2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ovulasyon testiyle takip edip regl ona göre hesaplasıysan erken gebelik testiyle 5 gün önce çıkmış olabilir canım. 2 gün sonra sabah idrarıyla tekrarla istersen. Gölge şeklinde çizgi gözüküyo
19unda çatlatma iğnesi vuruldum canım aslında daha beklemem lazımdı ama dayanamadım regl belirtim yok diye dediğin gibi iki gün sonra tekrarlayayım çok sağol💓

Haftalık kontrol günü kizlaaaaar 📣
Bat geçenler ve bugün bat tarihi olanlar bilgileri güncelleyelim. Pozitifler görüldü mu? Adet olduysaniz umudu kaybetmeyelim. Lütfen SAT VE BAT tarihlerinizi BENİ ETİKETLEYEREK yenileyin. Listemizi ne kadar güncel tutarsak o kadar güzel takip ederiz birbirimizi ❤️

B Biranneadayi2024
U umudunukaybetme_
M melek_50
asyaa9833 asyaa9833
ramses09 ramses09
espressoc espressoc
S seklla
A alyanil
P Papatyaili
sedoskoo sedoskoo
T tunjekk
Z zuzuzezezizi
E EGE333
G Gossip123
Sevdagunesim Sevdagunesim
Kiiraz Kiiraz
O Ozerrrr
Lioo Lioo
A aist123

hevesini kırmak istemem ama aylar önce aynısı bana da olmuştu olmuştu. O ay yine adet oldum. Erken belirti aramamak gerek sonrası insanı yıpratıyo :KK43:
Ateş işi sanırım çol değişken. Sıcak bastı derecem yükseldi diyip pozitif görende var, üşüyorum deyip poztifi görende

Haftalık kontrol günü kizlaaaaar 📣
Bat geçenler ve bugün bat tarihi olanlar bilgileri güncelleyelim. Pozitifler görüldü mu? Adet olduysaniz umudu kaybetmeyelim. Lütfen SAT VE BAT tarihlerinizi BENİ ETİKETLEYEREK yenileyin. Listemizi ne kadar güncel tutarsak o kadar güzel takip ederiz birbirimizi ❤️

B Biranneadayi2024
U umudunukaybetme_
M melek_50
asyaa9833 asyaa9833
ramses09 ramses09
espressoc espressoc
S seklla
A alyanil
P Papatyaili
sedoskoo sedoskoo
T tunjekk
Z zuzuzezezizi
E EGE333
G Gossip123
Sevdagunesim Sevdagunesim
Kiiraz Kiiraz
O Ozerrrr
Lioo Lioo
A aist123
Canım ben regl oldum tüp bebek sürecim başladı

Eldorin Eldorin merhaba canım iyimisin bebiş nasıl. Kan sonucu öğrendin mi nasılmış. Ben dün adet oldum. Sat 29 Kasım. Bat 31 Aralık.

kızlar hayırlı akşamlar bugün reglimin 6. günü letu kullanıyorum onunda 3. günü ovulasyon testi yaptım bakayım diye böyle çıktı 🤔 letuyu 5 gün kullanıp cumartesi kontrole gidicem 🙏

Eklentiler

• IMG_8910.jpeg
    IMG_8910.jpeg
    47,9 KB · Görüntüleme: 48
Back