- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.581
Amin inşallah bir belirti arıyor insan bende de kasık agrısı tutunma kanaması olmayınca bısı hıssedemeyınce cok uzuluyorum sonu güzel olsun inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 7.günde koyu kahve siyahimsi lekelenmem oldu panik oldum doktora sordum ,tutunmanin belirtisi dedi.Dun de testim pozitif çıktı.Insallah değerlerim de yükselirse çok mutlu olacağım. Hiç belirti olmayanlar da oluyor bir arkadaşım hiç belirti yaşamadı o da gebe kaldı. Herkeste belirti olacak diye bir şey yok.Mesela hiçbir neden yokken öksürmeye başladım.o da gebeliğe bağlı östrojen fazlaligindanmis. Herkes farklı olur.insallah siz de pozitif görür bir sonraki aşamaya geçersiniz doğana kadar endişeler bitmeyeceğini benziyor :)Tutunma kanaması yaşayan arkadaşların kanamaları koyu renk ve cok kısa surelı kanama mı? Cok arastırdım fakat asla bır belırtı yok sadece test ıle cıkar dıyor doktorlar. Eger kı kanama uzun surerse reglsın ve tutmamıstır dıyorlar. 22 hazıranda tedt olcamda hayatmda hıcbırseyı bu kadar beklemedm:) ızmırde yaptıran var mı aranızda ben ızmırde ırenbede yaptırdım
Tebrik ederim şimdiden var gibi görünüyor. Sanırım daha yeni o yüzden silik. Kan tahlilini verirsen kesinleşir. inşallah güzel haber duyarsın.Yarın test günüm. Dün kaset test yapmadım. Az önce b-good diye bir marka ile test yaptım. Başta aşırı silikti. Yarım saat sonra koyulaştı ama kafam çok karıştı. İlk iki testim artı med idi. Onunla ilgili hep yalancı pozitif çıkarıyor diye yorumlar okuyunca demoralize oldum testler de şu şekil. İlki 2. Dk, ikincisi yarım saat sonra. Allahım umarım her şey yolundadır
Kalitesi bozulmazsa donduruyolar.Çözdürülen embriyo tekrar dondurulabiliyor mu
Opudan sonra ilk adetiniz mi doktora gittiniz miKızlar 2 gündür akıntımin pembemsi. Ve baya sancım var ama reglim tam başlamadı.
Acaba bu akıntıları regl başlangıcı olarak saymali miyim ?
Böyle 1 gün olur ertesi gün sokulurdu ama sokulmedi.
Doktorum şehir dışında, 3. Gün başlayıp cunartesi doktora gidecegim
Benimki, 2-3 gün boyunca, tuvalette peçeteye leke şeklinde koyu kahve olarak geldi. Günde birkaç kere. Tüm gün de değil. Yerleşme kanamasıysa bu tabi tam bilmiyorum. Ama ben ilkinde de pozitif aldım böyle birşey olmamıştı. Bu üçüncü bunda oldu.Tutunma kanaması yaşayan arkadaşların kanamaları koyu renk ve cok kısa surelı kanama mı? Cok arastırdım fakat asla bır belırtı yok sadece test ıle cıkar dıyor doktorlar. Eger kı kanama uzun surerse reglsın ve tutmamıstır dıyorlar. 22 hazıranda tedt olcamda hayatmda hıcbırseyı bu kadar beklemedm:) ızmırde yaptıran var mı aranızda ben ızmırde ırenbede yaptırdım
Hayırlı uğurlu olsun kolaylıkla sağlıkla kucağınıza alırsınız insallahKızlar günaydın bende bugün 2. Kan testimi verdim ilki 98.97
284.07 çıktı
28 haziran kontrol çağırdı
Kizlar sanırım emriyo rahimde temizleniyor 7 Haziran'da olumsuz oldu Sonrasında ben ilacımı kullandım adet ilacımı 4 gün aldım sadece fakat kanamam var adet oldum galiba bunu yaşayan var mı olumsuz sonuç aldıktan sonra adet olmam imkansız normal şartta rahim temizlemesi mi oluyor yaşayan varsa bilgi verebilir miHer yolu denedim başka hangi yol var bilmiyorum toparlarım bir iki gune
Amin kuzum rabbim hepimizin yüzünü güldürsünHayırlı uğurlu olsun kolaylıkla sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah
Maşallah bayram hediyeniz gelmiş bileKızlar günaydın bende bugün 2. Kan testimi verdim ilki 98.97
284.07 çıktı
28 haziran kontrol çağırdı
Benim olumsuz transferimde test vermeye gittiğim gün adetim başladı. 22 hazirana kadar bekle ve doktorunu bilgilendir bence belki farklı bir tedavi yöntemi yapabilir.Tutunma kanaması yaşayan arkadaşların kanamaları koyu renk ve cok kısa surelı kanama mı? Cok arastırdım fakat asla bır belırtı yok sadece test ıle cıkar dıyor doktorlar. Eger kı kanama uzun surerse reglsın ve tutmamıstır dıyorlar. 22 hazıranda tedt olcamda hayatmda hıcbırseyı bu kadar beklemedm:) ızmırde yaptıran var mı aranızda ben ızmırde ırenbede yaptırdım
Amin rabbim hepimizin yüzünü güldürsünMaşallah bayram hediyeniz gelmiş bile
Allahim sag salim kucağına almak nasip etsin inşallah
Kolay bir hamilelik diliyorum
Tekrar hayırlı olsun
28 Haziran da keseyi görürsün inşallah
Sonra gelsin kalp atışı
Bende İzmir tavmergendeyim 2. Kez deniyorum.Benim olumsuz transferimde test vermeye gittiğim gün adetim başladı. 22 hazirana kadar bekle ve doktorunu bilgilendir bence belki farklı bir tedavi yöntemi yapabilir.
Kabizlik icin kuru kayisi kefir probiyotik yogurt falan kullaniyorum ben ise yariyorKızlar çok aşırı gaz sancısı var
Ne geçirir
Karnım çok gergin çok ağrıyor
Büyük wc yapma da sıkıntım da var
Kuru kayısı yiyorum hiç faydası olmadı yaKabizlik icin kuru kayisi kefir probiyotik yogurt falan kullaniyorum ben ise yariyor
Selam canım takip ediyordum seni geçmiş olsun, benim de böyle olmuştu bir kaç güne regl başlamıştı ilaç kullanırken regl olmuyoruz bırakınca hemen kanamam başladı iki negatifimde de ilkinde 2 gün sonra diğerinde 8-10 gün sonraKizlar sanırım emriyo rahimde temizleniyor 7 Haziran'da olumsuz oldu Sonrasında ben ilacımı kullandım adet ilacımı 4 gün aldım sadece fakat kanamam var adet oldum galiba bunu yaşayan var mı olumsuz sonuç aldıktan sonra adet olmam imkansız normal şartta rahim temizlemesi mi oluyor yaşayan varsa bilgi verebilir mi
Evet bende günde 3 ltye yakin su iciyorum kabizlik icin duphalac diye bi surup var onuda yazmislardi ama ben almadim doktorunuza sorma imkanınız varsa bi sorun istersenizKuru kayısı yiyorum hiç faydası olmadı ya
Birde yoğurt deneyeyim
Bol su içiyorum
Kayısı kuru olandan tüketin bana çok iyi geliyorKızlar çok aşırı gaz sancısı var
Ne geçirir
Karnım çok gergin çok ağrıyor
Büyük wc yapma da sıkıntım da var