- 20 Ağustos 2022
- 4.771
- 3.871
- 63
Femometer canımHangi uygulama acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Femometer canımHangi uygulama acaba
İnşallah canımaynıymış batlarımız inşallah güzel haber veririz birbirimize![]()
İnşallah vardır canım güzel haberlerini bekliyoruz19unda çatlatma iğnesi vuruldum canım aslında daha beklemem lazımdı ama dayanamadım regl belirtim yok diye dediğin gibi iki gün sonra tekrarlayayım çok sağol![]()
Elinde fazla test varsa dene istersen belki çıkarYarın 11.gün olacak
Yarın ilk idrarla yapmayı düşünüyorumElinde fazla test varsa dene istersen belki çıkar
inşallah canımİnşallah vardır canım güzel haberlerini bekliyoruz![]()
inşallah canımBenimde ya 5gun sonra yada 7gun sonra olcak bakalım hayırlısı inşallah hamişizdir
Canım yeni sürecin hayırlı olsun inşallah sana güzel haberler getirsinCanım ben regl oldum tüp bebek sürecim başladı
Canım çok teşekkürler iyiyim. Kan sonucum çıktı gayet iyi 2437 değeri. Şimdi doktor kontrolünü bekliyorum heyecanla 2 hafta sonra falan gidicem doktora. Hayırlısı olsun kuzum yeni döngün inşallahEldorin merhaba canım iyimisin bebiş nasıl. Kan sonucu öğrendin mi nasılmış. Ben dün adet oldum. Sat 29 Kasım. Bat 31 Aralık.
Anladım canım. Yeni döngün sana şans getirsinBen regli oldum canım
Ben 30 Aralık dedim kuzum yine haberleşirizBugün adet oldum. SAT: 30 Kasım BAT: pcos var çok düzensiz![]()
Anladım canım umarım güzel haberdir. Değilse de çabucak refleks olur yeni döngünde yeniden denersinYarın test yapacağım ama hiç umudum yok .Pcos var üç dört gün sonra da olabiliyor bazen .
Beni eleyin 29 regl oldumHaftalık kontrol günü kizlaaaaar
Bat geçenler ve bugün bat tarihi olanlar bilgileri güncelleyelim. Pozitifler görüldü mu? Adet olduysaniz umudu kaybetmeyelim. Lütfen SAT VE BAT tarihlerinizi BENİ ETİKETLEYEREK yenileyin. Listemizi ne kadar güncel tutarsak o kadar güzel takip ederiz birbirimizi
@Biranneadayi2024
@umudunukaybetme_
@melek_50
@asyaa9833
@ramses09
@espressoc
@seklla
@alyanil
@Papatyaili
sedoskoo
T tunjekk
@zuzuzezezizi
E EGE333
@Gossip123
@Sevdagunesim
@topraktonlari
@Ozerrrr
Lioo
@aist123
Beni eleyin 29 regl oldum![]()
Kesin koyulur sen pazartesiye kadar sabret sabah hemen yapalım beraberAma yine de pazartesiye kadar dayan en azından yakınlaşmış olur bak ben erkenden yaptım da ne oldu hep silik çıkıyor testler hangisine inanacam bilemiyorum bende pazartesi yapcam o zamana kadar bu silikler bi tık daha koyu olması lazım artık öyle inanırım
Haftalık kontrol günü kizlaaaaar
Bat geçenler ve bugün bat tarihi olanlar bilgileri güncelleyelim. Pozitifler görüldü mu? Adet olduysaniz umudu kaybetmeyelim. Lütfen SAT VE BAT tarihlerinizi BENİ ETİKETLEYEREK yenileyin. Listemizi ne kadar güncel tutarsak o kadar güzel takip ederiz birbirimizi
@Biranneadayi2024
@umudunukaybetme_
@melek_50
@asyaa9833
@ramses09
@espressoc
@seklla
@alyanil
@Papatyaili
sedoskoo
T tunjekk
@zuzuzezezizi
E EGE333
@Gossip123
@Sevdagunesim
@topraktonlari
@Ozerrrr
Lioo
@aist123
Başladım canım ara ara yapıyorum döngüde 11.günüm ovu testide yapıyorum bakalım değerlemdiriyoruzda 2-3 güne 1 bakalım nolucu. Haftaya eşim cok yogun olcak gece gelcek genelde. O yuzden inş pik görürüm nokta atışı yaparm
Yok kuzum evde değilim zaten pazar akşamı döncem istesemde yapamam baltalar elimizde uzun ip belimizde biz eşimle gideriz ormana hey ormanaKesin koyulur sen pazartesiye kadar sabret sabah hemen yapalım beraber
Canım beklemekten başka hiçbir çare yok şu an. Erken gebelik testi yapabilirsin ancak. Anladığım kadarıyla bizim burada söylediğimiz hiçbir şey içini rahatlatmayacak çünkü kesin olarak yerleşme kanamasıdır veya değildir diyemeyiz maalesef herkesin gebelikteki deneyimi farklı farklı oluyor. Biraz kendini başka şeylerle meşgul edersen bu süreci daha kolay atlatırsın diye düşünüyorum. Tabi burda bizimle endişelerini paylaşıp sorularını sorabilirsin ama kendini çok strese sokuyorsun bence.Kızlar benim iki üç damladan sonra yaklaşık 10 saattir hiç kanamam olmadı yerleşme kanaması olabilir miEldorin
Haftalık kontrol günü kizlaaaaar
@Biranneadayi2024
@umudunukaybetme_
@melek_50
@asyaa9833
@ramses09
@espressoc
@seklla
@alyanil
@Papatyaili
sedoskoo
T tunjekk
@zuzuzezezizi
E EGE333
@Gossip123
@Sevdagunesim
@topraktonlari
@Ozerrrr
Lioo
@aist123
Ayy ne güzel kafa dağıt mis gibiYok kuzum evde değilim zaten pazar akşamı döncem istesemde yapamam baltalar elimizde uzun ip belimizde biz eşimle gideriz ormana hey ormanabizim kutsal cumartesi ve pazarımız ormanda kampta geçiyor kafam dağılmış olur pazarteside sabahtan hemen yaparım sende yap beni etiketle benden önce yaparsan