerlendir bu günleri her ihtimale karşı ama hızlı gebelik testi de al yap bi artık
Ne yapacan kızZ aç müziği göbek at gebesinMerhaba kızlar adet günüm yarın cumartesi test yaptım hemen ardından kan verdim 26 beta hcg çıktı sizce ne yapmalıyım? Durum nedir
Canım hayırlı olsun hamilesinMerhaba kızlar adet günüm yarın cumartesi test yaptım hemen ardından kan verdim 26 beta hcg çıktı sizce ne yapmalıyım? Durum nedir
Kııız belki yumurtlama görüyosundur gebelik yoksa bugünle yarını değerlendirmen lazımm mantının sırası mıDünü değerlendirdim zaten bir dolu bir boş şeklinde gidiyorum bugün çok yorgunum mantı yaptım fnfnfn
26 beta hcg çok düşük değil mi pekiNe yapacan kızZ aç müziği göbek at gebesin
Sen düşüklüğüne bakmayacaksın. Düzenli artacak mı ona bakacaksın.26 beta hcg çok düşük değil mi peki
Canım beta in tek seferlik ölçümü bir şey ifade etmez. Artış önemli26 beta hcg çok düşük değil mi peki
Haydi bakalım hayırlı haberler
Tamam değerlendireceğim nfnfnfnKııız belki yumurtlama görüyosundur gebelik yoksa bugünle yarını değerlendirmen lazımm mantının sırası mı
Kııız belki yumurtlama görüyosundur gebelik yoksa bugünle yarını değerlendirmen lazımm mantının sırası mı
Testte bişey çıkmadı mı buaradaTamam değerlendireceğim nfnfnfn
Beyaz bir şey varda hepsinde mi var bunda mı var anlamadım gnndnfTestte bişey çıkmadı mı buarada
Var mı anlayamadım
Yok yaVar mı anlayamadım
Var mı anlayamadım
Canım test negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?