- 1 Ekim 2020
- 1.681
- 1.164
- 83
- 34
Teşekkürler normal regl belirtileri gibiydi. Aynı kasık ağrısı aynı sinir yani geçen ay ne yaşadıysam oyduhayırlı olsun cok sevindim belirtileriniz var mıydı ?
Şimdi aklıma geldi. Akıntım vardı su gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler normal regl belirtileri gibiydi. Aynı kasık ağrısı aynı sinir yani geçen ay ne yaşadıysam oyduhayırlı olsun cok sevindim belirtileriniz var mıydı ?
Şu an galiba benim 5 günüm var şimdiden ölçsem anlayabilir miyim normal kol altı sıcaklıktan mıEvet canım benm bat 1 gun once 0.2 derece düşer. Bat gunu de 0.4 fln bu ay bakıcam düşmezse test yapıcm
Hepsinde gördüm canm gebelik mi istiyorsunNolur yardımcı olun kim görüyorsa yorum yazın pozitif mi sizce adete 7gun var
Baska belırtılerınız var mıKızlar adetime 6 gün var vajinamda iğne gibi batmalar oluyor inşalllah adet olmam tutmuştur çok streslendim
Başka hiçbir belirti yokBaska belırtılerınız var mı
Aiyy ben gördüm inşallah doğrudur ve vardirrNolur yardımcı olun kim görüyorsa yorum yazın pozitif mi sizce adete 7gun var
Kaç gün geçti bar neydi çok güzel çıkmışVerdim canım az önce çıktı 971 çıkmış
Siz naptınız dünden beri bakamadım buraya ya
Anladım ama yumurtlamadan pik günü de. sonra 14. Gün gördüm bu çok çok silik çizgiyi herkes 10. 11. 12. Günlerde vs görebiliyor bende o yüzden yoktur diye düşünmeye başladım 11. Gün vs görememem normal miCnm testler benim degil @Mevsimm34 ün testleri henuz var daha adetinize 3 4 gün kala yapın çok erken
Canım bende gördüm 4. Resimde sadece inşalllah gebesindirNolur yardımcı olun kim görüyorsa yorum yazın pozitif mi sizce adete 7gun var
Geldim canım benim sat 19 Aralık bat15 Ocak
Kan verdınız mı acabaBana da bakın lütfen ilk ikisi dün ki test bugün ki de sonda hepsi farklı marka
düzelttim acemilik
Merhaba sat 17 Aralık
Bat 11 ocak kullanıcı adınız gibi hepimize şans getirirsiniz inşallah
Laboquick iyi deniyor ama onunda algıladığı HCG yüksek sanırım yarın ovülasyon testinin içinde çıkanı yaparım
Canm efektsiz olan fotoğrafta da gördüm ben test doğruysa ve pozitif se evet 5 üzeri kesin çıkar bat ne zaman di
Yeni geldim sat 29 Aralık bat 26 ocakhayırlısı olsun inşAllah ekliyorum
EvettHepsinde gördüm canm gebelik mi istiyorsun
İnsallahhhhhAiyy ben gördüm inşallah doğrudur ve vardirr
İnsallahhhh gecen ay reglim gecikti çok kısa sürdü bide 2 gün az geldi o yüzden bu ay şüpheleniyorumCanım bende gördüm 4. Resimde sadece inşalllah gebesindir
Canım benıde ekledın mıYeni geldim sat 29 Aralık bat 26 ocak
Reçetesiz ne kadara aldiniz siz bide markasi neydi cnmBen eczaneye gidip 400 mg lik herhangi birini alıyorum
Anladım ama yumurtlamadan pik günü de. sonra 14. Gün gördüm bu çok çok silik çizgiyi herkes 10. 11. 12. Günlerde vs görebiliyor bende o yüzden yoktur diye düşünmeye başladım 11. Gün vs görememem normal mi
Yeni geldim sat 29 Aralık bat 26 ocak
Benimde iki testim kaldi ben yarin yapicam kuzum tekrar test alma imkanin varsa aksam yap ben test almadim inşallah iki gun icinde catlama olur yoksa tekrr test almam lzm eczanedeneylulesma cnm sen bugün tekrar test yapacakmisin benm son 2 testim kaldı yarinmi yapsam bugün 10 gibimi yapsam bilemedim ya sabahkini yola cikcam diye sabahki ilk idrarla yapmak zorunda kaldım enson gece 4 de tuvalete gitmiştim 8.40da yapmıştım testi napim sence