- 13 Haziran 2024
- 523
- 366
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #5.641
Canım benim insallah sorunsuz bir şekilde evine donersinBenim hafif bir kasik ağrım oldu peşine lavaboya gittigimde kanamayı gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim insallah sorunsuz bir şekilde evine donersinBenim hafif bir kasik ağrım oldu peşine lavaboya gittigimde kanamayı gördüm
Çok geçmiş olsun umarım bir sorun yokturBenim baya adet kanaması gibi oldu canım. Ekstra bir ilaç vermediler zaten hepsini kullandığım için. Sabah ayrıntılı ultrasona alıcaklar
Kuzum ben 6. Gündeyim henüz böyle bir şikayet yaşamadım . Nasılsın şimdi inşallah düzelirsinKızlar müthiş bir gaz sancım var yapamıyorum. Sizde de oldumu bugün 8. Gün
İyi o zaman canım Benşm hiç şişmiyordu deri altına yaptım sanırım tam içine girmedi o yüzdem şiştiSorun degil ben 3 haftadir vuruluorum ya sis ya mor hemsireler vururkende oyle oluyordu
Kıyamam canım zaten kalp atısı hafta küçükse az oluyor diye biliyorum, ins saglıkla gelsin miniğinKızlar dün gece saat zamırıen aynı adet olmuşum gibi birden kan geldiğini hissettim Hatta akıntı mı bu acaba dedim Açık kırmızı renkte iç çamaşırımı dolduracak şekilde . Aktif kanama olmadı oldu ve durdu . Acile gittik Yarın normalde kalp atışını duymaya doktoruma gidicektik. Acil doktoru kese normal kalp atışı da zayıf bir şekilde başlamış görüyorum dedi Bir sorun yok görünüyor kan sulandırıcı da yapıyor olabilir Progestana devam et dedi gönderdi. Şimdi kendi doktoruma gidiyorum için rahat etmediyse gel dedi o da .Dua edin umarım bir sıkıntı yoktur. Bugün bir iki damla lekelenme olmuş Bir de Protestan fitil yapınca parmağıma kan geldi
günde 3 defa canım 12.haftaya kadar kullanabilirişim ama cuma netleşirKızlar içinizde estrofem kullanan var mı? Kaç adet kullanıyorsunuz ve gebeliğin kaçıncı haftasına kadar önerildi?
prosedür olarak yapıyorlar canım haftasonu bende yaşadım adet kanı gibiydi geçmiş olsun. 2. usg sonrası bir şey yoksa taburcu olursun.Sağol canım amin inşallah baya vardı doktor aktif kanaman yok dedi ama yatış verdi her ihtimale karşı
östrojen hormonu bebeğin rahme tutunmasına yardımcı oluyor gereken miktardaysa kesmiş olabilirGunde iki alıyordum, benim doktorum 6. Haftada kesti, gebelikte etkisi ne acaba estrofermin
nasıl bekledin canım ben korkuyorum riskli haftalar hala geçmedi utanmasam ultrason cihazı alacağım her gün bakmak için :/ben ilk 6 haftalıkken gördüm kalp atışı ve kese sonra da 9 haftada çağırdı doktor bidaha 20 gün sonra yani hemen hemen
canım ben yaşadım geçen haftasonu 2 gece kaldım hastanede aynen ilaçlarıma devam ettiler oksopar kesildi bi tek sonra doktoruma sordum devam et dedi cuma net öğreneceğim normal hayatıma döndüm 2.kese bende hiç görünmedi bu arada taze kan olunca acaba öbür keseden mi diye bende düşündümMerhabalar. Benimde aynı şekilde lekelenmem oluyor acile gitmiştim ultrasonla baktiklar bir sorun yok dediler. Evde genelde oturuyorum yatıyorum azcık yurusem ya da evde ufak tefek iş yapsam ondan sonra lekelenmem başlıyor. Progestan ve igenelerim var onlara rağmen oluyor. Doktorum ilk baktığında tek kese gördü bebeği ve kalp atisini görmüştük. Acile gittiğimde ikiz mi sanki bir kese daha var gibi ama emin olamadım dedi. Ama ici bos gibi dedi acaba kanamam ondan mı kaynaklanıyor böyle bir durum yaşayan var mı
