2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
40 gün rahim kendini ancak topluyor canım… benim ilk doğumda tam 6 ay sonra eski halini aldı takmamaya çalış geçiyor biraz vakti var

Ah ah ben dogrurum diye düşünüyordum ama benim oğlum annesinin istediğini değil kendi bildiğini yapıyor gelesi yok gibi rahat rahat takılıyor
Aynı aciklamayi bende yapıyorum canım hergun soruyolar olunca söylerim diyorum gene de soruyolar ya gıcık bı durum

Bugün bütün gece bebek uyumadı eşim geldi özür diledi senin stresin üzgünlüğün bebeğe yansıdı ben hatalıyım ama annemle bu kadar ileri gitmenizi istemiyorum dedi tmm dedim yardım etti beraber uyutmak için baya uğraştık bebek uyuduktan sonrada annem sana ne derse dedin cevap verme dedi kendisi aldı elimden telefonu annesini engelledi en iyisi artık arada mesafe olmadı dedi onlar buraya geldiğinde sen odana çekilenilebilşrisn gibi bir konuşma yaptı inşallah sözünde durur ama sanmıyorum benim kocam yufka yüreklidir ben de kolay kolay küsemem oda bunu biliyor ve her sederinde bunu ağlayarakta olsa çözüyor gidelim diyor gelsinler konuşma ama otur bi köşede diyor bilmiyorum valla çok yorulduğumu biliyorum ama

Bak inan ki. Geldiklerine falan asla laf etmedim kadın öyle bir şey ki kafasında kurup onu yaşıyor evde bişey yapmak istemiş eşimde hayır elleme demiş neymiş benden korkuyormuşta eşim annesini azalrlıyormuş halbuki alakası yok eşim fıtrat olarak sakin bi insan ama stresini stres anınını yönetemiyor kadın bunu çok iyi kullanıyor yaşadıklarım dile kolay kalbe gerçekten zormuş evladımla bile tam anlamı ile asla uğraşamadım bkamabakamadım diye vicdan yapıyorum sürekli resmen sütüm kesilmeye yön tuttu ama hanımefendiye göre ben kocamı doldurduğum için huzur bulamayacak mışım ben bu eve gelin geldiğimden beri çalışıyorum bitmişler yemek yapıp evime bakıp temizlik yapmış insan değillerdir benden hürmet bekliyor misafir olarak görüyor kendi çünkü beni hep el kızı olarak gördü oda bu saatten sona bu evde misafir sadece eşim herşeyin farkında ama asla ne o tarafı ne bu tarafı küstürmek istemiyor

Senin de gözün aydın olsun bende daha tuvalete çıkamadım hissiyat var ama ağrım olduğu için korkuyorum heralde yapmaya benimde sütüm gelmedi daha ama emziyorum mama veriyorum şuanlık bi tık sarılık çıktı. Ağrılarım benimde oluyor ayakta gaz sancısı ama genelde düne göre bu sabah iyiyim

Kızlar farkında mısınız son bir iki haftadır eşler kvler onlar bunlar yüzünden kendi derdimizi unutmuş durumdayız. Özellikle bu eşlere noluyor Allah aşkına? Onlardami lohusaliga giriyor napıyor. Son haftalara kadar şurada 1 kere şikayet etmemisimdir eşimden ama bazen yazayım diye bir giriyorum benden önce herkes yazmış zaten gerçekten onlarında hormonlarınıj değiştiğini düşünmeye başladım avellesiyorlar bence resmen Allah bize sabır versim

Ben senin zerre kadar suçun olmadığına eminim ki zaten dedim ya aynı şeyleri yaşadım birebir aynı… narsist insanla mücadele edemezsin söylemek istediğim bu

Ben şöyle düşünüyorum herkes duyguyu ilk kez yaşıyor torun evlat yeğen vs. Daha önce torunu olan da ama erkekten ilk ama kızdan ilk diyo. Bazı insan hiç yapmıyor tabi de bazı insan fıtratı gereği kaostan besleniyor kıskanç yapıda. Ne hissettikleri yoğun sevgiyle baş edebiliyorlar ne de bebeğin sürekli anneye muhtaç olmasını onun kucağında olmasını hazmedebiliyorlar. Zamanla alışıyorlar azalarak bitiyo gel gör ki bizim lohusalık mükemmel anılar bırakıyor onların iyileşme süreci bizi mahvediyor

Kızlar oğlumun yanakları bu şekilde iyice arttı. Ne olabilir sizce fotoğrafta da çok belli değil
Cocuk doktoru arkadaşıma sormuştum gecen yıl yeni dogan yegenimin bu sekilde olmuştu. Yeni dogan dermatiti oluyor gecer demişti. Cidden cok uzun sürmeden gecmişti. Süt allerjisi bu kadar kısa sürede başlamıyor başlasa da ilk cilde vurmuyor bu kadar.

