- 24 Haziran 2024
- 247
- 278
- 41
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #5.601
Banada 11.Haftaya kadar devam dediOlabilir canım 12. Haftada kes dedi bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada 11.Haftaya kadar devam dediOlabilir canım 12. Haftada kes dedi bana
Şifa olsun canım kaç haftalık senin şu anAyy ben de canım hergun bir tane canım cekiyor napim şifa olsun
Amin canım inşallah hepimizin ki zamanında ve sağ salim kucağımıza alırızYaa maşallah Nazo
Korku endişe heyecan hepsi bir arada inşallah vakti zamanında sıkıntısız bir şekilde kolaylıkla Rabbim bu süreci bizlere nasip eylesin canım
6+ 4 canımŞifa olsun canım kaç haftalık senin şu an
Yaaa canımm cokk gecmis olsun saglıkla gelsin bebeklerin, kac haftalıktınKızlar benim kanamam oldu apart topar acile geldim Yatış verdiler ve doktorun tek gördüğü kesenin tek değil iki tane kese olduğunu söylediler. Kalp atışları da var ama doktor düşük riskide olabilir normalde olabilir dedi. Dua edin bana
Gün de 3 adet sabah öğlen akşam olarak kullanıyorum 12 haftaya kadar devam dediKızlar içinizde estrofem kullanan var mı? Kaç adet kullanıyorsunuz ve gebeliğin kaçıncı haftasına kadar önerildi?
Ben de günde 6 tane. 8. Haftadan itibaren günde 4. 10. Haftada da kes dediGün de 3 adet sabah öğlen akşam olarak kullanıyorum 12 haftaya kadar devam dedi
Amin inşallah canım 6+3 haftaliklarYaaa canımm cokk gecmis olsun saglıkla gelsin bebeklerin, kac haftalıktın
Canım çok gecmis olsun kanaman yoğun mu. Korkma çok kanama yaşayan var gecicek inşallahAmin inşallah canım 6+3 haftaliklar
Sağol canım amin inşallah baya vardı doktor aktif kanaman yok dedi ama yatış verdi her ihtimale karşıCanım çok gecmis olsun kanaman yoğun mu. Korkma çok kanama yaşayan var gecicek inşallah
Benim de geçen gün oldu 1 gün sürdü kahverengiydi o yüzden doktor korkma dedi ama bişey yapmaya hareket etmeye korkar oldum.Sağol canım amin inşallah baya vardı doktor aktif kanaman yok dedi ama yatış verdi her ihtimale karşı
Gunde 3 tane kullanıyorum 12. Haftaya kadar kullanicamKızlar içinizde estrofem kullanan var mı? Kaç adet kullanıyorsunuz ve gebeliğin kaçıncı haftasına kadar önerildi?
Benim baya yoğun kırmızı oldu kanamam canım adet kanaması gibiydi bildiğinBenim de geçen gün oldu 1 gün sürdü kahverengiydi o yüzden doktor korkma dedi ama bişey yapmaya hareket etmeye korkar oldum.
Maşallah canım6+ 4 canım
Benim de geçen hafta yoğun kanamam oldu canım hastaneye yatırmadılar ona rağmenKızlar benim kanamam oldu apart topar acile geldim Yatış verdiler ve doktorun tek gördüğü kesenin tek değil iki tane kese olduğunu söylediler. Kalp atışları da var ama doktor düşük riskide olabilir normalde olabilir dedi. Dua edin bana
Anladım canım burda senin gibi bunu yaşayanlar var taburcu olduktan sonra bol bol istirahat et ve sıkıntı stresten de uzak dur o bile etkiliyorBenim baya yoğun kırmızı oldu kanamam canım adet kanaması gibiydi bildiğin
Sagol kuzumMaşallah canım
Canım peki agrı da oluyor mu kanamayla birlikte, bugun ara ara belime agrı girmeye basladı da korkuyorumSağol canım amin inşallah baya vardı doktor aktif kanaman yok dedi ama yatış verdi her ihtimale karşı