• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

hayırlı olsun cok sevindim 🥰 belirtileriniz var mıydı ?
Teşekkürler 🤩 normal regl belirtileri gibiydi. Aynı kasık ağrısı aynı sinir yani geçen ay ne yaşadıysam oydu
Şimdi aklıma geldi. Akıntım vardı su gibi

Kızlar adetime 6 gün var vajinamda iğne gibi batmalar oluyor inşalllah adet olmam tutmuştur çok streslendim🥹🥹

Cnm testler benim degil @Mevsimm34 ün testleri henuz var daha adetinize 3 4 gün kala yapın çok erken
Anladım ama yumurtlamadan pik günü de. sonra 14. Gün gördüm bu çok çok silik çizgiyi herkes 10. 11. 12. Günlerde vs görebiliyor bende o yüzden yoktur diye düşünmeye başladım 11. Gün vs görememem normal mi

düzelttim acemilik 😂

Merhaba sat 17 Aralık
Bat 11 ocak kullanıcı adınız gibi hepimize şans getirirsiniz inşallah🥰🥰

Laboquick iyi deniyor ama onunda algıladığı HCG yüksek sanırım yarın ovülasyon testinin içinde çıkanı yaparım 🥰

Canm efektsiz olan fotoğrafta da gördüm ben test doğruysa ve pozitif se evet 5 üzeri kesin çıkar bat ne zaman di

hayırlısı olsun inşAllah ekliyorum 💙
Yeni geldim sat 29 Aralık bat 26 ocak

eylulesma eylulesma cnm sen bugün tekrar test yapacakmisin benm son 2 testim kaldı yarinmi yapsam bugün 10 gibimi yapsam bilemedim ya sabahkini yola cikcam diye sabahki ilk idrarla yapmak zorunda kaldım enson gece 4 de tuvalete gitmiştim 8.40da yapmıştım testi napim sence
Benimde iki testim kaldi ben yarin yapicam kuzum tekrar test alma imkanin varsa aksam yap ben test almadim inşallah iki gun icinde catlama olur yoksa tekrr test almam lzm eczaneden

Arladaşlar görenler yorum yapabilir mi yumurtlama günümden 14. Gün ilk idrarla erken gebelik testi yaptım bu sabah. Adetime 4 gün var 16 ocak adet günüm böyle geç öğrenen var mı

Eklentiler

• IMG_2148.jpeg
    IMG_2148.jpeg
    153,9 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_2149.jpeg
    IMG_2149.jpeg
    147,4 KB · Görüntüleme: 38
Back