- 13 Haziran 2012
- 4.233
- 2.998
- 42
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.521
Arada benim de sol kasigimda batmalar oluyor sinirlilik ruh hali de var İlaçlardan dolayı galibaBenimde 11haziran transfer bugün bacağıma vuran ağrım var ve sol kasığımda sancı iyiye yoruyorum tabi sizde varmı birşeyler
Lekelenme durumu nasıl olduEvet canım 4 haziranda transfer oldum
Beni de ekler misiniz ?canlarım ballarım tatlı hanımlar tabloya eklenmek isteyenleri tabi ki seve seve eklerim vakit buldukça ama beni de ekler misiniz dedikten sonra transfer tarihi embriyo sayısı test tarihi bilgilerinizi de yazın ki ben sizin yazışmalarınıza girip tek tek mesajlardan bulmaya çalışmadan hemencecik ekliyim olur mu:) herkese bu güzel yolculukta çok büyük şans diliyorum tekrardan hepinizi çok seviyorum :)
Çok iyiKızlar 231.7 çıktı. 2 gün önce 106.4 idi bugün transfer günü dahil 11. Gün ne diyorsunuz iyi mi?
Bugün hiç olmadı. Umarım yerleşme kanamasıydıLekelenme durumu nasıl oldu
İnşallah geçmiştir
Benc cok iyi canimKızlar 231.7 çıktı. 2 gün önce 106.4 idi bugün transfer günü dahil 11. Gün ne diyorsunuz iyi mi?
Ne guzel yaşmissiniz AminnYoktan var eden allah seni mucizelerinle sevindirsin inşallahne güzel çok sevindim senin adına rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah darısı henüz test yapmayanların başına
malesef karşılamıyor canımKızlar progestan dex 25 mg sgk karşılıyor mu
İğne 800 TL ve 1 haftada bitiyor
Ben 1000 küsüre alıyorum siz nasıl ucuza aldınız? Sanırım uzman yazınca sgk karşılıyor ama özel sigorta karşılamadı benimKızlar progestan dex 25 mg sgk karşılıyor mu
İğne 800 TL ve 1 haftada bitiyor
Abooomalesef karşılamıyor canim
İstanbuldan sisli memorial hastanesinin karşısından aldım 860 TLBen 1000 küsüre alıyorum siz nasıl ucuza aldınız? Sanırım uzman yazınca sgk karşılıyor ama özel sigorta karşılamadı benim
Maşallah Maşallah çok sevindim9 aydır burayı sessiz sessiz okurken, pozitifi görünce ben de aralarına katılıcam demiştim:) 6 haziranda 5. Gün çift embriyo transferi oldum. Biraz önce test yaptırdım ve 121.4 çıktı:))))))) Darısı annelik yolunda mücadele eden her kadına
Aminn inşallah çok teşekkür ederimmMaşallah Maşallah çok sevindim
Allahim sag salim kucağına almak nasip etsin inşallah
Darısı bana ve buradaki kader arkadaşlarıma olsun inşallah
Tesekkur ederim canim bir arastirayim onudaAlsancakta kliniği Ahmet Güler harika bi doktor ve diğer özellere göre cook uygun :)
sizin kaç yumurtanız toplanmıştı ve kaçıncı gün embriyosu transfer oldu?Gerçekten öyle ise benim için bir mucize olacak
Çünkü 1 embriyo oluştu o da transfer oldu
Başka kalan hic bir şey yok
Ne sperm ne yumurta ne embriyo
Hiç bir şey yok
Bence değilKızlar bugün kan verdim ,3haziran transfer günümdü yarın test günümdü bugün test sonucum çıktı.pozitif ama 67,78 değerim düsük mü sizce?