2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Hormonlar normal çıktı amh hiç bakılmadı yaşın 40 artık tüp bebek gerekli dedi. Doğum oldu mu rabbim güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah

T tunjekk Z zuzuzezezizi Kızlar yumurtlama tarihlerimiz aynı şimdi listeden gördüm Ne durumdasınız? Test yapan var mı aranızda?
Selam ben 15 gün önce ovulasyon testi zannedip yanında gelen erken gebelik testini açmıştım. Ama üstünde "Kullanmadan hemen önce açın." yazıyormuş.
Dün (yumurtlamanın 9.günü) çöpe atacaktım bozulmuştur nasılsa, güvenemem diye sonra kullanmadan atmiyim yine de diyip yaptım akşam tabii ki tek çizgiydi.

Bir anda aklım esmezse test yapmayı henüz düşünmüyorum.

Sen peki? Yaptın mı, yapacak mısın? Belirtilerin var mı?

Benim belirtiler ağırlaştı ama başka şeyden de olabilir tabii. Gebeliğin çok spesifik bir belirtisi olmayınca...

Ben bu ay elendim. En azından gecikmeden umutlanmadan gününde oldum. Yeni ay yeni umutlar hayırlısı olsun kalan arkadaşlar güzel haberlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum. Takipteyim

İşe girdim onun için kan vermiştim bide beta HCG ye baktırmak istedim

3 gün gecikmeye düşük. Ama sorun olduğunu sanmıyorum. Yarın tekrarlarsanız testi. Gözünüz aydın olsun. Maşallah
Ya ağzın bal yesin
Şüpheleriniz mi vardı. Nerden anladınız. İstemiyor muydunuz
İstiyorum canım 10 ay önce bebeğimi kaybettim ben gebelik istiyordum ama tutmuyor du bu ay yumurtlama günlerini tek değerlendirdim sonra kafam dagilsin diye işe girdim şüphem yoktu aslında sadece negatif sonucu alırim diye pek umursamadım testte yapmadım bugün kan verirken bı bakayım dedim

Ya canım inşallah meleğin seninledir güzel haberler alırsın. Ekstra bir şey yaptın mı bu ay.

Ya canım inşallah meleğin seninledir güzel haberler alırsın. Ekstra bir şey yaptın mı bu ay.
Yok canım bı şey yapmadım femara kullanıyodum bende pcos var diye ama bu ay pek umursamadım saldım tutarsa tutar diye

Yok canım sadece femara kullandim ama onu da saati saatine kullanmadım
Doktor kontrolünde kullanmadın yani. Ben de bu ay doktora sormadan femara kullanmıştım. Ama 10. Gün kontrole gittim. Bir adet 20 mm yumurtam gelişmiş. Sonra önemli günleri değerlendirdik. Ama gününde adet oldum. İşe yaramadı.

Demek ki pek kafaya takmamak gerekirmiş. Sence kaç haftalık gebelik vardır eşime soylemek istemiyorum şuan bide sürekli evrene mesaj yolluyom ben hamileyim diye bı şeyi çok tekrar edersem gerçek olurmuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…