progestoren hormonu gaz şikinlik ve kabızlık yapıyor canım aynı belirtileri hala yaşıyorumKızlar müthiş bir gaz sancım var yapamıyorum. Sizde de oldumu bugün 8. Gün
canım geçmiş olsun sorun yoktur kaçıncı haftadasın?Kızlar dün gece saat zamırıen aynı adet olmuşum gibi birden kan geldiğini hissettim Hatta akıntı mı bu acaba dedim Açık kırmızı renkte iç çamaşırımı dolduracak şekilde . Aktif kanama olmadı oldu ve durdu . Acile gittik Yarın normalde kalp atışını duymaya doktoruma gidicektik. Acil doktoru kese normal kalp atışı da zayıf bir şekilde başlamış görüyorum dedi Bir sorun yok görünüyor kan sulandırıcı da yapıyor olabilir Progestana devam et dedi gönderdi. Şimdi kendi doktoruma gidiyorum için rahat etmediyse gel dedi o da .Dua edin umarım bir sıkıntı yoktur. Bugün bir iki damla lekelenme olmuş Bir de Protestan fitil yapınca parmağıma kan geldi
6.haftanın başlarındayım kesenin diğer tarafında hematon bölgesi varmış. Bugün yatış dendi. Çok cılız kalp atışını duydukcanım geçmiş olsun sorun yoktur kaçıncı haftadasın?
canım 6. haftanın ortalarına doğru duydum bende hiç endişelenme her gün bir öncekine göre daha çok büyüyor bebeğin her bir dahaki bakıldığında eminim daha güçlü atacak, sakin ol senin korkmaman lazım doktorlar gerekeni yapacaktır kanama alanı varmış dualarımız seninle sende bol bol oku6.haftanın başlarındayım kesenin diğer tarafında hematon bölgesi varmış. Bugün yatış dendi. Çok cılız kalp atışını duyduk
Vallahi zor bekleniyor ama mecbur gitsen de pek bişey göremiyorsun zatennasıl bekledin canım ben korkuyorum riskli haftalar hala geçmedi utanmasam ultrason cihazı alacağım her gün bakmak için :/
Çok teşekkür ederim Umarım her şey yoluna girer desteğiniz için teşekkürlercanım 6. haftanın ortalarına doğru duydum bende hiç endişelenme her gün bir öncekine göre daha çok büyüyor bebeğin her bir dahaki bakıldığında eminim daha güçlü atacak, sakin ol senin korkmaman lazım doktorlar gerekeni yapacaktır kanama alanı varmış dualarımız seninle sende bol bol oku
Bakalım doktorum ne diyecek ikinci kese var mi yok mu yarın öğreniriz artık. Beklemek çok zor. Vakitte geçmiyor sürekli otur yat. Saglikli olsunda ne yapalım katlanırım.canım ben yaşadım geçen haftasonu 2 gece kaldım hastanede aynen ilaçlarıma devam ettiler oksopar kesildi bi tek sonra doktoruma sordum devam et dedi cuma net öğreneceğim normal hayatıma döndüm 2.kese bende hiç görünmedi bu arada taze kan olunca acaba öbür keseden mi diye bende düşündüm
İyiyim canım çok şükür doktorum progestan iğne ve fitil yapıyo kuru kayısı ye dedi bende öyle yapıyorumKuzum ben 6. Gündeyim henüz böyle bir şikayet yaşamadım . Nasılsın şimdi inşallah düzelirsin
sana tavsiyem günde bir bardak sade kefir iç mutlaka. Çok iyi geliyorİyiyim canım çok şükür doktorum progestan iğne ve fitil yapıyo kuru kayısı ye dedi bende öyle yapıyorum