- 21 Ocak 2021
- 4.398
- 6.382
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #1.421
Ben dondurulmuş transfer öncesi kullandımDondurulmuş transfer için mi yoksa taze transfer için mi ovitrelle kullanılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dondurulmuş transfer öncesi kullandımDondurulmuş transfer için mi yoksa taze transfer için mi ovitrelle kullanılıyor
Bende hergün aksam bı oksapar bı prolutex iğne sabah 2 aksam 2 progestan fitil ayrıca gunde 4 tane estrofen hapım var:) yatarken prednol saat 19 da da ecopirimProgestan iğneyi bana hergün verdi doktorum
Hmm anladim kuzucum sagol bana yapmadilar da burdakiler de yazinca merak ettimEvet canım. Kontrollü olsun diye. Zaten transferden 6-7 gün önce yapılıyor.
Hayırlı olsun güzel haberler alırız inşallah Vakit geçmek bilmiyor bana mi öyle ya. Ailemin evine geldim bir kaç günlüğüne ama kendi evime dönücem sanırım yarınBen de dün oldum transferi, aynı durumdayız
Taze transferde mantıken yapılmaması lazım zaten. Çünkü olgunlaşan yumurtalar zaten toplanmış oluyorHmm anladim kuzucum sagol bana yapmadilar da burdakiler de yazinca merak ettim
Olgun olmayanlar da toplanmış oluyorTaze transferde mantıken yapılmaması lazım zaten. Çünkü olgunlaşan yumurtalar zaten toplanmış oluyor
Olgun olmayan yumurtalarda mı toplanmış oluyorTaze transferde mantıken yapılmaması lazım zaten. Çünkü olgunlaşan yumurtalar zaten toplanmış oluyor
Ben taze transfer olmadim canımTaze transferde mantıken yapılmaması lazım zaten. Çünkü olgunlaşan yumurtalar zaten toplanmış oluyor
İnsan okurken yoruluyor ama ayni seyleribende yapiyorum artik alarm kurdum hepsi hepsine girdiBende hergün aksam bı oksapar bı prolutex iğne sabah 2 aksam 2 progestan fitil ayrıca gunde 4 tane estrofen hapım var:) yatarken prednol saat 19 da da ecopirim
Allah yardimcimiz olsun, igne yapildiktan sonra da yakiyorProgestan iğneyi bana hergün verdi doktorum
İki tane koydular, sanki ikiz olma ihtimali yüksel gibi geldi banaOoo maşallah değeriniz çok yüksek
İnşallah katlanarak devam eder
Sag salim kucağına almak nasip etsin yüce rabbim
Kac tane embriyo koydular ikiz mi acaba
24u dedi canim test gununuİns hepimiz icin cektigimiz herseye degsinSizinle beraber sayacagizHayırlı olsun Kaçıncı gün test yapın dedi doktorunuz
Bana verdiler canim gosterdide cozulduken sonra buyumeye devam ettigini hucre sayisi arttigini soyledi ins sonucuda guzel olurEbriyolariniz cozuldukten transfer asamasinda gelisimine devam eden oldu mu ? Veya canliliklari nasildi bilgi verdi mi doklariniz sizlere
Benim aynisi oldu, Aminn AminnnBana verdiler canim gosterdide cozulduken sonra buyumeye devam ettigini hucre sayisi arttigini soyledi ins sonucuda guzel olur
Canım benim 2 embriyoma da genetik test yapılmasına rapmen nasıl dondurulduysa öyle çözüldü. Hiç bozulma olmadı. Zaten iyi bir laboratuvarsa bu çok düşük bir ihtimalEbriyolariniz cozuldukten transfer asamasinda gelisimine devam eden oldu mu ? Veya canliliklari nasildi bilgi verdi mi doklariniz sizlere
Canım benim tüp beneksen önce doğal yolla geneliklerim olmuştu düşüklerimden sonra bir adetimde böyle bir şey yaşamıştım. 1 haftada ancak sökülmüştü. Çok normal. Kimyasal gebelik nasıl oluyor? Kan değeri artıyor ama kese mi olmuyor? Seni nisan grubundan hayırlıyorum hamileydin sanırım. Kimyasal gebelik kendi kendine mi sonlanıyor?Kızlar geçen ay kimyasal oldu transfer sonucum.
Bu ayda reglime bir hafta kala pembe lekelenme başlayınca erken regl ölüyorum sandım. Ama 1 haftadır günde 1-2 pembe lekelenmeden ileri gitmedi.
Niye böyle olur ki kist felan mi oldu acaba.
Doktorum da şehir dışında cumartesi gideceğim.