• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Yerleşme kanamasından 3 gün sonra idrar testinde çıkıyor beta ama ondan önce kan verebilirsin yada adetine 3 gün var dedin sanırım adet günü tekrar yap idrar testi varsa çıkar ne renkti ?
Gece bir iki damla kahverengi geldi bugün öğlen şefaf akıntıyla bir iki damla peçeteye geldi şimdi şefaf akıntım var

Benimde sol da kistim var 2 cm ama hiç ağrımıyor sola vurmuyor yani adet ağrısı çok yapıyor ama. Hayırlısı olsun canım
Sağ ol canım ben de anlayamadım belki üşütmüşümdür doktor bana da takip edelim dedi başka tedavi falan vermedi kistin gitmesi için. Belki geçen ay regl olunca gitmiştir.

Sağ ol canım ben de anlayamadım belki üşütmüşümdür doktor bana da takip edelim dedi başka tedavi falan vermedi kistin gitmesi için. Belki geçen ay regl olunca gitmiştir.
Evet basit kist dediyse adetle atılıyor canım benim öyle oluyor

Normal kistler önemli değil cnm büyüyüp buyumedigini takip etmek lazm düzenli oluyorsanda sıkıntı yok demektir
Doğum kontrol hapı kullanıyordum o yüzden düzenliydi 2 aydır kullanmıyorum. Pcosum var kist ondan sanırım ama anlamadığım doğum kontrol hapı kullanırken nasıl kist oluştu

Doğum kontrol hapı kullanıyordum o yüzden düzenliydi 2 aydır kullanmıyorum. Pcosum var kist ondan sanırım ama anlamadığım doğum kontrol hapı kullanırken nasıl kist oluştu
Sanırım çatlamayan yumurtalar kiste dönüşüyor

Back