Ya tam emin olmamakla beraber süt alerjisi olduğunda böyle oluyor diye görmüştüm internette, yarın bir doktora götürün çok geçmiş olsun

Canım bu süt alerjisi istersen bi doktora git yada dene kendini bir gün boyunca içerisinde süt olan bir şey tüket süt ürünlerini kesip deneyim
Birkaç gün önce aile hekimine gitmiştik kös kös oturuyorlar o koltukta bir bakar mısınız demesek açıp bakmıyordu göbeğine hocam yüzü de bu şekilde oldu dediğimde yenidoganda normal dedi ama normal gibi gelmiyor. İki gündür de sürekli ağlıyor ağlama krizi gibi anlamadım niye sünnet yeri mi acıyır gazı mı var aç mı? Umarım alerjiden değildir o da gaz falan yapıyor olabilir
Üç günde atılıyormuş sütten öyle bir şüphe olursa aklımızda olsun bugün itibariyle süt ürünlerini ve yumurtayı bırakıp bakıcam duruma

Valla bana hiç normal gelmedi nasıl bir aile hekimi bu belki sünnet yeri acıdığından ağlıyordur da yüzünün durup dururken sırf sadece yenidoğan olduğu için olduğu sanmıyorum çünkü çok fazla gözüküyor. Umarım bu üç günde geçer

Canım benim kıyamam sana ama şuan o kadar duygusal son ki boşanmayı falan düşünüyorsun şuan ailene eşine en ufacık desteğe ihtiyacın var ama işte cahil insanlar yüzünden böyle oluyor sen eşin ve bebeğinle mutlu ol gerekirse kaynananın dediklerini duymamazlıktan gel evet bazen zor oluyor bazen dayanamıyordum ama eşinle aranda sorun bitek kv başka herhangi bir sorununuz yok
İşte kendi yasadiklarini kendi gelininede yaşatmaya ant içmiş insanlar ya biraz anlayışlı olsa biraz alttan alsa sen daha ılımlı yaklasirsin ama yok illa seni üzecek
Geçen yazmıştım benim kv de 3 ay falan kalacak diye şimdide diyor 40in çıksın ondan sonra giderim hayır kendi annem doğumdan 20 gün sonra gidecek sen kalmasan ne olur sanki ama işte eşimin hatrina artık susuyorum
Evde herşeye karışıyor yatak odasına girmiş dolabı falan açmış havlu falan almış ya niye dolabı açıyorsun en sevmediğim şey ben onun dolabını izin almadan açmam bile ama işte
Bu dönemde bizi çok siniyolar ya

Ama baksana eşin hemen pişman olmuş ve annesi için de cahil demiş resmen sana da hak veriyor. Acaba en iyisi kaba tabirle söylicem “bu kadını şeyine bile takmamak” madem böyle olmuyor arsız biri o zaman ters bi laf bile söylese hiç cevap verme küçümseyerek gül geç sen onu sallamadıkça o zaten kudurur onu tiye almadığını anlar belki sonra uğraşmaz bile hem sen de suçlu konumuna hiç düşmezsin onlar geldiğinde bu şekilde idare edersin gittiklerinde de zaten dış kapının dış mandalı herkes

Teşekkür ederim. Öyleymiş çocuğunda alerji olan arkadaşım bardı ona sordum 3. ayda ortaya çıkmıştı bizim dedi

Bende hiç yok 2.5 haftası kaldı bakalım ne zaman teşrif edecek.
Sağlıkla gelsinler de nasıl olacağı hiç önemli değil diyorum artık ben ya. Geçen hafta gelmiyor diye çok canım sıkılıyordu. Birkaç gündür biraz sinirlendim falan hareketlerini hissedemedim sonra dedim ki en önemlisi sağlıkla kucağıma almam nasıl, ne zaman olacaksa olsun önemli değil

Allah rahmet eylesin anneciğini canm çok güzel ve o kadr haklısın ki söylediklerinde ben bira küçük evlendim23 yaşındayken eşimle de çok yıprattık birbirimizi ailesi de çok zorlu bu söylediklerinde daha yeni yeni fark edip uyguluyorum Ama bazen tahammülüm kalmıyor dediğin gibi her şeyden önce saygı geliyor sevgi olmayınca katlanılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…