2024 HAZİRAN AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Kaç cikiyor peki aclik tokluk

Her öğün ölçüyor musun sen ve ne sıklıkla gideceksin endokrine
Evet sabah öğle aksam ölçüyorum sali gunu doktora aticam ya ne der bilmiyorum ki ayni seyleri surekli yemekte asiri bunaltir insani bide yasak olunca daha cazip geliyor insan yemeyecek olsa bile yiyesi geliyor

Evet sabah öğle aksam ölçüyorum sali gunu doktora aticam ya ne der bilmiyorum ki ayni seyleri surekli yemekte asiri bunaltir insani bide yasak olunca daha cazip geliyor insan yemeyecek olsa bile yiyesi geliyor
Canım kadın dogumcun mu bu takibi yapıyor, ben devlet hastanesinde endokrine gidiyorum ama her hafta gitmek cok yorucu oluyor artık hamile hamile

Canım kadın dogumcun mu bu takibi yapıyor, ben devlet hastanesinde endokrine gidiyorum ama her hafta gitmek cok yorucu oluyor artık hamile hamile
Hayir kadin dogumcum dahiliyeye yonlendirdi ayni hastanede dahiliyeye gidiyorum ama doktor mesaj olarak atabilirsin dedi özel oldugu icindir sanirim . Evet ya her hafta zor olur ben 2 haftada bir kontole gidicem ya zaten odalar karşılıklı eger gel dersede ordan çıkıp onada gidebilirim

Anladım canım , gebelik şekeri gercekten can sıkıcı ama saglıkla gelsinler , yolun sonuna yaklastık cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…