- 1 Ekim 2024
- 712
- 331
- 18
- 29
Canım bence önce testte emin ol öyle ver ama gene de sen bilirsin çünkü bazen geç döllenme de olabiliyorBenım gecıkmem hıc olmazdı garında hıc olmazdı ilk defa bu ay oldu yarın kan vercem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bence önce testte emin ol öyle ver ama gene de sen bilirsin çünkü bazen geç döllenme de olabiliyorBenım gecıkmem hıc olmazdı garında hıc olmazdı ilk defa bu ay oldu yarın kan vercem
Ama aşılama yapılacaktı bu ay doktor pazartesine randevu verdi suan çok kafam karıştıİnşallah hamişsindir ben oğlumu da geçen ay öğrendiğim gebeliğimi de 5 gün gecikmeyle öğrenmiştim kan da
Sanki kasetse hep negatıfi görecek gbiyimCanım bence önce testte emin ol öyle ver ama gene de sen bilirsin çünkü bazen geç döllenme de olabiliyor
Canım o zaman kan ver için rahat etsinAma aşılama yapılacaktı bu ay doktor pazartesine randevu verdi suan çok kafam karıştı
Yarın kan vereyim eğer regl olmazsam cuma vereyımCanım o zaman kan ver için rahat etsin
İnşallah hamişsindir canımYarın kan vereyim eğer regl olmazsam cuma vereyım
Canm benm göğüs uçlarım çok feci acımaya başladı sütyen değince bile sızlıyor bide etrafında sivilce gibi kabarcıklar oluşmuş kıpkırmızı olmuş ucu ne bu anlamadımİnşallah canım
Yok anam bize göre değil gene beceremedik daha yumurtlama olmadı o zaman sıkabilsem yeterlide bakalımHahaha ay çok değişik zaten bence aşkım jelin hepsi içine girsin ucunu yarısına kadar sok yavaş yavaş sık içinee
Yaa Allah bağışlasın kullanıp kalan çok var ya baya yazan olduBen iki kez kullandım ikinci ay kaldım 2 aylık olduk nerdeyse
Çarşamba günü yapacağım ben, kendimi sıkıyorum yapmamak içinBenim de bugün testlerim geldi 12li prodoctor almıştım normalde eczanede çok pahalı oluyor böyle alınca ucuza geldi. Regl gelene kadar her gün yaparım. Testlerden hevesimi alayım sen de heyecanlısın çok belli tabi dayanamazsan yarın yaparız beraber sonra buraya atarız
Başka çocuk varsa beklenir yine tecrübe vs benim hiç çocuğum yok mesela bekleyemiyorum hiç hep erkenden test yapıyorumAy kimseye söylemedim ki daha kocama bile demedim daha bir tek burası biliyor. Okuma yazması varsa onu bilemedim
Ya acelesi yok benim için. Daha çok strese giriyorum ben. Şu an hep şey diyorum. Yumurtlama tarihimi bilmeseydim hala reglimi bekliyor olacaktım şu an. Geciktim ama geç yumurtladim herhalde diye düşünecektim.
Canım umarım önümüzdeki ay şanslı ayındır ağustos anneleri grubunda buluşuruz tekrar inşallah
Canim son adet tarihi ile beklenen adet tarihi yazar mısın? Listeye eklenmek istiyorsan
İnşallahİnşallah hamişsindir canım
Bebiştir inşallah bebişşşşCanm benm göğüs uçlarım çok feci acımaya başladı sütyen değince bile sızlıyor bide etrafında sivilce gibi kabarcıklar oluşmuş kıpkırmızı olmuş ucu ne bu anlamadım
Benimde 7 Aralık bat bende göremedimSol tarafımda ağrı var bat 11 Aralık hala pil göremedim bugünde bişey çıkmadı niye böyle ya
Yaaaaaaa bir gebelik haberi dahaaaa hemen güncelliyorumEldorin Canım benim sat:24ekim bat:19kasım olarak yeniden guncelleyip pozitif yapabilirsin bence ♡Eki Görüntüle 3509366
Canım 6-10 arası olur diye biliyrum ben deKızlar yerleşme kanaması yumurtlamadan kaç gün sonra gelir sizce ?
Canım 13-14 Kasım'da pik gorduysen erken değil mi regl için? Bence yerleşme kanaması olabilir hemen moralini bozmakızlar bu ay sanırım benimde olmadı hafif kahve lekelenmelerim başkadı peçeteye silince pespembe bi kanda geldi sabah sökülmüş olur herhalde hakkımızda hayırlısı bu ay eleniyorum. 13-14 kasım pik görmüştüm testte
Nor
Normal test yap bence
Kız senin erken gebeliklik halin kalmadı bence normal yap artk
Bir erken gebelik bir normal gebelik testi almaya karar verdim yani sanki tek test hakkım varmış gibi niye kıtlık psikolojisine girdiysem atarım buraya daBence artık normal kaset yap
Bak bu benimki hepsi akıllı teşhis ile çekildi doğru da algıladı neden oluyor anlamadımKız işte önceki zirve diyodu sen dedin yanlış koymuşsun düz koydum bu sefer yüksek dedi şimdide flaş açtım yine yüksek diyo en son çatıya çıkacam
Ahahhah ay zaten ben pek sevemedim onuYok anam bize göre değil gene beceremedik daha yumurtlama olmadı o zaman sıkabilsem yeterlide bakalım