- Konu Sahibi Gizemm3606
- #5.761
Şimdi yoldayım canım şehir dışında doktorum bugün zaten randevu vardı kalp atışı için söylerim çok sağol rahatladım birazimkanın varsa vajinal usg talep et ki için rahat olsun net sonucu öyle alırsın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi yoldayım canım şehir dışında doktorum bugün zaten randevu vardı kalp atışı için söylerim çok sağol rahatladım birazimkanın varsa vajinal usg talep et ki için rahat olsun net sonucu öyle alırsın inşallah
Gittim hastaneye bebegin kalbi atiyor bir sikinti yok suanlik tedbir amacli yatis dedi ama ben ogleden sonra kan sonuclarini gosterip o sekilde yatis yapicamCanım aklında kalmasın ben o kadar paniklemedim uzandım yatıyorum, seni cok rahatsız ediyorsa doktoruna bir sor istersen ya da acilden bastırabilirsin, sonucta stres de cok onemli seni yıpratmasın
Tesekkur ederim canım gittim hastaneye cok şükür bebegide gördüm ama gidene kadarda mahfettim yani kendimi bebege bisi oldu diyeCanım merhabalar benimde senin haftalarında olmuştu kahvrengi kanama. 8 haftamdayım bazen yine geliyor doktorum sorun olmadığını söyledi endişelenme sen yinede doktorunla paylaş bu durumu kırmızı olmadığı sürece korkma kuzum
Gittim kontrol ettiler bisi yok sukur bebekteCanim doktorunla iletişime gecebiliyorsan doktoruna bildir durumu ama genel olarak herkeste oluyor galiba bu durum ama yinede ihmale gelmez
Veririm tabiki de sizd3 bana mutlaka haver verinBana yine haber verirsiniz olur mu gelişmelerden
Canım benim 9.gün 116 çıkmıştı gayet iyi benceKızlar 9.günüm kan sonucum 90 çıktı huzursuz oldum biraz sizce nasıl
Çok şükür canım gözün aydınGittim kontrol ettiler bisi yok sukur bebekte
Ben 8. Haftadayım bana neredeyse hergün oluyor buKızlar fitil kullandigim icin gunluk ped takiyorum daha demin pedin uzerine kahve akinti gelmis peceteye de kahve kucuk ip gibi pihti geliyor cok cok kucuk doktora gidiyim mi hemen sizce 6+4 üm
Canım ilk gebeligim ve ilk lekelenmem onceden böyle birsey yasamadigim icin baya bir endiselendim cok sukur ki bebegim iyi bende iyiyim tesekkurler destegin içinBen 8. Haftadayım bana neredeyse hergün oluyor bu
Cok sukur canımmGittim hastaneye bebegin kalbi atiyor bir sikinti yok suanlik tedbir amacli yatis dedi ama ben ogleden sonra kan sonuclarini gosterip o sekilde yatis yapicam
Rahim büyüdüğü için böyle kanamalar normalmiş sağlıkla bebeklerimizi alalım kucağımızaTesekkur ederim canım gittim hastaneye cok şükür bebegide gördüm ama gidene kadarda mahfettim yani kendimi bebege bisi oldu diye
Tabikii bende veririmVeririm tabiki de sizd3 bana mutlaka haver verin
Gözünüz aydinKızlar ben de az önce bebişimin kalp atışını duydum, doktorum hiçbir sıkıntı yok dedi.. çok şükür Allah bekleyen herkese yaşatsın bu duyguları bize de sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Canım sen ilk kez mi duydun sanki geçenlerde gitmemiş miydin. Tebrik ederim bu arafa :)Kızlar ben de az önce bebişimin kalp atışını duydum, doktorum hiçbir sıkıntı yok dedi.. çok şükür Allah bekleyen herkese yaşatsın bu duyguları bize de sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Gitmiştim ama devletteki doktor kalbi atıyor görüyorum ama dinletemiyorum cihazım kötü gibi bişey demişti, bugün ilk defa duydum çok teşekkür ederimmCanım sen ilk kez mi duydun sanki geçenlerde gitmemiş miydin. Tebrik ederim bu arafa :)
Çok şükürGitmiştim ama devletteki doktor kalbi atıyor görüyorum ama dinletemiyorum cihazım kötü gibi bişey demişti, bugün ilk defa duydum çok teşekkür ederimm