• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızçelerim napıyosunuz nasılsınızz benım bat 1aralık ama genelde daha geç oluyorum ıkı gun önce test yaptım negatif tekrar yapsam mı bilemiyorum🥲🥲🥲

Canım ben regl oldum tüp bebek sürecim başladı
Canım yeni sürecin hayırlı olsun inşallah sana güzel haberler getirsin ♥️
Eldorin Eldorin merhaba canım iyimisin bebiş nasıl. Kan sonucu öğrendin mi nasılmış. Ben dün adet oldum. Sat 29 Kasım. Bat 31 Aralık.
Canım çok teşekkürler iyiyim. Kan sonucum çıktı gayet iyi 2437 değeri. Şimdi doktor kontrolünü bekliyorum heyecanla 2 hafta sonra falan gidicem doktora. Hayırlısı olsun kuzum yeni döngün inşallah ♥️
Ben regli oldum canım
Anladım canım. Yeni döngün sana şans getirsin
Bugün adet oldum. SAT: 30 Kasım BAT: pcos var çok düzensiz 🥲
Ben 30 Aralık dedim kuzum yine haberleşiriz ♥️
Yarın test yapacağım ama hiç umudum yok .Pcos var üç dört gün sonra da olabiliyor bazen .
Anladım canım umarım güzel haberdir. Değilse de çabucak refleks olur yeni döngünde yeniden denersin ♥️

Haftalık kontrol günü kizlaaaaar 📣
Bat geçenler ve bugün bat tarihi olanlar bilgileri güncelleyelim. Pozitifler görüldü mu? Adet olduysaniz umudu kaybetmeyelim. Lütfen SAT VE BAT tarihlerinizi BENİ ETİKETLEYEREK yenileyin. Listemizi ne kadar güncel tutarsak o kadar güzel takip ederiz birbirimizi ❤️

@Biranneadayi2024
@umudunukaybetme_
@melek_50
@asyaa9833
@ramses09
@espressoc
@seklla
@alyanil
@Papatyaili
sedoskoo sedoskoo
T tunjekk
@zuzuzezezizi
E EGE333
@Gossip123
@Sevdagunesim
@topraktonlari
@Ozerrrr
Lioo Lioo
@aist123
Beni eleyin 29 regl oldum🥺

Ama yine de pazartesiye kadar dayan en azından yakınlaşmış olur bak ben erkenden yaptım da ne oldu hep silik çıkıyor testler hangisine inanacam bilemiyorum bende pazartesi yapcam o zamana kadar bu silikler bi tık daha koyu olması lazım artık öyle inanırım
Kesin koyulur sen pazartesiye kadar sabret sabah hemen yapalım beraber

Eldorin Eldorin ben elendim canım sat 29 Kasım bat 26 Aralık
Bat geçenler ve bugün bat tarihi olanlar bilgileri güncelleyelim. Pozitifler görüldü mu? Adet olduysaniz umudu kaybetmeyelim. Lütfen SAT VE BAT tarihlerinizi BENİ ETİKETLEYEREK yenileyin. Listemizi ne kadar güncel tutarsak o kadar güzel takip ederiz birbirimizi ❤️

@Biranneadayi2024
@umudunukaybetme_
@melek_50
@asyaa9833
@ramses09
@espressoc
@seklla
@alyanil
@Papatyaili
sedoskoo sedoskoo
T tunjekk
@zuzuzezezizi
E EGE333
@Gossip123
@Sevdagunesim
@topraktonlari
@Ozerrrr
Lioo Lioo
@aist123

kittenlyy kittenlyy kız ne yaptın sesin soluğun çıkmadı yine bu ara ❤️ başladın mı yumurtlama masajına?
Başladım canım ara ara yapıyorum döngüde 11.günüm ovu testide yapıyorum bakalım değerlemdiriyoruzda 2-3 güne 1 bakalım nolucu. Haftaya eşim cok yogun olcak gece gelcek genelde. O yuzden inş pik görürüm nokta atışı yaparm

Kesin koyulur sen pazartesiye kadar sabret sabah hemen yapalım beraber
Yok kuzum evde değilim zaten pazar akşamı döncem istesemde yapamam baltalar elimizde uzun ip belimizde biz eşimle gideriz ormana hey ormana 😂 bizim kutsal cumartesi ve pazarımız ormanda kampta geçiyor kafam dağılmış olur pazarteside sabahtan hemen yaparım sende yap beni etiketle benden önce yaparsan

Kızlar benim iki üç damladan sonra yaklaşık 10 saattir hiç kanamam olmadı yerleşme kanaması olabilir mi Eldorin Eldorin
Canım beklemekten başka hiçbir çare yok şu an. Erken gebelik testi yapabilirsin ancak. Anladığım kadarıyla bizim burada söylediğimiz hiçbir şey içini rahatlatmayacak çünkü kesin olarak yerleşme kanamasıdır veya değildir diyemeyiz maalesef herkesin gebelikteki deneyimi farklı farklı oluyor. Biraz kendini başka şeylerle meşgul edersen bu süreci daha kolay atlatırsın diye düşünüyorum. Tabi burda bizimle endişelerini paylaşıp sorularını sorabilirsin ama kendini çok strese sokuyorsun bence.

Kızlar sık idrara çıkma bir belirti olabilir mi dünden beri normalde gittiğimden çok fazla idrara çıkıyorum enfeksiyon olsa bilirim ama enfeksiyon değil gibi 😒

@Biranneadayi2024
@umudunukaybetme_
@melek_50
@asyaa9833
@ramses09
@espressoc
@seklla
@alyanil
@Papatyaili
sedoskoo sedoskoo
T tunjekk
@zuzuzezezizi
E EGE333
@Gossip123
@Sevdagunesim
@topraktonlari
@Ozerrrr
Lioo Lioo
@aist123
Eldorin Eldorin Canım benim negatif maalesef 🥺

Yok kuzum evde değilim zaten pazar akşamı döncem istesemde yapamam baltalar elimizde uzun ip belimizde biz eşimle gideriz ormana hey ormana 😂 bizim kutsal cumartesi ve pazarımız ormanda kampta geçiyor kafam dağılmış olur pazarteside sabahtan hemen yaparım sende yap beni etiketle benden önce yaparsan
Ayy ne güzel kafa dağıt mis gibi 🧿💖 tabii ki etiketlerim

Back