2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Tam etkısı olarak multıvıtamın bızde ısal yapdı 4 güne gectı rabbım hepimize nasıp eder inşallah anne olmayı

Son adet 6 kasım
Beklenen 2 Aralık
Bu ay iki kere yunurtlama döbemim oldu zirve 18 kasım 22 kasım

Mwrhabalar reglime 5 gün var kaset test yaptım negatif çıktı kesin sonuç için ne kadar beklemeliyim yardımcı olabilecek kimse var mı

bencede regl gününe kadar beklemek en iyisi
Konu dışında bir şey soracağım kızlar benim bu ay iki kere yumurtlamam oldu ve ben düzensiz regl oluyorum . Regl tarihimi yumurtlamama göre hesaplıyordım şimdi reglimi ilk yunurtlamaya göre mi hesaplamalıyım

valla hiç bilemedim, hiç denk gelmedim

Bende bugün beyaz akıntı var yoğun şekilde D Duygucaa kasık ağrısı karın ağrısı gitti. Sizde durum ne acaba?
Benimde ağrım hiç yok ıslaklık hissediyorum ama yoğun bi akıntımda yok sadece 2 gündür göğüsümden boynuma doğru damarlanmaların arttığını hissettim ya belirti aradığımdan bilmiyorum ama yok gibi hissediyorum

İlk yumurtlamaya göre hesapla canım eğer negatif çıkarsa ve daha da adet olmazsan ikici yumurtlamaya göre hesaplayıp regl bekle olmazsan tekrar test yaparsın

SAT:7 KASIM BAT:13 ARALIK abla beni de yazar mısın ben kaç gündür herkesin paylaşımını takip ediyorum ama inşallah şans getirsinde bu ay gebe kalayım yaşım 30 7 aydır deniyoruz ama olmadı malesef inşallah o ay bu aydır

Kızlar test yaptım negatif çıktı, bat 1 Aralık. Normalden çok daha fazla sancı çekiyorum diye umitlenmistim

Hoşgeldin canım inşallah bu ay ve bu grup uğurlu gelir sana
Sonucu çıkmadı canım e nabıza düşmedi henüz bugün yaptığım test daha kırmızı ama beta kac bilemiyorum
Ya o zaman yükselmiş demek ki canım. Çıkınca bize de haber ver. Merak ettim
Kızlar test yaptım negatif çıktı, bat 1 Aralık. Normalden çok daha fazla sancı çekiyorum diye umitlenmistim
Canım biraz erken yapmışsın 3 gün sonra tekrarla bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…