- 16 Aralık 2020
- 3.898
- 7.821
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #5.521
Ben 14 değil de 15. Gün vermiştim 2742 çıkmıştıKİZLAR bir sorum var benim. Lütfen cevapları mısınız??? Transferin 14cu gun kan veren var mı aranızda? Beta HCG kaç geldi acaba??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 14 değil de 15. Gün vermiştim 2742 çıkmıştıKİZLAR bir sorum var benim. Lütfen cevapları mısınız??? Transferin 14cu gun kan veren var mı aranızda? Beta HCG kaç geldi acaba??
Ay maşallah olsun. Tek embriyo muydu?Ben 14 değil de 15. Gün vermiştim 2742 çıkmıştı
Evet canım tek embriyoAy maşallah olsun. Tek embriyo muydu?
Maşallah olsun. Rahatladım..ben çok sandım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinEvet canım tek embriyo
Sagol canimmAyy canım çok şükür, hayırlı olsun tekrar
Olabilir canım, kan degerlerine baktı mı doktorun ondan da kaynaklı olabilir tabibende öyle biliyordum ilk iki hafta öyleydi şimdi bariz şekilde dökülüyor bilemiyorum demir eksikliği mi oldu
Benim surekli oluyor canım malesef göbegim mosmor , gec olsa da geciyorKızlar oksaparı yaparken sanırım fazla bastırdım morardı ve derialtında şişlik oldu. Geçer mi bu şişlik?
Morluk değil de yumru gibi şişlik oldu ona tesirgin oldum. Fazla bastırdığımda. Şişmiş olabilir. Dışarda. Belli olmuyor da dokununca içinde hissediyorumBenim surekli oluyor canım malesef göbegim mosmor , gec olsa da geciyor
Oksapar kulaniorum 3 haftadir hemKızlar oksaparı yaparken sanırım fazla bastırdım morardı ve derialtında şişlik oldu. Geçer mi bu şişlik?
Tam derine sokamamissin direk derinin altina vermissin ilaci benimde basima bi kez geldi ertesi gune iniyor merak etmeKızlar oksaparı yaparken sanırım fazla bastırdım morardı ve derialtında şişlik oldu. Geçer mi bu şişlik?
Evet tek embiriyo yapıldıÇok teşekkür ederim hayırli olsun. Tek embriyo transfer yapılmışti? Bende 1094 geldi çok sandım.
Benimki folbiolu gunde yarım iç dedi , 12. Haftaya kadarKızlar doktor bana promama diye bir folik asit yazdi fiyati 980 tl bunun yerine baska bi folik asit alsam sizce olur mu ? İctigim multivitamin gibi , hem kapsul hem ilac şeklinde oda artik midemi bulandirmaya başladı cok buyuk ve içemiyorum
Sıkma canını Allahın izniyle geleceği zamanı bilir bebekler doktor kesin konuşmamalı umutsuz da konuşmamalı ama insana çok umut veriyorlar. Mesela benim doktorum 6.gün balistik zor tutar ama her zaman ihtimal vardır hep pozitif düşün olmaması için hiç bir neden yok dedi. Ve tuttu. Yani onu biz bilemeyiz. Buda bir imtihan sabırla bekle Allahın izniyle bebişin doğru zamanda sana gelecekBende 29.06 da transfer oldum bugün 9. Günümdü dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu. Doktor herşey çok iyi kesin tutucak dedi ama biraz önce kan tahlilim <1.20 çıktı olmadı yine ilk transferimdi ama daha önce yumurtlama takibi ve iki kez çatlatma yaptırdım olmayınca olmuyor
İnşallahSıkma canını Allahın izniyle geleceği zamanı bilir bebekler doktor kesin konuşmamalı umutsuz da konuşmamalı ama insana çok umut veriyorlar. Mesela benim doktorum 6.gün balistik zor tutar ama her zaman ihtimal vardır hep pozitif düşün olmaması için hiç bir neden yok dedi. Ve tuttu. Yani onu biz bilemeyiz. Buda bir imtihan sabırla bekle Allahın izniyle bebişin doğru zamanda sana gelecek
Benim hiç bir degerime bakmadan verdi canımKızlarrr oksapar iğneyi doktorlar hangi değere göre veriyorlar ? Bazılarımıza veriliyor bazılarımıza verilmiyor.
Anladım en başta başlarken verdi o halde ? Ne kadar süre daha kullanacaksınız peki ?Benim hiç bir degerime bakmadan verdi canım